Hoe kinderen 10 kilo buikvet kunnen verliezen

De beste methode om gewicht te verliezen voor een kind hangt echt af van zijn leeftijd. Kinderen jonger dan 7 jaar moeten hun calorieën in het algemeen niet onder hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid krijgen. De meest geschikte benadering voor deze leeftijdsgroep is gewichtsbeheersing, waarbij calorieën binnen een gezond bereik worden gehouden, zodat de lengte van het kind uiteindelijk zijn gewicht kan inhalen. Pas als een kind ouder wordt, kunnen de technieken voor effectief gewichtsverlies worden gebruikt om hem te helpen de overtollige kilo's te verliezen.

Video van de dag

Neem contact op met uw huisarts voordat u wijzigingen aanbrengt in het dieet of het activiteitenniveau van uw kind. Uw arts heeft beter inzicht in welke technieken u moet gebruiken om uw kind te helpen de juiste gewichts- en lichaamsgewichtindex voor haar leeftijd en lengte te bereiken.

Bepaal de hoeveelheid calorieën die uw kind nodig heeft om haar huidige gewicht te behouden. Aangezien u met behulp van gewichtsbeheersing uw kind helpt haar buikvet te verliezen, moet u haar calorie-inname binnen de voedingsaanbeveling houden voor haar geslacht en leeftijd. Volgens de American Heart Association hebben meisjes in de leeftijd van 4 tot 6 gemiddeld 1.200 calorieën nodig, en jongens van dezelfde leeftijd vereisen gemiddeld 1.400 calorieën per dag. Kinderen tussen de 2 en 3 jaar hebben 1.000 calorieën nodig, en 1-jarigen hebben ongeveer 900 calorieën nodig, ongeacht hun geslacht.

Begin met het plannen van maaltijden die rijk zijn aan fruit, groenten, volle granen en vetarme zuivelproducten terwijl u vetarm vlees en gemaksvoedsel, zoals maaltijdhulpjes, diepvriesmaaltijden en voorverpakte zijkanten, beperkt. Om het gewicht van uw kind met succes te beheren, moet het hele gezin zijn voedingsgewoonten aanpassen. Keer naar vers fruit en groenten. Koop volkoren pasta's, brood en ontbijtgranen met weinig suiker. Blijf bij magere stukken vlees, zoals vis, gevogelte en rundvlees dat "rond" of "rosse buurt" is om de vetinname te verlagen.

Bevorderen familie maaltijden boven curbside dineren. Ongeacht hoe druk u en uw gezin zijn geworden, u kunt nog steeds tijd vrij maken voor gezinsmaaltijden, die over het algemeen evenwichtiger en voedzamer zijn dan fastfood. Fastfood is beladen met overtollige calorieën, vet, cholesterol en natrium.

Stimuleer het waterverbruik boven gezoete dranken, zoals frisdrank, ijsthee en zelfs vruchtensap. De meeste van deze soorten dranken bevatten vrij veel suiker, wat een hoog caloriegehalte betekent.

Voorraad uw voorraadkast en koelkast met veel gezonde snacks. Heb noten, zaden, fruit, groenten en vetvrije kaas bij de hand. Ze zijn verreweg de gezondste opties om tussen de maaltijden door te snacken en bevatten vaak veel minder calorieën dan voorverpakte chips, snoep en snoep.

Betrek het hele gezin bij lichamelijke activiteiten om het fitnessniveau van uw kind te verhogen. Neem familie fietstochten of wandeltochten. Plan cross-country ski-uitstapjes of wandelingen in de buurt. Meld je kind aan voor een competitieve sport, zoals tennis, basketbal, voetbal of voetbal. Alles wat uw kind op de been brengt, kan een gezondere levensstijl bevorderen, waardoor haar lengte bij kan blijven.

Praat met uw huisarts. Net als bij jongere kinderen, moet u de opties voor gewichtsverlies van uw kind bespreken met haar arts, zelfs op een meer gevorderde leeftijd.

Bepaal de hoeveelheid calorieën die uw kind nodig heeft om zijn huidige gewicht te behouden. Aangezien u gewichtsverlies gebruikt om uw kind te helpen overtollige kilo's kwijt te raken, moet u de caloriebehoefte van iemand van zijn geslacht en leeftijd begrijpen. Volgens de American Heart Association vereisen meisjes in de leeftijd van 7 tot 8 gemiddeld 1.200 calorieën en jongens van dezelfde leeftijd gemiddeld 1.400 calorieën per dag. Meisjes tussen 9 en 13 hebben gemiddeld 1.600 calorieën nodig, terwijl jongens iets meer nodig hebben, gemiddeld op 1.800 calorieën. Oudere meisjes en jongens hebben in het algemeen 1.800 en 2.200 calorieën nodig.

Moedig lichaamsbeweging aan over sedentair spel en vermaak. Als uw kind betrokken raakt bij een atletische achtervolging, hoeft u mogelijk geen calorieën te beperken onder de aanbeveling voor haar geslacht en leeftijd. Fietsen, hardlopen, zwemmen, volleybal, tennis of andere competitieve sporten leiden vaak tot een toename van het aantal verbrande calorieën per dag, wat leidt tot gewichtsverlies.

Verminder de calorie-inname van het dieet van uw kind enigszins. Gewichtsverlies voor kinderen en tieners moet geleidelijk zijn, gemiddeld van een verlies van 1 pond per week of maand. Elke dag 100 calorieën uit het dieet van uw kind snijden, wat het equivalent is van een glas sap, kan zich vertalen in 1 pond gewichtsverlies per maand. Het elimineren van 280 calorieën per dag, wat overeenkomt met twee blikjes frisdrank, zorgt voor meer dan 2 kilo gewichtsverlies per maand.

  • Overweeg om het kijkgedrag van uw kind op televisie te beperken om meer lichaamsbeweging te stimuleren. Beperk ook het eten voor de tv, omdat geesteloos eten vaak leidt tot te veel eten.
Tweet