The Fat Burning Kitchen - Voedingsmiddelen die vet verbranden, voedingsmiddelen die je vet maken


Aandacht Mannen en vrouwen Meer dan 50 jaar worstelen om gewicht te verliezen ...

Ontdek hoe het voedsel dat je elke dag eet, is Het maken van uw vetcellen SICK ...

Het maken ONMOGELIJK afvallen , terwijl je ook je gewrichten beschadigt, je hormonen verstoort, snel je huid veroudert en zelfs leidt tot diabetes.

 

Dat betekent als je bent geweest worstelen om af te vallen , of het nu maanden, dagen of zelfs jaren is, let alsjeblieft goed op het onderstaande artikel, want je zult ontdekken dat het is Niet jouw fout ...


Geluid krankzinnig ?

Doe jezelf een plezier en haal 2 minuten uit je drukke dag om dit zeer belangrijke gezondheidsartikel te lezen ...

door Mike Geary, alias 'The Nutrition Watchdog'
Gecertificeerde voedingsspecialist, best-selling auteur
2 augustus

 

Hoe voelde je je toen je vanochtend wakker werd?

Was je fris en in staat om uit bed te springen ...

... of heeft het een tijdje geduurd om jezelf uit bed te dwingen, nadat je door die stomme wekker ruw uit je slaap werd geschud? zoemen, zoemen, zoemen in je oor?

Voelde je lichaam zich "jong" en energiek toen je opstond, of ...

... Was je pijn en verdrietig van de slaap van een andere onrustige nacht?

Toen je jezelf in de spiegel zag, zag je een fris, jong gezicht, of ...

... strompelde je de badkamer in, enkels en knieën kraken , gebogen voor rugpijn en benauwdheid, en zie je een oude versie van jezelf door de spiegel heen staren? Met zakken onder je ogen, droog en grijzend haar, een gerimpelde en droge huid?

Toen je naar beneden keek terwijl je je aankleedde, zag je een fit, slank en gezond lichaam, of ...

... Heb je een gezien steeds groeiende maag, zacht, "slap" vet en een lichaam dat zwak, moe en zacht is geworden?

Wat gaat er door je heen als je naar jezelf kijkt?


Ben je blij met hoe je eruit ziet en voelt, of ...

… Ben jij gefrustreerd door je leven , met uw gebrek aan gezondheid, en met uw onvermogen om gewicht te verliezen en het af te houden?

Mompel je voor jezelf, "Wat de hel? Hoe kon ik er zo uitzien en me zo voelen?

Ben je op je gemak en vredig, of benadrukte als je je klaarmaakt voor je dag?

Moet je meerdere kopjes koffie drinken voordat je zelfs maar kunt bedenken dat je productief en aardig bent?

Drink je meer gedurende de dag, of erger nog, gebruik energiedrankjes en frisdrank, want je hebt wilde energieschommelingen waar je heen gaat, van een goed en energiek gevoel ... tot aan het bonzen en het gevoel hebben dat je een dutje nodig hebt?

Krijg je een harde adem? Verlies je je adem nadat je een trap op bent gegaan, of als je de deur uit rent naar je auto?

Hoe is je spijsvertering? Heeft u een comfortabele stoelgang of gaat uw leven over spijsverteringsproblemen zoals constipatie, een opgeblazen gevoel, aanvallen van diarree en indigestie?

Hoe vaak heb je jezelf niet beloofd dat je zou afvallen, en misschien zelfs wel, maar zet je het dan allemaal terug op ... en meer?


Hoe vaak heb je de afgelopen jaren een 'dieet' of trainingsprogramma gestart? Een keer, twee keer, tien keer?

Hoe voel je je door je mislukkingen?

Als jij en ik persoonlijk tegenover elkaar zaten, en ik je een vraag stelde, dan lees je toch gewoon: "Hoe voel je je?" Wat zou je zeggen?

Kijk, gewichtstoename en gewichtsverlies, zijn ernstige zorgen van je, en ik snap het ...

... maar deze andere problemen zijn ook erg serieus:

Gewrichtspijn, spierzwakte, spijsverteringsproblemen, "oude" huid en haar, koppig buikvet, geen energie en een verslaving aan koolhydraten ...

en ze zijn ALLES verbonden.

Je denkt misschien dat dit allemaal gek klinkt, maar laat me je dit vragen ...

Met hoeveel van de volgende ben je momenteel aan het worstelen?

 • Koppig buikvet dat NIET te laat zal zijn, ongeacht de diëten die u probeert
 • Pijnlijk of oncomfortabel opgeblazen gevoel (vooral na het eten van maaltijden)
 • Fat gain in strange places (bijvoorbeeld borst bij mannen, buik bij dames)
 • Pijnlijke gewrichten
 • Spijsverteringsproblemen (IBS, gas, maagklachten, obstipatie en / of diarree)
 • Droge, verouderende huid en haar (uitziend) ouder dan dat je echt bent ...)
 • Energieschommelingen (lage energie voor het eten, hoog na ... dan neerstorten)
 • Constant verlangen naar koolhydraten
 • Moeite met slapen (kan niet in slaap vallen en / of in slaap blijven)
 • Humeurig en prikkelbaar als je te hongerig wordt
 • Indigestie

Je buik en koppig buikvet ...


Er is toenemend bewijs dat het verband aantoont tussen een "lekkende" darm en problemen zoals gewichtstoename, problemen met de schildklier, diabetes type 2, een gebrek aan energie, problemen met de spijsvertering (obstipatie, een opgeblazen gevoel, gas, diarree, indigestie, enz.).

Kort gezegd werkt je darm zo ...

Je hele spijsverteringsstelsel, van je mond tot je achterste uiteinde, is een lange buis die eigenlijk buiten je lichaam ligt ... ook al zit het erin.

Deze lange buis heeft zeer sterke barrières die giftige stoffen uit je lichaam houden, en wanneer deze barrières beschadigd zijn, zoals in het geval van lekkende darm, dan voedseldeeltjes en gifstoffen die het niet in je bloedbaan en lymfesysteem mogen maken. zijn er, waardoor organen zoals je lever twee keer moeten werken om van deze giftigheid af te komen.

Deze zware werkbelasting dan zorgt ervoor dat je lever traag en verzand raakt (stel je voor dat je de taak van 10 mensen in de helft van de tijd moet doen en hoe je dat zou voelen) ...

Wanneer je lever traag wordt, is het bijna ONMOGELIJK om vet te verbranden, want daar wordt je vet verwerkt ...

... maar alles begint in je buik.

Je darmen hebben kleine haarachtige kenmerken die langs de wanden lopen en die het voedsel helpen mee te nemen, helpen bij de spijsvertering en helpen om voedingsstoffen uit je spijsverteringsstelsel naar je bloedbaan te transporteren om door je lichaam te worden gebruikt.

Helaas kunnen de voedingsmiddelen die je eet, waaronder veel voedsel dat ten onrechte als "gezond" is aangeduid, evenals te veel stress, een gebrek aan slaap, te veel alcohol, een gebrek aan vitamine D en meer dit delicate systeem beschadigen ...

... waardoor toxines in uw lichaam worden "gelekt", wat leidt tot gewichtstoename, een onvermogen om gewicht te verliezen, pijnlijke gewrichten, obstipatie, een opgeblazen gevoel, snel verouderende huid, geen energie, hormoonproblemen, enz.
 

Welke voedingsmiddelen kunnen tot zo'n vreselijke situatie leiden?

De grootste boosdoeners zijn de 'gezondheidsvoedingen' die je elke dag eet en waarvan je hebt gehoord dat ze het gezondst zijn door grote voedselbedrijven, je arts, gezondheidsdocenten en zelfs de overheid.

Je hoort vaak vage beweringen in het nieuws dat "suiker slecht voor je is" of dat "tarwe en gluten slecht voor je zijn", maar begrijp je echt wat deze voedingsmiddelen je aandoen?

De meeste mensen Begrijp de redenen NIET ...

... en het feit is dat sommige voedingsmiddelen die je gaat ontdekken niet alleen je spijsvertering, maar ook hormonen en metabolisme VERNIETIGEN.

Niet alleen dat, maar zoals je hieronder zult zien, is er een gemeenschappelijk plantaardig voedsel dat je waarschijnlijk vaak in restaurants eet (ik wed dat je dit minstens één keer per week hebt gegeten in de laatste week), en dit veel voorkomende plantenvoedsel heeft bewezen OORZAAK hartaanvallen!

Je zult ook ontdekken wat je moet begrijpen om te eten op een manier die je metabolisme VERHOOGT, hormonen in balans houdt, VECHT koppig buikvet, geneest je darm, en verhoogt je energie, ongeacht je "slechte genetica".


Dus laten we het goed maken ...

De 3 redenen waarom je NOOIT tarwe zou moeten eten - Ja, zelfs "volkoren"

Er zijn 3 belangrijke redenen waarom tarwe een vreselijk voedsel voor je lichaam is en meer kwaad dan goed doet ...

Reden # 1 - Tarwe veroorzaakt verstoring van de bloedsuikerspiegel, glycatie van uw cellen, verhoogt de veroudering, gewichtstoename en verhoogt het risico op diabetes

Voordat ik je vertel waarom tarwe het verouderingsproces in je lichaam daadwerkelijk kan versnellen, laten we wat eenvoudige biochemie in je lichaam verduidelijken ...

Dit gaat over 'glycatie' in je lichaam en geroepen stoffen Geavanceerde Glycatie Eindproducten (AGEs). Deze vervelende kleine samenstellingen, genaamd AGE's, versnellen het verouderingsproces in uw lichaam, inclusief schade in de loop van de tijd aan uw organen, uw gewrichten en natuurlijk de gerimpelde huid.

Dus met dat gezegd, wat is een van de grootste factoren die de productie van AGE's in je lichaam verhoogt?

Dit kan je misschien verbazen, maar hoge bloedsuikerspiegels verhogen in de loop van de tijd de leeftijdsversnellende AGE's in je lichaam dramatisch.

Dit is de reden waarom type 2 diabetici vaak voorkomen dat ze niet goed ouder zijn en er ouder uitzien dan hun echte leeftijd. Maar dit leeftijdsverhogende effect is NIET alleen beperkt tot diabetici.

Dus, laten we teruggaan naar hoe "volkoren" zich verhoudt tot dit ...

Hier is een weinig bekend feit dat vaak wordt bedekt door de massale marketingcampagnes van gigantische voedingsbedrijven die willen dat u gelooft dat 'volkoren' gezond voor u is ...

... Maar feit is dat tarwe een zeer ongebruikelijk type koolhydraat (niet gevonden in andere voedingsmiddelen) bevat Amylopectine-A , wat bij sommige testen is gevonden om je bloedsuikerspiegel te verhogen HOGER dan zelfs pure tafelsuiker.

Amylopectine-A (uit tarwe) verhoogt uw bloedsuikerspiegel meer dan bijna elke andere koolhydraatbron op aarde op basis van de bloedglucoserespons die in onderzoeken is gedocumenteerd.

Dit betekent dat op tarwe gebaseerde voedingsmiddelen zoals brood, bagels, granen, muffins en andere gebakken goederen veroorzaken vaak VEEL hogere bloedsuikerspiegels dan de meeste andere koolhydraatbronnen.

Als je me niet gelooft, is hier iets dat je moet weten ... Ik heb ongeveer 45 minuten na het eten van 2 sneetjes tarwebrood, een bloedglucosemeter uitgevoerd, met het eten van een kom havermout, met equivalente grammen koolhydraten .

De bloedsuikertestresultaten van tarwe versus havermout :

2 sneetjes volkoren toast :
45 minuten na consumptie: de bloedsuikerspiegel steeg van 86 nuchter tot 155

1 kom havermout (equivalente gram koolhydraten tot 2 sneetjes tarwe-toast)
45 minuten na consumptie: de bloedsuikerspiegel steeg van 86 nuchter tot 112

Zoals u nu weet, hoe hoger uw gemiddelde bloedsuikerspiegel na verloop van tijd is, des te meer AGE's worden gevormd in uw lichaam, waardoor u ouder wordt SNELLER.

Het is duidelijk dat de hele tarwe de bloedsuikerspiegel veel MEER heeft gekregen dan de havermout, en als je dat niet weet, is 155 een enorme bloedsuikermeting die zeker zal bijdragen tot sneller ouder worden als je vaak tarwe eet ... en de meeste mensen eten tarwe zonder er zelfs aan denken bij bijna ELKE maaltijd ... Yikes!

Niet alleen dat, maar de hoge bloedsuikerspiegel veroorzaakt door tarwe zorgt er ook voor dat je lichaam meer insuline uitstoot waardoor je meer lichaamsvet krijgt ... Helemaal niet leuk!

Deze enorme bloedsuikersporen door het dagelijks eten van tarwe veroorzaken ook na verloop van tijd schade aan uw bloedsuikerspiegel, waardoor uw pancreas wordt beschadigd, insulineresistentie wordt veroorzaakt en uiteindelijk diabetes type 2 wordt veroorzaakt. Ik denk dat we sterke argumenten hebben tegen het eten van zogenaamde "gezonde" tarwe!


Reden # 2 - Gluten en andere darmbeschadigende verbindingen

Het onderwerp gluten staat de laatste tijd in vuur en vlam in de media ...

... Maar de meeste mensen zijn verward over de vraag of er echte gezondheidsrisico's zijn met gluten voor de gemiddelde persoon die geen coeliakie heeft.

De waarheid is dat zelfs als je niet officieel bent "gluten intolerant "of"gluten gevoelig ", zijn er honderden gepubliceerde onderzoeken die aangeven dat gluten een ontsteking kunnen veroorzaken in je spijsverteringsstelsel en zelfs" doorlaatbaarheid "in je onderbuik kunnen veroorzaken, wat kan leiden tot een gezondheidstoestand die de laatste tijd stijgt, genaamd Lekkende darm , evenals andere problemen met de spijsvertering en auto-immuunproblemen.

Wetenschappers theoretiseren dat de reden waarom gluten deze problemen met het spijsverteringsstelsel veroorzaken, te wijten is aan de buitensporige hybridisatie van tarwe in de afgelopen 50 jaar, die onlangs gemodificeerde glutenmoleculen heeft gemaakt die vreemd zijn aan het menselijke spijsverteringsstelsel in vergelijking met de oude tarwe die mensen aten voor duizenden jaren historisch, en zelfs vergeleken met de tarwe die je grootouders 50+ jaar geleden aten.

Reden # 3 - Antinutriënten en minerale blokkers in tarwe

De derde reden dat tarwe vreselijk voor je is, is dat het bevat wat we noemen "antinutriënten ", die van nature voorkomende verbindingen in de tarweplant zijn, maar ongewenste effecten kunnen veroorzaken bij mensen die er te veel van eten.

Een van deze antinutriënten wordt genoemd fytaten , die de opname in uw lichaam van bepaalde mineralen zoals zink, ijzer, mangaan en calcium blokkeert als u te vaak tarwe eet.

Nogmaals, de meeste mensen eten tarwe met bijna elke maaltijd (ontbijtgranen in de ochtend, brood op sandwich tijdens de lunch, en pasta of brood bij het avondeten), dus dit kan in de loop van de tijd een tekort aan mineralen in je lichaam veroorzaken dat tot veel gezondheidsproblemen leidt.

Tarwe heeft andere minerale blokkers en antinutriënten afgezien van fytaten, zoals lectinen. Lectines zijn een ander bestanddeel van tarwe dat darmirritatie veroorzaakt. Nog een andere reden om tarwe uit je dieet te minimaliseren of te elimineren.

Er is absoluut niets "essentieel" voor tarwe in het menselijk dieet ... Het doet gewoon meer kwaad dan goed ... periode.

Veel mensen vragen mij vaak ... "Maar hoe zit het met de FIBRE in tarwe? Ik dacht dat het daarom is dat het gezond moet zijn?"

Sorry, je kunt ALLE vezels krijgen die je nodig hebt van fruit, groenten en noten, zonder schade aan het spijsverteringsstelsel en enorme problemen met bloedsuiker veroorzaakt door tarwe.

 

Opmerking: Het is belangrijk om deze pagina te blijven lezen, want ik zal je laten zien hoe je toegang krijgt tot AL mijn beste geheimen voor het VERMIJDEN van tarwe, maar nog steeds het eten van ongelooflijk heerlijke maaltijden die je metabolisme BALEN, BALANCE je hormonen, STRIJD diabetes en ook helpen verminderen buikvet. Het is makkelijker dan je denkt, dus denk niet dat gezond eten "saai" moet zijn zoals zoveel mensen dwaas geloven.

 

De 3 redenen waarom je NOOIT plantaardige oliën mag gebruiken ...

Hoewel plantaardige olie een gezond klinkende naam heeft, is deze NIET gemaakt van groenten ... Zoals je misschien al weet, komt plantaardige olie eigenlijk van elke combinatie van maïsolie, sojaolie, canola-olie, saffloerolie en / of katoenzaadolie, ALLE waarvan absoluut verschrikkelijk zijn voor uw gezondheid.

Sterker nog, ze zijn ronduit dodelijk en ik overdrijf niet. Dit is waarom...

Reden # 1 - Plantaardige oliën bevatten meestal dodelijke transvetten, ook als ze niet gehydrogeneerd zijn

Je weet al dat transvetten dodelijk zijn, dus ik zal niet ingaan op alle wetenschap over de vraag waarom transvetten je doden en je celmembranen SCHADEN in je lichaam ... leidend tot allerlei enge gezondheidsproblemen zoals kanker, obesitas , Alzheimer, hartziekte en meer.

Als je deze feiten kent, weet ik zeker dat je al weet dat je weg moet blijven van voedingsmiddelen die gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige oliën bevatten. Dat heb je al een miljoen keer eerder gehoord.

Wat u waarschijnlijk NIET weet, is dat zelfs niet-gehydrogeneerde plantaardige oliën (alle plantaardige oliën zijn geraffineerd) ook enkele transvetten bevatten vanwege de extreem hoge hitte, oplosmiddelen en druk waaraan ze worden blootgesteld tijdens het raffinageproces. En ja, dit omvat ook zogenaamde "verdrijver geperst" plantaardige oliën.

Al deze processen met hoge warmte en hoge druk samen met het gebruik van hexaan oplosmiddelen dwingen in feite sommige van het meervoudig onverzadigde gehalte aan plantaardige oliën (ja, zelfs de zogenaamde "gezonde" koolzaadolie) om getransformeerd in transvetten en nog iets ergers waar we het in een minuut over zullen hebben "Megatrans ".

Volgens Dr. Mary Enig, PhD, en Nutritional Biochemist, "Hoewel de Canadese overheid het transvetgehalte van canola met een minimum van 0,2 procent opsomt, vond onderzoek aan de Universiteit van Florida in Gainesville transvetgehalten zo hoog als 4,6 procent in commerciële vloeibare canola-olie ".

En dit is het afval dat de overheid en gigantische voedselconglomeraten aan u verkopen als een "gezonde olie"! Val er niet voor.

Reden # 2 - Plantaardige oliën bevatten geoxideerde "gemuteerde vetten" die slechter zijn dan transvet en hartaanvallen veroorzaken

Alle plantaardige oliën bevatten geoxideerde vetten als gevolg van het raffinageproces en chemische reacties met het meervoudig onverzadigde vetgehalte van plantaardige oliën.

Expert Nutrition auteur, Catherine Shanahan, MD, noemt de vetten in plantaardige oliën "MegaTrans", omdat ze qua chemie vergelijkbaar zijn met transvetten, maar zelfs SLECHTS.

En MegaTrans uit plantaardige oliën zijn te vinden in bijna ALLE bewerkte verpakte levensmiddelen, evenals vrijwel ALLE restaurant friteuses.

Franse frietjes waarvan is bewezen dat ze je slagaders direct beschadigen na het eten ervan:

Vrije radicalen gevormd tijdens het raffineren van plantaardige oliën creëren deze "mutante" vetten, die beschadig je celmembranen en chromosomen en creëer enorme ontstekingen in je lichaam .

De vrije radicalen in plantaardige oliën beschadigen ook je slagaders, wat direct kan leiden tot een hartaanval. Houd er rekening mee dat dit niet alleen een langdurig risico is om plantaardige oliën dagelijks te eten.

Er zijn ook onderzoeken die onmiddellijke disfunctie in uw bloedvaten aantonen, ook endotheliale functie genoemd.

Catherine Shanahan, MD, citeert in haar boek Diepe voeding een onderzoek uit Nieuw-Zeeland waaruit bleek dat proefpersonen die friet uit een friteuse aten onmiddellijk schade toebrachten aan hun endotheliale functie van hun slagaders, uitgaande van een normale 7% uitzetting voordat ze de frieten aten tot bijna helemaal geen uitzetting (slechts 1%) ) NA het eten van de frietjes. Dit is een ding dat een hartaanval kan veroorzaken.

Als je denkt dat ik overdrijf, denk dan opnieuw ...

Dr. Shanahan onderzocht ook honderden patiënten die werden opgenomen in het ziekenhuis voor een hartaanval en ontdekte dat elke zieke patiënt die net een hartaanval had gehad, voedsel had geconsumeerd dat was gemaakt van plantaardige oliën met hun laatste maaltijd voor de hartaanval ... Eng huh!

Denk daar maar aan bij de volgende keer dat je de friet bestelt met die sandwich op het menu! Het is echt DAT serieus.

Vraag altijd om frietjes die bij de meeste maaltijden worden geserveerd te vervangen door bijgerechten, fruit of een salade. Dat is misschien wel het verschil tussen morgen doodgaan of nog vele jaren genieten op deze prachtige planeet.

Reden # 3 - Plantaardige oliën veroorzaken enorme onevenwichtigheden met uw Omega-6 tot Omega-3 vetzuren ratio

Een van de andere BELANGRIJKE redenen dat plantaardige oliën je doden is dat ze meestal bestaan ​​uit inflammatoire omega-6-vetten, terwijl ze heel weinig ontstekingsremmende omega-3-vetten bevatten.

De gezondste verhouding uit de wetenschappelijke literatuur lijkt een verhouding te zijn van 2: 1 of zelfs 1: 1 voor uw omega-6 tot omega-3-verhouding. Echter, de meeste plantaardige oliën scheef uw ratio zo hoog als 20: 1 of zelfs 30: 1 ten gunste van schadelijke inflammatoire omega-6 vetten.

En nog erger, deze omega-6-vetten zijn NIET het onschuldige type dat wordt aangetroffen in noten, ze zijn het "mutante" beschadigde MegaTrans-type dat schadelijk is voor de weefsels van je lichaam.

Deze omega-vetonbalans kan NOG een andere reden zijn waarom plantaardige oliën leiden tot hartaandoeningen, kanker, obesitas en vele andere degeneratieve ziekten die uw leven ZEKER zullen verkorten als u de plantaardige oliën niet zo snel mogelijk wegknipt.

Kort gezegd is de oplossing voor al deze grote problemen met plantaardige oliën het gebruik van gezonde oliën zoals kokosolie, olijfolie, macadamiaolie, avocado-olie en grasgevoerde boter, die allemaal VEEL gezonder zijn dan plantaardige oliën en Veroorzaak geen van de problemen die we in dit gedeelte van het artikel hebben beschreven.

The Fat Burning Kitchen - Voedingsmiddelen die vet verbranden, voedingsmiddelen die je vet maken


Aandacht Mannen en vrouwen Meer dan 50 jaar worstelen om gewicht te verliezen ...

Ontdek hoe het voedsel dat je elke dag eet, is Het maken van uw vetcellen SICK ...

Het maken ONMOGELIJK afvallen , terwijl je ook je gewrichten beschadigt, je hormonen verstoort, snel je huid veroudert en zelfs leidt tot diabetes.

 

Dat betekent als je bent geweest worstelen om af te vallen , of het nu maanden, dagen of zelfs jaren is, let alsjeblieft goed op het onderstaande artikel, want je zult ontdekken dat het is Niet jouw fout ...


Geluid krankzinnig ?

Doe jezelf een plezier en haal 2 minuten uit je drukke dag om dit zeer belangrijke gezondheidsartikel te lezen ...

door Mike Geary, alias 'The Nutrition Watchdog'
Gecertificeerde voedingsspecialist, best-selling auteur
2 augustus

 

Hoe voelde je je toen je vanochtend wakker werd?

Was je fris en in staat om uit bed te springen ...

... of heeft het een tijdje geduurd om jezelf uit bed te dwingen, nadat je door die stomme wekker ruw uit je slaap werd geschud? zoemen, zoemen, zoemen in je oor?

Voelde je lichaam zich "jong" en energiek toen je opstond, of ...

... Was je pijn en verdrietig van de slaap van een andere onrustige nacht?

Toen je jezelf in de spiegel zag, zag je een fris, jong gezicht, of ...

... strompelde je de badkamer in, enkels en knieën kraken , gebogen voor rugpijn en benauwdheid, en zie je een oude versie van jezelf door de spiegel heen staren? Met zakken onder je ogen, droog en grijzend haar, een gerimpelde en droge huid?

Toen je naar beneden keek terwijl je je aankleedde, zag je een fit, slank en gezond lichaam, of ...

... Heb je een gezien steeds groeiende maag, zacht, "slap" vet en een lichaam dat zwak, moe en zacht is geworden?

Wat gaat er door je heen als je naar jezelf kijkt?


Ben je blij met hoe je eruit ziet en voelt, of ...

… Ben jij gefrustreerd door je leven , met uw gebrek aan gezondheid, en met uw onvermogen om gewicht te verliezen en het af te houden?

Mompel je voor jezelf, "Wat de hel? Hoe kon ik er zo uitzien en me zo voelen?

Ben je op je gemak en vredig, of benadrukte als je je klaarmaakt voor je dag?

Moet je meerdere kopjes koffie drinken voordat je zelfs maar kunt bedenken dat je productief en aardig bent?

Drink je meer gedurende de dag, of erger nog, gebruik energiedrankjes en frisdrank, want je hebt wilde energieschommelingen waar je heen gaat, van een goed en energiek gevoel ... tot aan het bonzen en het gevoel hebben dat je een dutje nodig hebt?

Krijg je een harde adem? Verlies je je adem nadat je een trap op bent gegaan, of als je de deur uit rent naar je auto?

Hoe is je spijsvertering? Heeft u een comfortabele stoelgang of gaat uw leven over spijsverteringsproblemen zoals constipatie, een opgeblazen gevoel, aanvallen van diarree en indigestie?

Hoe vaak heb je jezelf niet beloofd dat je zou afvallen, en misschien zelfs wel, maar zet je het dan allemaal terug op ... en meer?


Hoe vaak heb je de afgelopen jaren een 'dieet' of trainingsprogramma gestart? Een keer, twee keer, tien keer?

Hoe voel je je door je mislukkingen?

Als jij en ik persoonlijk tegenover elkaar zaten, en ik je een vraag stelde, dan lees je toch gewoon: "Hoe voel je je?" Wat zou je zeggen?

Kijk, gewichtstoename en gewichtsverlies, zijn ernstige zorgen van je, en ik snap het ...

... maar deze andere problemen zijn ook erg serieus:

Gewrichtspijn, spierzwakte, spijsverteringsproblemen, "oude" huid en haar, koppig buikvet, geen energie en een verslaving aan koolhydraten ...

en ze zijn ALLES verbonden.

Je denkt misschien dat dit allemaal gek klinkt, maar laat me je dit vragen ...

Met hoeveel van de volgende ben je momenteel aan het worstelen?

 • Koppig buikvet dat NIET te laat zal zijn, ongeacht de diëten die u probeert
 • Pijnlijk of oncomfortabel opgeblazen gevoel (vooral na het eten van maaltijden)
 • Fat gain in strange places (bijvoorbeeld borst bij mannen, buik bij dames)
 • Pijnlijke gewrichten
 • Spijsverteringsproblemen (IBS, gas, maagklachten, obstipatie en / of diarree)
 • Droge, verouderende huid en haar (uitziend) ouder dan dat je echt bent ...)
 • Energieschommelingen (lage energie voor het eten, hoog na ... dan neerstorten)
 • Constant verlangen naar koolhydraten
 • Moeite met slapen (kan niet in slaap vallen en / of in slaap blijven)
 • Humeurig en prikkelbaar als je te hongerig wordt
 • Indigestie

Je buik en koppig buikvet ...


Er is toenemend bewijs dat het verband aantoont tussen een "lekkende" darm en problemen zoals gewichtstoename, problemen met de schildklier, diabetes type 2, een gebrek aan energie, problemen met de spijsvertering (obstipatie, een opgeblazen gevoel, gas, diarree, indigestie, enz.).

Kort gezegd werkt je darm zo ...

Je hele spijsverteringsstelsel, van je mond tot je achterste uiteinde, is een lange buis die eigenlijk buiten je lichaam ligt ... ook al zit het erin.

Deze lange buis heeft zeer sterke barrières die giftige stoffen uit je lichaam houden, en wanneer deze barrières beschadigd zijn, zoals in het geval van lekkende darm, dan voedseldeeltjes en gifstoffen die het niet in je bloedbaan en lymfesysteem mogen maken. zijn er, waardoor organen zoals je lever twee keer moeten werken om van deze giftigheid af te komen.

Deze zware werkbelasting dan zorgt ervoor dat je lever traag en verzand raakt (stel je voor dat je de taak van 10 mensen in de helft van de tijd moet doen en hoe je dat zou voelen) ...

Wanneer je lever traag wordt, is het bijna ONMOGELIJK om vet te verbranden, want daar wordt je vet verwerkt ...

... maar alles begint in je buik.

Je darmen hebben kleine haarachtige kenmerken die langs de wanden lopen en die het voedsel helpen mee te nemen, helpen bij de spijsvertering en helpen om voedingsstoffen uit je spijsverteringsstelsel naar je bloedbaan te transporteren om door je lichaam te worden gebruikt.

Helaas kunnen de voedingsmiddelen die je eet, waaronder veel voedsel dat ten onrechte als "gezond" is aangeduid, evenals te veel stress, een gebrek aan slaap, te veel alcohol, een gebrek aan vitamine D en meer dit delicate systeem beschadigen ...

... waardoor toxines in uw lichaam worden "gelekt", wat leidt tot gewichtstoename, een onvermogen om gewicht te verliezen, pijnlijke gewrichten, obstipatie, een opgeblazen gevoel, snel verouderende huid, geen energie, hormoonproblemen, enz.
 

Welke voedingsmiddelen kunnen tot zo'n vreselijke situatie leiden?

De grootste boosdoeners zijn de 'gezondheidsvoedingen' die je elke dag eet en waarvan je hebt gehoord dat ze het gezondst zijn door grote voedselbedrijven, je arts, gezondheidsdocenten en zelfs de overheid.

Je hoort vaak vage beweringen in het nieuws dat "suiker slecht voor je is" of dat "tarwe en gluten slecht voor je zijn", maar begrijp je echt wat deze voedingsmiddelen je aandoen?

De meeste mensen Begrijp de redenen NIET ...

... en het feit is dat sommige voedingsmiddelen die je gaat ontdekken niet alleen je spijsvertering, maar ook hormonen en metabolisme VERNIETIGEN.

Niet alleen dat, maar zoals je hieronder zult zien, is er een gemeenschappelijk plantaardig voedsel dat je waarschijnlijk vaak in restaurants eet (ik wed dat je dit minstens één keer per week hebt gegeten in de laatste week), en dit veel voorkomende plantenvoedsel heeft bewezen OORZAAK hartaanvallen!

Je zult ook ontdekken wat je moet begrijpen om te eten op een manier die je metabolisme VERHOOGT, hormonen in balans houdt, VECHT koppig buikvet, geneest je darm, en verhoogt je energie, ongeacht je "slechte genetica".


Dus laten we het goed maken ...

De 3 redenen waarom je NOOIT tarwe zou moeten eten - Ja, zelfs "volkoren"

Er zijn 3 belangrijke redenen waarom tarwe een vreselijk voedsel voor je lichaam is en meer kwaad dan goed doet ...

Reden # 1 - Tarwe veroorzaakt verstoring van de bloedsuikerspiegel, glycatie van uw cellen, verhoogt de veroudering, gewichtstoename en verhoogt het risico op diabetes

Voordat ik je vertel waarom tarwe het verouderingsproces in je lichaam daadwerkelijk kan versnellen, laten we wat eenvoudige biochemie in je lichaam verduidelijken ...

Dit gaat over 'glycatie' in je lichaam en geroepen stoffen Geavanceerde Glycatie Eindproducten (AGEs). Deze vervelende kleine samenstellingen, genaamd AGE's, versnellen het verouderingsproces in uw lichaam, inclusief schade in de loop van de tijd aan uw organen, uw gewrichten en natuurlijk de gerimpelde huid.

Dus met dat gezegd, wat is een van de grootste factoren die de productie van AGE's in je lichaam verhoogt?

Dit kan je misschien verbazen, maar hoge bloedsuikerspiegels verhogen in de loop van de tijd de leeftijdsversnellende AGE's in je lichaam dramatisch.

Dit is de reden waarom type 2 diabetici vaak voorkomen dat ze niet goed ouder zijn en er ouder uitzien dan hun echte leeftijd. Maar dit leeftijdsverhogende effect is NIET alleen beperkt tot diabetici.

Dus, laten we teruggaan naar hoe "volkoren" zich verhoudt tot dit ...

Hier is een weinig bekend feit dat vaak wordt bedekt door de massale marketingcampagnes van gigantische voedingsbedrijven die willen dat u gelooft dat 'volkoren' gezond voor u is ...

... Maar feit is dat tarwe een zeer ongebruikelijk type koolhydraat (niet gevonden in andere voedingsmiddelen) bevat Amylopectine-A , wat bij sommige testen is gevonden om je bloedsuikerspiegel te verhogen HOGER dan zelfs pure tafelsuiker.

Amylopectine-A (uit tarwe) verhoogt uw bloedsuikerspiegel meer dan bijna elke andere koolhydraatbron op aarde op basis van de bloedglucoserespons die in onderzoeken is gedocumenteerd.

Dit betekent dat op tarwe gebaseerde voedingsmiddelen zoals brood, bagels, granen, muffins en andere gebakken goederen veroorzaken vaak VEEL hogere bloedsuikerspiegels dan de meeste andere koolhydraatbronnen.

Als je me niet gelooft, is hier iets dat je moet weten ... Ik heb ongeveer 45 minuten na het eten van 2 sneetjes tarwebrood, een bloedglucosemeter uitgevoerd, met het eten van een kom havermout, met equivalente grammen koolhydraten .

De bloedsuikertestresultaten van tarwe versus havermout :

2 sneetjes volkoren toast :
45 minuten na consumptie: de bloedsuikerspiegel steeg van 86 nuchter tot 155

1 kom havermout (equivalente gram koolhydraten tot 2 sneetjes tarwe-toast)
45 minuten na consumptie: de bloedsuikerspiegel steeg van 86 nuchter tot 112

Zoals u nu weet, hoe hoger uw gemiddelde bloedsuikerspiegel na verloop van tijd is, des te meer AGE's worden gevormd in uw lichaam, waardoor u ouder wordt SNELLER.

Het is duidelijk dat de hele tarwe de bloedsuikerspiegel veel MEER heeft gekregen dan de havermout, en als je dat niet weet, is 155 een enorme bloedsuikermeting die zeker zal bijdragen tot sneller ouder worden als je vaak tarwe eet ... en de meeste mensen eten tarwe zonder er zelfs aan denken bij bijna ELKE maaltijd ... Yikes!

Niet alleen dat, maar de hoge bloedsuikerspiegel veroorzaakt door tarwe zorgt er ook voor dat je lichaam meer insuline uitstoot waardoor je meer lichaamsvet krijgt ... Helemaal niet leuk!

Deze enorme bloedsuikersporen door het dagelijks eten van tarwe veroorzaken ook na verloop van tijd schade aan uw bloedsuikerspiegel, waardoor uw pancreas wordt beschadigd, insulineresistentie wordt veroorzaakt en uiteindelijk diabetes type 2 wordt veroorzaakt. Ik denk dat we sterke argumenten hebben tegen het eten van zogenaamde "gezonde" tarwe!


Reden # 2 - Gluten en andere darmbeschadigende verbindingen

Het onderwerp gluten staat de laatste tijd in vuur en vlam in de media ...

... Maar de meeste mensen zijn verward over de vraag of er echte gezondheidsrisico's zijn met gluten voor de gemiddelde persoon die geen coeliakie heeft.

De waarheid is dat zelfs als je niet officieel bent "gluten intolerant "of"gluten gevoelig ", zijn er honderden gepubliceerde onderzoeken die aangeven dat gluten een ontsteking kunnen veroorzaken in je spijsverteringsstelsel en zelfs" doorlaatbaarheid "in je onderbuik kunnen veroorzaken, wat kan leiden tot een gezondheidstoestand die de laatste tijd stijgt, genaamd Lekkende darm , evenals andere problemen met de spijsvertering en auto-immuunproblemen.

Wetenschappers theoretiseren dat de reden waarom gluten deze problemen met het spijsverteringsstelsel veroorzaken, te wijten is aan de buitensporige hybridisatie van tarwe in de afgelopen 50 jaar, die onlangs gemodificeerde glutenmoleculen heeft gemaakt die vreemd zijn aan het menselijke spijsverteringsstelsel in vergelijking met de oude tarwe die mensen aten voor duizenden jaren historisch, en zelfs vergeleken met de tarwe die je grootouders 50+ jaar geleden aten.

Reden # 3 - Antinutriënten en minerale blokkers in tarwe

De derde reden dat tarwe vreselijk voor je is, is dat het bevat wat we noemen "antinutriënten ", die van nature voorkomende verbindingen in de tarweplant zijn, maar ongewenste effecten kunnen veroorzaken bij mensen die er te veel van eten.

Een van deze antinutriënten wordt genoemd fytaten , die de opname in uw lichaam van bepaalde mineralen zoals zink, ijzer, mangaan en calcium blokkeert als u te vaak tarwe eet.

Nogmaals, de meeste mensen eten tarwe met bijna elke maaltijd (ontbijtgranen in de ochtend, brood op sandwich tijdens de lunch, en pasta of brood bij het avondeten), dus dit kan in de loop van de tijd een tekort aan mineralen in je lichaam veroorzaken dat tot veel gezondheidsproblemen leidt.

Tarwe heeft andere minerale blokkers en antinutriënten afgezien van fytaten, zoals lectinen. Lectines zijn een ander bestanddeel van tarwe dat darmirritatie veroorzaakt. Nog een andere reden om tarwe uit je dieet te minimaliseren of te elimineren.

Er is absoluut niets "essentieel" voor tarwe in het menselijk dieet ... Het doet gewoon meer kwaad dan goed ... periode.

Veel mensen vragen mij vaak ... "Maar hoe zit het met de FIBRE in tarwe? Ik dacht dat het daarom is dat het gezond moet zijn?"

Sorry, je kunt ALLE vezels krijgen die je nodig hebt van fruit, groenten en noten, zonder schade aan het spijsverteringsstelsel en enorme problemen met bloedsuiker veroorzaakt door tarwe.

 

Opmerking: Het is belangrijk om deze pagina te blijven lezen, want ik zal je laten zien hoe je toegang krijgt tot AL mijn beste geheimen voor het VERMIJDEN van tarwe, maar nog steeds het eten van ongelooflijk heerlijke maaltijden die je metabolisme BALEN, BALANCE je hormonen, STRIJD diabetes en ook helpen verminderen buikvet. Het is makkelijker dan je denkt, dus denk niet dat gezond eten "saai" moet zijn zoals zoveel mensen dwaas geloven.

 

De 3 redenen waarom je NOOIT plantaardige oliën mag gebruiken ...

Hoewel plantaardige olie een gezond klinkende naam heeft, is deze NIET gemaakt van groenten ... Zoals je misschien al weet, komt plantaardige olie eigenlijk van elke combinatie van maïsolie, sojaolie, canola-olie, saffloerolie en / of katoenzaadolie, ALLE waarvan absoluut verschrikkelijk zijn voor uw gezondheid.

Sterker nog, ze zijn ronduit dodelijk en ik overdrijf niet. Dit is waarom...

Reden # 1 - Plantaardige oliën bevatten meestal dodelijke transvetten, ook als ze niet gehydrogeneerd zijn

Je weet al dat transvetten dodelijk zijn, dus ik zal niet ingaan op alle wetenschap over de vraag waarom transvetten je doden en je celmembranen SCHADEN in je lichaam ... leidend tot allerlei enge gezondheidsproblemen zoals kanker, obesitas , Alzheimer, hartziekte en meer.

Als je deze feiten kent, weet ik zeker dat je al weet dat je weg moet blijven van voedingsmiddelen die gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige oliën bevatten. Dat heb je al een miljoen keer eerder gehoord.

Wat u waarschijnlijk NIET weet, is dat zelfs niet-gehydrogeneerde plantaardige oliën (alle plantaardige oliën zijn geraffineerd) ook enkele transvetten bevatten vanwege de extreem hoge hitte, oplosmiddelen en druk waaraan ze worden blootgesteld tijdens het raffinageproces. En ja, dit omvat ook zogenaamde "verdrijver geperst" plantaardige oliën.

Al deze processen met hoge warmte en hoge druk samen met het gebruik van hexaan oplosmiddelen dwingen in feite sommige van het meervoudig onverzadigde gehalte aan plantaardige oliën (ja, zelfs de zogenaamde "gezonde" koolzaadolie) om getransformeerd in transvetten en nog iets ergers waar we het in een minuut over zullen hebben "Megatrans ".

Volgens Dr. Mary Enig, PhD, en Nutritional Biochemist, "Hoewel de Canadese overheid het transvetgehalte van canola met een minimum van 0,2 procent opsomt, vond onderzoek aan de Universiteit van Florida in Gainesville transvetgehalten zo hoog als 4,6 procent in commerciële vloeibare canola-olie ".

En dit is het afval dat de overheid en gigantische voedselconglomeraten aan u verkopen als een "gezonde olie"! Val er niet voor.

Reden # 2 - Plantaardige oliën bevatten geoxideerde "gemuteerde vetten" die slechter zijn dan transvet en hartaanvallen veroorzaken

Alle plantaardige oliën bevatten geoxideerde vetten als gevolg van het raffinageproces en chemische reacties met het meervoudig onverzadigde vetgehalte van plantaardige oliën.

Expert Nutrition auteur, Catherine Shanahan, MD, noemt de vetten in plantaardige oliën "MegaTrans", omdat ze qua chemie vergelijkbaar zijn met transvetten, maar zelfs SLECHTS.

En MegaTrans uit plantaardige oliën zijn te vinden in bijna ALLE bewerkte verpakte levensmiddelen, evenals vrijwel ALLE restaurant friteuses.

Franse frietjes waarvan is bewezen dat ze je slagaders direct beschadigen na het eten ervan:

Vrije radicalen gevormd tijdens het raffineren van plantaardige oliën creëren deze "mutante" vetten, die beschadig je celmembranen en chromosomen en creëer enorme ontstekingen in je lichaam .

De vrije radicalen in plantaardige oliën beschadigen ook je slagaders, wat direct kan leiden tot een hartaanval. Houd er rekening mee dat dit niet alleen een langdurig risico is om plantaardige oliën dagelijks te eten.

Er zijn ook onderzoeken die onmiddellijke disfunctie in uw bloedvaten aantonen, ook endotheliale functie genoemd.

Catherine Shanahan, MD, citeert in haar boek Diepe voeding een onderzoek uit Nieuw-Zeeland waaruit bleek dat proefpersonen die friet uit een friteuse aten onmiddellijk schade toebrachten aan hun endotheliale functie van hun slagaders, uitgaande van een normale 7% uitzetting voordat ze de frieten aten tot bijna helemaal geen uitzetting (slechts 1%) ) NA het eten van de frietjes. Dit is een ding dat een hartaanval kan veroorzaken.

Als je denkt dat ik overdrijf, denk dan opnieuw ...

Dr. Shanahan onderzocht ook honderden patiënten die werden opgenomen in het ziekenhuis voor een hartaanval en ontdekte dat elke zieke patiënt die net een hartaanval had gehad, voedsel had geconsumeerd dat was gemaakt van plantaardige oliën met hun laatste maaltijd voor de hartaanval ... Eng huh!

Denk daar maar aan bij de volgende keer dat je de friet bestelt met die sandwich op het menu! Het is echt DAT serieus.

Vraag altijd om frietjes die bij de meeste maaltijden worden geserveerd te vervangen door bijgerechten, fruit of een salade. Dat is misschien wel het verschil tussen morgen doodgaan of nog vele jaren genieten op deze prachtige planeet.

Reden # 3 - Plantaardige oliën veroorzaken enorme onevenwichtigheden met uw Omega-6 tot Omega-3 vetzuren ratio

Een van de andere BELANGRIJKE redenen dat plantaardige oliën je doden is dat ze meestal bestaan ​​uit inflammatoire omega-6-vetten, terwijl ze heel weinig ontstekingsremmende omega-3-vetten bevatten.

De gezondste verhouding uit de wetenschappelijke literatuur lijkt een verhouding te zijn van 2: 1 of zelfs 1: 1 voor uw omega-6 tot omega-3-verhouding. Echter, de meeste plantaardige oliën scheef uw ratio zo hoog als 20: 1 of zelfs 30: 1 ten gunste van schadelijke inflammatoire omega-6 vetten.

En nog erger, deze omega-6-vetten zijn NIET het onschuldige type dat wordt aangetroffen in noten, ze zijn het "mutante" beschadigde MegaTrans-type dat schadelijk is voor de weefsels van je lichaam.

Deze omega-vetonbalans kan NOG een andere reden zijn waarom plantaardige oliën leiden tot hartaandoeningen, kanker, obesitas en vele andere degeneratieve ziekten die uw leven ZEKER zullen verkorten als u de plantaardige oliën niet zo snel mogelijk wegknipt.

Kort gezegd is de oplossing voor al deze grote problemen met plantaardige oliën het gebruik van gezonde oliën zoals kokosolie, olijfolie, macadamiaolie, avocado-olie en grasgevoerde boter, die allemaal VEEL gezonder zijn dan plantaardige oliën en Veroorzaak geen van de problemen die we in dit gedeelte van het artikel hebben beschreven.

Tweet