5 dranken voor het slapengaan die u kunnen helpen om af te vallen

bedtime-drankjes voor gewichtsverlies

Shutterstock

Er is niet veel erger dan een nacht van woelen en draaien in de zak. Per slot van rekening is een slechte nachtrust ingewikkeld verbonden met gewichtstoename, scheve hormoonspiegels, de volgende dag munchies en bloedsuiker- en insuline-problemen, zegt Bridget Murphy, R.D.N., C.D.N., op NYU Langone Medical Center. Om shuteye van goede kwaliteit te scoren, moet je voorzichtig zijn met wat je drinkt voordat je crasht.

Hoewel u waarschijnlijk weet dat cafeïne en suiker te dicht bij het slapengaan kunnen rotzooien met uw slaap, kunnen andere voedingsstoffen u juist helpen spieren op te bouwen, uw bloedsuikerspiegelstabiliteit te verbeteren en vet te verbranden.

Hier, vijf drankjes die je 's avonds zou moeten proeven als je op zoek bent om af te vallen.

Advertentie - Lees hieronder verder

Een glas melk (al dan niet warm) kan je helpen gezond te slapen, dankzij een gezonde dosis tryptofaan en calcium, zegt Murphy. En meer slaap betekent minder verlangens naar de volgende dag in de weg van uw ponden-laten vallen doelen. Voor vrouwen die de sportschool raken (dat wil zeggen jij!), Is caseïne-eiwit van melk langzaam te verteren, wat je zou kunnen helpen om de hele nacht spieren op te bouwen, per onderzoek naar geneeskunde en wetenschap in sport en beweging. Het resultaat: een sneller metabolisme en gemakkelijker gewichtsverlies, zegt Murphy.

Advertentie - Lees hieronder verder

Advertentie - Lees hieronder verder

We raden je aan hier niet vaak vruchtensap te drinken, maar een klein Glas 100 procent druivensap voor het slapengaan kan je helpen te slapen en vet verbranden terwijl je droomt, zegt Murphy. Onderzoek gepubliceerd in Cell Reports suggereert dat insulinesecretie 's nachts (veroorzaakt door het gebruik van eenvoudige koolhydraten, zoals sap) de circadiane ritmes van het lichaam reguleert. En een International Journal of Obesity-studie uit 2015 wees uit dat resveratrol, een antioxidant in druiven, calorie-opslag wit vet omzet in calorie-brandend bruin vet. Het is een een-tweetje.

GERELATEERD: Hoe sla je je weg naar gewichtsverlies

In het geval dat je hebt gehoord, ja, wijn is ook rijk aan resveratrol. Helaas is alcohol niet de beste drank vóór het slapen gaan. In een studie van de Universiteit van Melbourne vertoonden slapers die dronken voor het slapengaan nachtelijke hersengolfpatronen vergelijkbaar met mensen die de hele nacht kleine elektrische schokken kregen. Klinkt prettig, toch?

Advertentie - Lees hieronder verder

Advertentie - Lees hieronder verder

Een warme mok van deze slaapverwekkende thee verhoogt de glycine-niveaus in uw lichaam, een neurotransmitter die uw zenuwen ontspant en die als een licht kalmerend middel werkt. Nog een coole eigenschap van kamille: het spant je kerntemperatuur van het lichaam, zodat je systeem reageert door zichzelf drastisch af te koelen en je in slaap te sussen. Wat meer is, is kamille gekoppeld aan verbeterde glucoseregulatie en gewichtsverlies, zegt Murphy. Zorg ervoor dat elke thee die je drinkt voordat je naar bed gaat, cafeïnevrij is en ver weg blijft, ver weg van 'detox'-thees. (Ontdek hoe bottenbouillon je kan helpen afvallen met de Bone Broth Dieet.)

Advertentie - Lees hieronder verder

Advertentie - Lees hieronder verder

Deze probiotische drank is gemaakt van gefermenteerde melk en werkt op uw darmmicrobioom om het niveau van gezonde bacteriën te verhogen, een goede spijsvertering te bevorderen en u te helpen om vitamines en mineralen effectiever te absorberen, zegt Murphy. Onderzoek gepubliceerd in de British Journal of Sports Medicine heeft ook de yoghurtachtige drank gekoppeld aan verbeterde slaap en betere trainingsprestaties. Boom.

Advertentie - Lees hieronder verder

Advertentie - Lees hieronder verder

Soja, in de vorm van melk of eiwitpoeder, zit boordevol aminozuur tryptofaan. En waarom is dat belangrijk? Volgens het onderzoek van Birmingham University kan het de slaapkwaliteit verbeteren door als een voorloper te werken tegen dwergveroorzakende melatonine, zegt Murphy. Ze merkt op dat tryptofaan, behalve dat het je helpt af te drijven, ook de cortisolspiegel verlaagt om het buikvet te helpen bestrijden.

GERELATEERD: De 8 beste bedtime snacks voor gewichtsverlies

Voor de beste voordelen, voeg wat Griekse yoghurt toe aan je eiwitshake. Het levert je spieren een royale portie caseïne-eiwit op voor een beter herstel na de workout, zegt ze.

Advertentie - Lees hieronder verder

Advertentie - Lees hieronder verder

Tweet