Transformeer - Officiële site

Wedstrijdreglement

Healthy Body 90 For Life Wedstrijd Officiële regels

Het gezonde lichaam van Youngevity 90 For Life Contest staat open voor distributeurs en klanten van Youngevity. Werknemers van Youngevity, evenals de directe familie (bijv. Echtgenoot, ouders, broers en zussen en kinderen) en huishoudelijke leden van elk van deze personen komen niet in aanmerking om te winnen. De wedstrijd is onderworpen aan alle toepasselijke federale, staats- en lokale wet- en regelgeving en is nietig indien wettelijk verboden.

Kwalificatievereisten

Elke Youngevity-distributeur of klant met een goede reputatie kan deelnemen aan de Healthy Body Contest. Er moeten minimaal twee (2) Healthy Body Paks worden gekocht gedurende de gehele duur van de competitie (mei 2016 tot augustus 2016). Deelnemers mogen alleen Youngevity-producten gebruiken en mogen geen concurrerende producten gebruiken of medische procedures voor gewichtsverlies ondergaan. De ervaring begint op 1 mei 2016 en eindigt op 19 augustus 2016. Winnaars moeten de conventie "See The Change" van september 2016 bijwonen om hun awards te kennen. Deelnemers moeten zich vóór 1 augustus 2016 voor het evenement hebben geregistreerd om zich te kwalificeren om te winnen.

registratie

Registranten ontvangen periodieke e-mails met nuttige informatie. Door zich te registreren, stemmen deelnemers ermee in dat Youngevity hun naam, vermeld doel en inzendingsinformatie (inclusief gewichtsverlies en foto) mag gebruiken voor communicatie- en marketingdoeleinden.

Deelnemersinzending

Zodra de wedstrijdperiode is voltooid (19 augustus 2016), moeten deelnemers de inzending voltooien. Alle informatie, inclusief voor en na foto's, lichaamssamenstellingsmetingen (indien beschikbaar) en een samenvatting van 250 woorden van uw ervaring moeten in één keer worden ingediend. Alle inzendingen moeten vóór 19 augustus 2016 zijn ontvangen bij Youngevity Corporate Offices.

Oordelen en Awardpresentatie

Inzendingen worden beoordeeld door het Youngevity Corporate Healthy Body Contest-team en Coach Sanjeev. Zowel fysieke resultaten als informatie over uw leven, gewicht en gezondheidstransformatie worden overwogen. Winnaars zullen hun prijs krijgen tijdens de 'See The Change'-conferentie van september 2016 in Salt Lake City, UT.