10 stappen naar het afwerpen van 10 pond in 2 weken (instructies inbegrepen)

Gerelateerd artikel: Hoe een dijbeen te krijgen!

Als u een eenvoudige routekaart wilt om snel gewicht te verliezen, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu 10 kilo wilt verliezen in 2 weken of 2 maanden, de basisprincipes van gewichtsverlies blijven hetzelfde en door de 10 onderstaande tips toe te passen, geeft u uzelf de beste kans om af te vallen en uit te schakelen!

Ja! Laten we kijken hoe.

Hoe veel calorieën per dag om 10 kilo te verliezen in 2 weken?

Gewichtsverlies treedt op als u meer calorieën verbrandt dan u verbruikt. Om een ​​pond vet te verliezen, moet je 3500 calorieën minder eten dan je verbrandt. Om 10 kilo vet te verliezen in 2 weken, moet je een calorie-tekort hebben van 35.000 in de periode van twee weken.

Op dagelijkse basis moet u 2500 calorieën meer verbranden dan u verbruikt. De beste manier om dit te bereiken is door gezond eten, regelmatige lichaamsbeweging en verstandige levensstijlbeslissingen.

1. Begin uw dag met een limonadrankje

Voordat je gaat ontbijten, maak je jezelf een limonadrankje: een glas mild water met drie eetlepels vers geperst citroensap. Meng het goed en zorg ervoor dat het op een lege maag wordt gedronken. Citroenwater helpt je te hydrateren en je lever te reinigen van gifstoffen, waardoor je lichaam klaargemaakt wordt voor de komende dag.

2. Blijf bij het ontbijt met fruit en noten

Begin met twee appels of sinaasappels of een combinatie van de twee. Een enkele grapefruit kan ook de nodige voedingsschop bieden die je nodig hebt. Als je nog steeds honger hebt, eet dan een half kopje amandelen of hazelnoten. Deze noten behoren tot de hoogste in voedingswaarde en zullen je ook voorzien van je essentiële vetinname voor de dag.

3. Pak je lunch vol met eiwitten

Je lunch moet pure proteïne zijn. Probeer te plakken met 5 gram vlees en kies Kip zonder been over rundvlees. Een enkele container met Griekse yoghurt geeft je een extra proteïne-kick en een calciumboost. Dit moet u ongeveer vier uur lang volhouden, wat ongeveer is hoe lang het duurt om het vlees te verteren.

33,9K aandelen

4. Heb een gezonde snack

De kans is groot dat je bekend bent met de "3PM wall" die je raakt wanneer je energie volledig in de put zit. Meestal is dit omdat je honger hebt en in het verleden had je misschien een zak chips voor je energieboost gekozen. Hoewel dat geen geweldige strategie is, kan het nutteloos zijn om helemaal te eten tijdens het avondeten. Trakteer uzelf dus op een stuk fruit of een kleine groene salade. Probeer eventuele verbanden, vooral crèmekleurige verbanden, in de salade te vermijden.

5. Eet vroeg eten

Dit kan moeilijk zijn, afhankelijk van je werkschema, maar probeer je diner vóór 18.00 uur op te eten, indien mogelijk. Als je vóór 18.00 uur niet kunt eten, zorg er dan voor dat je zo dicht mogelijk bij je thuis eet. Dit zorgt ervoor dat uw spijsvertering de tijd heeft om uw maaltijd goed door te nemen voordat u gaat slapen.

6. Houd het diner eenvoudig

Een ideaal diner bestaat uit twee hardgekookte eieren en een biologische groene salade met komkommer en een vleugje extra vergine olijfolie als dressing. Dit geeft je een laatste uitbarsting van eiwitten en voedingsstoffen om je de rest van de dag door te komen.

Als je elke dag hetzelfde eet, kan dat saai worden, dus je kunt wat variatie proberen, maar zorg ervoor dat je portiegroottes hetzelfde blijven en houd je aan alleen op olie gebaseerde slasaus.

7. Drink groene thee na het eten

Bron: FreeDigitalPhotos.net

Het is bewezen dat groene thee je metabolisme versnelt, dus je moet na het eten minstens een liter drinken - een enkele liter kan je helpen 80 calorieën te verbranden. U vindt groene thee in meerdere smaken in vele theespeciaalzaken, en dit kan een waardevolle investering zijn als u niet van traditionele groene thee houdt.

8. Blijf bij dranken op waterbasis

Over thee gesproken, terwijl je probeert af te vallen, wil je alleen dranken op waterbasis zoals thee, koffie en natuurlijk water blijven gebruiken. De meeste smaakstoffen voor water bevatten grote hoeveelheden suiker en moeten worden vermeden. U wilt ook voorkomen dat u meer dan een theelepel suiker of melk aan uw thee / koffie toevoegt, hoewel u kaneel kunt gebruiken om de smaak te verbeteren.

33,9K aandelen

9. Matige weerstandstraining tweemaal per week

Regelmatig trainen helpt je niet alleen om af te vallen, maar ook om je gezonder te voelen. Omdat spieren zwaarder zijn dan vet, wil je echt zien hoe de kilo's dalen, en wil je niet werken zoals een bodybuilder, maar bouw je twee korte workouts in je wekelijkse routine.

Probeer deze training:

  • Bicep curl x 15
  • Lucht squats x 50
  • Militaire schouder druk x 15
  • Brede arm push-ups x 20
  • Tricep-verlengstukken tegen de muur x 40
  • Kalf verhoogt x 30

Het beste van alles is dat je deze training thuis kunt voltooien met slechts een paar domme belletjes, waardoor dure sportschooltarieven worden vermeden.

Als je te weinig tijd hebt, zijn er een aantal manieren waarop je de hoeveelheid incidentele oefeningen die je per dag past, kunt vergroten. Zoals het gezegde luidt: "elke oefening is beter dan helemaal geen oefening". Bekijk dit artikel voor een aantal manieren waarop u elke dag extra activiteit kunt uitoefenen.

10. Gun jezelf een cheat day

Als je het gewicht wilt weghouden als je het eenmaal bent kwijtgeraakt, of als je blijft afvallen, sta jezelf dan een dag per week toe om vals te spelen door het vette voedsel te eten dat je het meest nodig hebt tijdens de week. Dit geeft je iets om elke week naar uit te kijken en zorgt ervoor dat je metabolisme niet naar een lagere versnelling schakelt, wat gebeurt wanneer je calorie-inname voor een lange periode verlaagt.

Afsluiten

Volg deze 10 stappen en je begint binnen twee weken af ​​te vallen - en blijft afvallen zolang je de routine volhoudt.

33,9K aandelen

Gerelateerd artikel: Hoe 2 pond per week te verliezen

Tweet