Hoe Cellulitis op Benen te verminderen

Cellulitis is een stof die verstrikt raakt in het bindweefsel dat zich onder de huid bevindt. Het zijn eigenlijk kleine klontjes van vetcellen die de huid een bobbelig, oranje schil-uiterlijk geven. Hoewel het niet levensbedreigend is, kan zijn uiterlijk op de benen ervoor zorgen dat iemand zich zelfbewust voelt. Om cellulitis te verminderen, moet u het behandelen op dezelfde manier als u normaal vet zou behandelen, terwijl u de nadruk legt op de benen. Volgens de Mayo Clinic kan het kwijtraken van kilo's en het versterken van de spieren in je benen, dijen en billen het uiterlijk van de ingedeukte huid van cellulitis verminderen.

Video van de dag

Verminder calorieën. Vermindering van het gewicht vermindert het uiterlijk van cellulitis. Snijd uw calorie-inname met 500 per dag en u kunt een pond per week verliezen. Je moet 3500 calorieën verbranden om een ​​pond te verliezen.

Eet gezonder voedsel. Verminder het fastfood, gefrituurd voedsel, bewerkte voedingsmiddelen en geraffineerde koolhydraten, die vet kunnen produceren. Na een dieet dat volledig uit fruit bestaat, zullen groenten, mager vlees, magere zuivelproducten, vis, bonen, noten, zaden en volle granen cellulitis verminderen.

Verhoog uw inname van water. Verwijder hoogcalorische dranken zoals frisdrank, vruchtensap, gezoete thee en alcohol uit uw dieet. Drink in plaats daarvan water, want het bevat geen calorieën en het helpt je goed gehydrateerd te blijven. Het Institute of Medicine beveelt aan dat vrouwen ongeveer 3,7 liter water per dag drinken.

Voer cardiovasculaire oefeningen uit. Dit type training verbrandt een aanzienlijk aantal calorieën, wat kan helpen gewicht te verminderen en cellulitis in je benen te verminderen. Kies cardio-oefeningen waarbij de nadruk ligt op uw benen, zoals heuvellopen, traplopen, stationair fietsen, roeien en aquarobics. Voer cardio 3 keer per week uit op afwisselende dagen gedurende 45 tot 60 minuten.

Voer squats uit. Squats zijn samengestelde oefeningen die je quads, gluteale spieren, hamstrings en kuiten bewerken. Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Buig je knieën en hurk neer totdat je dijen evenwijdig aan de vloer zijn. Maak een back-up en herhaal 10 tot 12 keer. Voor meer weerstand, houd dumbbells in je handen.

Voer lunges uit. Begin samen met je voeten. Stap naar voren met je rechtervoet en kom in een gespleten houding. Buig je knieën zodat je voorste knie 90 graden is en je achterste knie net van de grond is. Ga rechtop staan, breng je voeten weer bij elkaar en ga met je linkervoet naar voren. Val en breng je benen weer bij elkaar. Doe 10 tot 12 herhalingen. Je kunt dumbbells in je handen houden om de weerstand te vergroten.

Voer glijdende oefeningen uit. Zoek een glad oppervlak zoals hardhout of linoleum. Leg een handdoek op de grond. Ga met je rechtervoet op de handdoek en schuif deze zo ver mogelijk naar je toe. Schuif het terug naar je andere voet en herhaal 10 tot 12 keer voordat je van kant wisselt. Versterking van de beenspieren vermindert het uiterlijk van cellulitis.

  • Handdoek
  • halters
Tweet