Hoe nek en gezichtsvet te verliezen

Schoonheidstijdschriften en websites willen dat je gelooft dat nek- en gezichtsoefeningen thuis helpen je een dubbele kin, mollige wangen en een wiebelende nek werken. In werkelijkheid doen kleine gezichtsoefeningen weinig om calorieën te verbranden en kunnen ze geen vet uit je probleemplekken verwijderen. Alleen door het verminderen van uw totale lichaamsvet kunt u ook overtollig vet verliezen in uw gezicht en hals.

Video van de dag

Uw beste gok om nek- en gezichtsvet te verminderen is om een ​​algemeen gezond niveau van lichaamsvet te bereiken. Voor mannen is dat tussen de 15 en 20 procent en voor vrouwen 20 tot 25 procent. Je gezicht en nek zijn slechts enkele plaatsen op je lichaam waar je zakken overtollig vet kunt opslaan. De enige manier om je lichaam deze te laten verbranden is om een ​​calorietekort te creëren, waarin je minder calorieën verbruikt dan je verbrandt. Wanneer je lichaam dit tekort opmerkt, mobiliseert het vetcellen en verandert het in bruikbare energie. Je kunt je lichaam echter niet vertellen om dit vet uit je gezicht en nek te halen.

Gebruik een online calculator om te bepalen hoeveel calorieën u dagelijks verbruikt en dat aantal met 500 tot 1.000 calorieën per dag te verminderen, om 1 tot 2 pond per week te verliezen. Eet niet minder dan 1.200 calorieën als vrouw of 1.800 als man, anders loopt u het risico uw metabolisme te stoppen. Snijd calorieën en portiegroottes bij en neem oefeningen op om uw stofwisseling te verbranden.

Het grootste deel van het voedsel dat u eet, moet heel en onbewerkt zijn, inclusief vers fruit en groenten, volle granen en magere eiwitten. Verse producten bevatten weinig calorieën per portie en bieden tal van antioxidanten en fytochemicaliën die een goede huidgezondheid bevorderen. Eet hele granen, zoals bruine rijst en havermout, in plaats van geraffineerde witte koolhydraten, vooral suikerrijke voedingsmiddelen, die kunnen bijdragen aan gewichtstoename. Deze voedingsmiddelen kunnen ook een negatief effect hebben op collageen, een belangrijke stof die de huid zijn toon en perkiness geeft.

Magere eiwitten, zoals wit vlees gevogelte, vis, biefstuk en bonen, helpen ook bij het afvallen door je een vol gevoel te geven bij de maaltijden en de magere spiermassa te behouden, zelfs als je calorieën verlaagt. Om tot een gezond gewicht te komen, is het van plan om dagelijks minimaal 0,55 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht te consumeren.

Nek rolt en scrunching en het vrijgeven van je gezichtsspieren zal niet veel doen om je te helpen vet te verliezen. Je kunt beter de totale lichaamscirculatie verbeteren en calorieën verbranden met cardiovasculaire oefeningen, zoals stevig wandelen of licht fietsen. Om af te vallen, werk je tot minstens 250 minuten per week, zegt het American College of Sports Medicine.

Hoewel gerichte gezichtsoefeningen weinig doen om calorieën te verbranden, spieren op te bouwen of vet te verbranden, kunnen krachttrainingen van uw belangrijkste spiergroepen overal vetverlies veroorzaken, ook vanaf uw gezicht. Krachttraining bouwt spieren op, die meer calorieën nodig hebben om te ondersteunen in vergelijking met vet. Het geeft je hele lichaam - inclusief je gezicht - een slankere, fittere uitstraling. Streef naar minimaal twee totale lichaamssessies per week.

Naarmate je ouder wordt, kunnen je huid en gezichtsvet van nature naar beneden schuiven, waardoor je een meer doornige nek, doorhangende wangen en mogelijk een dubbele kin krijgt. Je kunt niet stoppen met ouder worden, maar je kunt de effecten minder ernstig maken als je je lichaam op een gezond gewicht houdt, zonnebrandcrème draagt ​​om te beschermen tegen beschadiging door de zon, grotendeels onverwerkt voedsel eet, beweegt en niet rookt.

Hydrateer voldoende om je huid soepel en glad te houden. Hoeveel u precies nodig heeft, hangt af van uw grootte en activiteitenniveau; als je groter en actiever bent, heb je dagelijks meer vocht nodig. Een goede graadmeter voor hydratatie is de kleur van uw urine - deze moet bijna helder en geurloos zijn. Beperk uw inname van natrium, wat kan bijdragen aan het verschijnen van een gezwollen gezicht door waterretentie te bevorderen. Minimaliseer hoog-natrium voedsel, snackmengsels, ingeblikte soepen en fast food, die toch niet helpen om je doel van afvallen te bereiken.

LiveStrong Calorie Tracker

Verlies gewicht. Voel me geweldig!Verander je leven met MyPlate door LIVESTERK.COM

Tweet