Herbalife Total Control Review - meer dan thee en cafeïne?

Total Control is een afslanksupplement van Herbalife International, bestaande uit kruiden, thee-extracten en cafeïne, met als doel het metabolisme te stimuleren, de eetlust te onderdrukken en de energie te verhogen. Ze zeggen dat het innemen van dit dagelijkse supplement de stofwisseling stimuleert om gewicht te verliezen en tegelijkertijd de energie te verhogen, dus moesten we onderzoeken. Sommige van zijn componenten hebben onderzoek achter de rug, maar kunnen deze capsules ECHT concrete gewichtsverliesresultaten opleveren?

Bovenop het ontbreken van onafhankelijke ondersteuning, was ons onderzoeksteam bezorgd over enkele ingrediënten van Total Control vanwege meldingen van bijwerkingen. Ons onderzoeksteam dook in de wetenschap en de individuele ingrediënten om te zien of dit supplement de moeite waard is. Hier is een samenvatting van de bevindingen om u het dieptepunt te geven.

Herbalife Total Control kan worden gekocht via Amazon of via hun officiële site.

Herbalife Total Control Readers: Klik hier om uit te vinden waarom we samples van ons product weggeven, Burn TS.

Overzicht

Wat is Total Control Herbalife?

Total Control Herbalife is een voedingssupplement dat het metabolisme stimuleert en het management van het gewichtsverlies verbetert. De ingrediënten zijn van natuurlijke thee-extracten en cafeïne. Het bevat ook thermogenics die helpen bij het verbranden van vet en het bevorderen van alertheid. Het supplement wordt geleverd in een fles met 90 tabletten.

herbalife totale controletabletten

Herbalife Total Control-concurrenten

Uitleg van prijs

Dit is hoeveel het kost om met het betreffende programma te beginnen. We raden altijd aan om een ​​product te proberen voordat u een grote investering doet.

 • = De initiële productkosten zijn minder dan $ 5
 • = De initiële productkosten liggen tussen $ 6 en $ 50
 • = De initiële productkosten liggen tussen $ 51 en $ 150
 • = De initiële productkosten zijn $ 151 of meer

Wie maakt totale controle Herbalife en hoe is het begonnen?

De producten van Herbalife Total Control zijn in 1980 ontstaan. Het gigantische multiniveau-bedrijf Herbalife International of America en Herbalife Nutrition Company staan ​​achter de productie van de Total Control-systemen en -supplementen.

Het product wordt voornamelijk in de VS verkocht, maar het is nu verkrijgbaar in meer dan 95 landen uit verschillende delen van de wereld.

Scroll hieronder voor een van de beste producten die we het afgelopen jaar hebben gezien.

Claims

Wat zijn de claims voor Total Control Herbalife?

Het bedrijf dat Herbalife Total Control produceert, beweert dat het product een afslankversterker is en verbetert tegelijkertijd het metabolisme van het lichaam, waardoor u het gevoel heeft dat u volledig in controle bent over uw gezondheid.

Het Total Control Herbalife-supplementensysteem, indien genomen volgens de aanwijzingen, verbetert ook de alertheid en het welzijn van het hele lichaam. Hoewel ze niet klinisch getest zijn, beweren ze dat veel mensen naar voren zijn gekomen om te vertellen over de positieve resultaten van Total Control.

De fles bevat 90 tabletten en is verkrijgbaar bij verkopers van derden, Amazon Total Control en de officiële Total Control-website.

herbalife mlm

Het bedrijf dat het Herbalife Total Control-supplement produceert, is een productbedrijf met meerdere niveaus. Dit betekent dat wanneer u massa inkoopt, u ​​lid wordt en punten gaat verdienen of ondernemer wordt. U krijgt ook kortingen wanneer u koopt bij een van de Total Control-winkels en bij mensen met Total Control-accounts.

De aanbevolen Total Control Herbalife-prijs is $ 32,95

Verdere beweringen zeggen dat alle ingrediënten die gebruikt worden om het supplement te maken, afkomstig zijn van natuurlijke producten.

De ingrediënten zijn natuurlijke groene, zwarte en oolong thee-extracten, cafeïne, gemberwortelextract en granaatappelzwoerd poeder-extract tussen andere ingrediënten.

De dosering is driemaal daags één tablet. Je hebt ook geen speciaal soort dieet of lichaamsbeweging nodig om de formule te laten werken, maar je kunt goed gezond eten en een goed dieet opnemen met lichte oefeningen voor betere resultaten.

ingrediënten

Total Control Herbalife-ingrediënten

Hieronder staan ​​de ingrediënten van Total Control Herbalife die worden gebruikt om het supplement te maken, waarvan geen enkele zeer uniek is voor dit product.

herbalife totale controle zwarte thee

Zwarte thee

Zwarte thee bevat natuurlijke cafeïne die erg goed is met de bloedcirculatie in het lichaam. De cafeïne komt van gefermenteerde theebladeren.

Dit ingrediënt is zeer nuttig bij het bestrijden van een beroerte en het beschermen van de longen tegen schade door sigaretten of andere schadelijke producten.[1]

Oolong thee

Oolong-thee bevat de polyfenolverbinding die het metabolisme van het lichaam en de verbranding van het vet verbetert. De polyfenolverbinding activeert enkele enzymen, die dit mogelijk maken.

Oolongthee zorgt er dagelijks voor dat het lichaam vetten verbrandt en het gewicht vermindert. Het is vooral goed voor mensen met obesitas omdat het de lipolyse versnelt, waardoor het lichaam op zijn beurt vet kan verbranden.

Oolong-thee verlaagt ook het cholesterolgehalte en vermindert het risico op enkele gezondheidscomplicaties zoals hartaandoeningen. [2]

herbalife oolong theeblaadjes

Groene thee

Groene thee is niet alleen een vloeistof, zoals veel mensen denken. Er is meer aan de hand dan alleen de kleur en de liquiditeit.

Theebladeren, die de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van groene thee, bevatten enorme hoeveelheden voedingsstoffen en polyfenolen. Deze polyfenolen zijn flavonoïden en catechinen die zeer krachtige antioxidanten zijn. [3]

Het bovenstaande zijn de belangrijkste ingrediënten. Andere ingrediënten zijn:

 • Calciumstearaat
 • dextrine
 • dextrose
 • Lecithine
 • Maïs dextrine
 • maltodextrine

Werkt het

Werkt Herbalife Total Control?

Er zijn niet voldoende beoordelingen van Total Control Herbalife om erachter te komen hoe de supplementenformule precies bij andere gewichtsverlies- en metabolisme-boostersupplementen hoort en of u zich in feite in Total Control van uw gezondheid voelt.

herbalife totaal controle-bewijs

Het was niet eenvoudig om concreet concreet bewijs te verkrijgen over hoe goed de aanvulling werkt.

Verschillende reviews brachten gemengde reacties naar voren over hoe goed het is als het gaat om gewichtsverlies en energieboost.

Uit de recensies van Total Control Herbalife en observaties van klanten, zeggen sommigen dat het typische systeem van Total Control werkt, terwijl anderen zeggen dat ze geen positieve resultaten hebben opgeleverd. Het bedrijf beweert dat de formule werkt.

Voor degenen die positieve dingen zeggen over het supplement, houden ze ervan dat het cafeïne bevat en zeggen dat het hen helpt te ontspannen.

Anders dan dat, de meeste positieve opmerkingen over het product komen van degenen die het verkopen. Men kon alleen maar aannemen dat het een marketingtruc is om meer van het product te verkopen.

Het bedrijf zelf geeft niet te veel informatie over het product. gebruikers worden achtergelaten om hun eigen hiaten in te vullen.

De veronderstelling is dat het zou moeten werken vanwege de combinatie van ingrediënten in de formule.

Groene thee en cafeïne zijn geweldige energieboosters, maar of het wel werkt voor gewichtsverlies is een ander ding helemaal.

Er zijn veel goedkopere alternatieven.

Voordelen en resultaten

Totale controle voordelen en resultaten

Vanaf de Total Control-website van het bedrijf heeft het typische Total Control-systeem een ​​aantal voordelen die het tot een best verkopend supplement maken. Omdat alle ingrediënten van natuurlijke producten zijn, worden een paar bijwerkingen van Total Control Herbalife opgemerkt. Hieronder ziet u de voordelen van het gebruik van Total Control Herbalife.

Veiligheid

Aangezien het Total Control-systeem van supplementen meestal bestaat uit natuurlijke producten zonder toegevoegde laxeermiddelen of kunstmatige zoetstoffen, is Total Control veilig voor de meeste mensen.

Eetlustremmer

Het werkt als een eetlustremmer, wat een manier is om af te vallen. Dit betekent dat het eten of drinken van voedsel of tussendoortjes tussendoor vermindert, waardoor onnodige inname van calorieën wordt verminderd.

Verhoogt de alertheid

Vanwege de cafeïne en zwarte thee-ingrediënten is er een toename in alertheid en een betere concentratie.

Verhoogt energie

Het is ook een energiebooster, die helpt bij uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen. Voor degenen die oefenen en de formule nemen zoals verwacht, gaan ze langer mee in hun workouts, wat ook leidt tot vetverbranding van het lichaam.

herbalife totale controlegarantie

Geldteruggarantie

Er is een geldgarantie van 30 dagen als u niet tevreden bent met het product.

betaalbare

De fles van 90 tabletten Total Control Herbalife kost $ 32,95 en je krijgt korting als je rechtstreeks bij een distributeur koopt of als je een Total Control-account hebt.

Details over totale controle en gewichtsverlies

Het verminderen van het gewicht voor de meeste mensen is een strijd. Veel mensen gebruiken dieetpillen, supplementen, workout, vastenregimes en vele andere routines om te proberen het extra gewicht te verminderen. Teveel producten op de markt van vandaag komen met de verzekering van gewichtsverlies binnen een paar dagen na het zijn op hun producten. Werken ze allemaal echt?

De vraag is of Total Control het gewichtsverlies echt verbetert?

De meerderheid van de mensen zegt dat ze niets hebben gevoeld na het nemen van de formule. Geen gewichtsverlies, geen boost in metabolisme, ze genieten gewoon van de goede smaak van thee en cafeïne.

Totale controle Herbalife bevat ingrediënten die geen verband houden met gewichtsverlies. Het probleem is dat het bedrijf niet aangeeft welke hoeveelheden van de ingrediënten in het product zitten. Ofwel de hoeveelheden zijn te klein om programma's voor gewichtsverlies te verbeteren, of ze zijn gewoon niet bestaand. Enkelen beweren echter dat ze afgevallen zijn.

herbalife totaal controle gewichtsverlies

Het uiteindelijke vonnis is dat Total Control niet bedoeld is om af te vallen. In het geval dat u moet afvallen, is de beste suggestie om andere producten voor gewichtsverlies te proberen en misschien alleen het Total Control Herbalife-product te nemen als u een energieboost of een verbetering van uw metabolisme nodig hebt.

Instructions

Hoe Total Control te gebruiken / nemen

De Total Control-fles wordt geleverd met 90 tabletten. Het is de bedoeling dat u drie keer per dag een tablet inneemt. Overschrijd drie tabletten niet binnen 24 uur.

De tabletten moeten, indien ingenomen volgens de instructies, 30 dagen blijven bestaan. Zorg ervoor dat je veel water drinkt om uitdroging te voorkomen en als je kunt, neem dan oefeningen om het product goed te laten werken.

Kinderen jonger dan 18 jaar, zwangere vrouwen en melkgevende moeders moeten het product vermijden. Als u een ziekte heeft, zoals hoge bloeddruk of hartproblemen, moet u uit de buurt van het product blijven.

In geval van allergieën of reacties dient medisch advies te worden ingewonnen.

Bijwerkingen

Potentiële totale controle Product bijwerkingen

Zijn er mogelijke bijwerkingen?

Bijna alle producten die cafeïne bevatten, hebben naast het goede wat bijwerkingen. Total Control-product is geen uitzondering.

De aanwezigheid van cafeïne in de formule heeft mensen die klagen over de ene bijwerking of de andere.

De meest voorkomende gerapporteerde bijwerkingen zijn:

 • Angst
 • uitdroging
 • Diarree
 • Moeilijkheden bij concentratie
 • Vermoeidheid

herbalife totale controle mogelijke bijwerkingen

 • Hoofdpijn
 • Verhoogde hartslagfrequentie
 • Slapeloosheid
 • jitteriness
 • Misselijkheid
 • Maag-ups
 • Tremors

Andere negatieve rapporten over het bedrijf zijn:

Er is geen bewezen klinisch onderzoek gedaan naar het product om de gewichtsverlieseffecten te ondersteunen

De meerderheid van de gebruikers gaf aan geen positieve effecten te hebben, vooral niet bij het afvallen.

waarschuwingen

Total Control Product Warnings

Alvorens Total Control-tabletten te gebruiken, dient u de productinstructies zeer zorgvuldig te lezen. De tabletten worden geleverd in een fles waarvan de dosering 30 dagen duurt.

Neem een ​​tablet drie keer per dag gedurende 30 dagen. De tijden voor de dosering zijn 's ochtends vlak voor het ontbijt,' s middags voordat u uw lunch opeet en 's avonds voor het diner. Altijd de tabletten met veel water begeleiden.

herbalife totale controle drink meer water

Houd er rekening mee dat als u medische aandoeningen of andere medicijnen heeft, u Total Control moet verlaten of een arts moet raadplegen voordat u de pillen inneemt.

De volgende personen mogen het product niet inslikken:

 • Zwangere vrouw
 • Zogende moeders
 • Kinderen onder de leeftijd van 18 jaar
 • Mensen met hartproblemen
 • Mensen met hoge bloeddruk of onregelmatige bloedspiegels
 • Mensen onder welke medicatie dan ook of die rehabilitatie van drugsverslaafden ondergaan

Houd het product uit de buurt van direct licht en vocht. Alle medicijnen moeten op een droge en koele plaats zijn en buiten bereik van kinderen. In geval van bijwerkingen na het innemen van producten van Total Control Herbalife, dient medische hulp te worden ingeroepen.

Total Control Alternatives

Herbalife Total Control-alternatieven omvatten:

Phenocal

Phenocal is een supplement voor gewichtsverlies en wetenschappelijk bewezen. Het heeft krachtige en effectieve ingrediënten die zeer snel werken voor het afvallen.

De fabrikanten beweren dat de pil zijn gebruikers een hoger energieniveau biedt in combinatie met betere vetverbrandingscapaciteiten.

De pillen onderdrukken de eetlust, wat leidt tot minder binging en uiteindelijk dus afvallen.

Het is een veilig medicijn voor de meeste mensen, behalve zwangere vrouwen, zogende moeders en mensen met ziekten zoals hart- en vaatziekten.

herbalife total control heart healthj

Phenocal bevat foliumzuur, chroom, glucomannaan, Hoodia Gordonii, cacao-extract en fucoxanthine. [4][5]

Bijwerkingen genoteerd bij het gebruik van Phenocal zijn hoofdpijn, misselijkheid, braken en sommige allergische reacties.

Net als Total Control zijn er gesplitste klantenrecensies over Phenocal, waarbij sommigen zeggen dat het werkt, terwijl anderen zeggen dat ze geen effecten hadden van de formule. Het is echter een goed alternatief voor Total Control.

Adipex

Adipex is een populair medicijn voor gewichtsverlies dat de fenterminehydrochlorideverbinding bevat.

Het is een medicijn dat alleen op recept verkrijgbaar is en wordt geleverd in een capsule en een tablet die beide worden gebruikt voor gewichtsverlies.

De Adipex 37,5 mg-capsule is ook een stimulerend middel dat honger onderdrukt, waardoor de behoefte aan eten wordt verminderd. Naast de reguliere oefeningen en een voedingsplan verhogen de Adipex-dieetpillen ook het energieniveau, waardoor het lichaam een ​​algeheel welzijn heeft.

herbalife totale controle versus adipex

Niet iedereen kan Adipex 37,5 mg capsules gebruiken. Alleen diegenen die zwaarlijvigheid bestrijden en die zonder succes hebben geprobeerd gewicht te verliezen door andere methoden te gebruiken en faalden, kunnen Adipex gebruiken voor gewichtsverlies.

Andere actieve ingrediënten in Adipex zijn ijzeroxide, maïszetmeel, kleurstoffen voor levensmiddelen, gelatine, lactosemonohydraat, magnesiumstearaat en titaandioxide.

Net als Total Control heeft Adipex bijna dezelfde bijwerkingen.

Dit zijn zwelling van de enkel en extremiteiten, veranderingen in libido, obstipatie, diarree, ademhalingsmoeilijkheden, duizeligheid, droogheid van de mond, dysforie, euforie, overmatige energie, overmatige vermoeidheid, hoofdpijn, impotentie, toename van de bloeddruk, slapeloosheid, rusteloosheid, onplezierig smaak in de mond en algemene lichaamszwakte. Het is een alternatief voor mensen die Total Control-thee willen kopen. [6][7]

Teami Colon

Neem je normale ontbijt en eindig het met een kopje Teami-thee. Je kunt ook water aan je thee toevoegen en het de hele dag door nippen.

Sluit je dag af met nog een kopje Teami-thee en binnen een korte periode zul je de veranderingen gaan zien.

temai detox versus herbalife totale controle

Je kunt vandaag je Teami-thee online bestellen, alles toevoegen wat je behaagt in je kopjes zoals honing of citroen en kijken terwijl je gewicht naar beneden gaat.

Zelfs als je geen fan bent van thee, hou je van de smaak van Teami Colon. Teami mengt zich zo goed dat mensen die bij de koffie zweren van gedachten veranderen, zodra ze het proeven.

Het is een van de beste Total Control-alternatieven als het gaat om gewichtsverlies. Teami-thee onderdrukt uw eetlust en voorkomt onnodig snacken gedurende de dag. en dat helpt je om dat extra vet te bestrijden.

Het vermindert ook het verlangen naar suiker en je hoeft je dieet niet helemaal te veranderen of je hoeft niet te werken aan Teami-thee.

"Normaal bestel ik 1 1,8 Oz fles ooit 3 weken Ik hou van deze thee wil verjongd worden koop deze thee Ik drink een kopje in de ochtend voor mijn douche en ik ben klaar voor werk Ik drink een kopje 's middags wat mijn eetlust volledig afremt zonder de kriebels en snelle hartslag, maar het is pure natuurlijke energie ... Ik ben 30lbs kwijtgeraakt met een laag koolhydraatdieet en elke nacht krachtige training ... gewoon proberen ... "

Shannon Aikens

"Goede thee."

James White

"Doet niet veel voor mij."

Donna Houseman

Bottom Line

De onderste regel van Herbalife Total Control

Dit is de laatste stap op deze ene dames en heren. Hoewel we beseffen dat het bedrijf al 35 jaar bestaat en dat we een aantal positieve reacties van klanten hebben gevonden, zijn we sceptisch over Herbalife Total Control omdat er geen verband is tussen dit supplement en gewichtsverlies. We maken ons ook zorgen over beoordelingen over negatieve bijwerkingen en gebrek aan resultaten.

Als u wilt afvallen, raden we u aan om te gaan met een supplement dat is samengesteld uit ingrediënten die zijn weergegeven om gewichtsverlies te bevorderen en die geen verband houden met schadelijke bijwerkingen.

Een van de beste producten die we dit jaar hebben gezien, is er een die Burn TS heet. Deze formule bevat vier klinisch geteste ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze helpen het gewichtsverlies te bevorderen door het metabolisme te versnellen en vetverlies te veroorzaken. Dieters reageert op het zien van uitstekende resultaten.

De makers van Burn TS bieden momenteel een sample van 2 weken aan, wat een teken is dat ze vertrouwen hebben in hun supplement.

Meer informatie over Burn TS »
Tweet