10 groenten en fruit voor een stralende huid

10 groenten en fruit voor een stralende huid

Word gezond van binnenuit met deze 10 voedingsmiddelen voor een stralende huid.

Een gezonde huid geeft weer hoe gezond je vanbinnen bent. Dus wat kun je doen om een ​​stralende huid te krijgen? We weten allemaal dat we gezond moeten eten, regelmatig moeten trainen, ontstressen en natuurlijk een normale huidverzorgingsroutine moeten volgen. "Je huid heeft een boost van binnen nodig om er fris en stralend uit te zien. Immers, een mooie huid begint met voeding van binnenuit. Je moet de juiste balans eten om je huid te voeden met de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft om het zacht, stralend en vlekvrij te houden ", merkt Skincare-expert Suparna Trikha op.

Opmerking: u bent wat u eet. Fruit en groenten bevatten krachtige antioxidanten die de huid helpen beschermen tegen cellulaire schade veroorzaakt door vrije radicalen, dus het is belangrijk om uw 5 per dag te krijgen. Beta-caroteen, gevonden in pompoen, wortelen en aardappelen; en luteïne in boerenkool, papaja en spinazie zijn krachtige antioxidanten, belangrijk voor een gezonde glans. Vitamine C is ook een super antioxidant die je verlaat met een stralende en vlekvrije huid. Dus gooi je favoriete schoonheidsproduct op de stoeprand en krijg van nature een prachtige huid met onze snelle tips. Hier is een lijst van 10 voedingsmiddelen voor een stralende huid waardoor je je als nooit tevoren zult voelen.

Comments1. Avocado: Verpakt met antioxidanten zoals luteïne en bèta-caroteen, helpen avocado's om de huid zacht te maken en te hydrateren, indien plaatselijk aangebracht. Je kunt een bevochtigend masker van avocado met 1 theelepel honing gebruiken om de voordelen van dit superfruit te plukken. Je zult direct het verschil voelen! Je kunt ook onze interessante recepten bekijken om avocado in je dagelijkse dieet op te nemen; misschien, combineer avocado met sinaasappelsap als saladedressing of meng het met koriander en komijn voor een dip of een saus voor een romig portie pasta.
Tweet