[Slimming Products Review: DHC New Slim]

Persoonlijk heb ik het geprobeerd Slimspa Bodyworx, Bioslim Slimming Tea net zoals DHC New Slim.
Zal een aantal blogs later posten over Slimspa Bodyworx en Bioslim Slimming Tea.

Ik heb DHC New Slim gekocht omdat ik het op Popteen heb gezien! Haha.

Er zijn 120 pillen binnen voor 1 maand consumptie op basis van 4pills / dagdosering!

DHC New Slim bevat:
-Algaepoeder
-Gymnema-extractpoeder
-Citrus Aurantium Extract Poeder
-Melilot Extract poeder
-Lecithine
-peptide
-Du Zhong Extract Poeder
-Barley Extract Poeder
* Ingrediënten zijn van nature afgeleid.

Zal beginnen praten over de De grootte van de pil en "Smaak" eerst :
- De pillen zijn klein en gecoat / glad, dus gemakkelijk te slikken. Geen nasmaak.
- Wanneer het te lang in de mond wordt gehouden, is het niet bitter, maar er is een kruidensmaak.
* omdat ik mijn water op sommige momenten niet kon vinden en eerst de pillen erin gooide

Bijwerkingen :
- Effecten kunnen alleen gevoeld / waargenomen worden na 1-2 weken constant gebruik.
- Vóór 1-2 weken was mijn eetlust niet aangetast, ik at nog steeds als een varken.
* Mijn gewicht nam niet toe / af.
- Na 1-2 weken, de effecten begonnen binnen te komen, was een schok om te beseffen dat het een verschil maakt.
* Mijn gewicht neemt af.

Ik neem 2 pillen in de ochtend 20 minuten voor het ontbijt en 1 pil in de namiddag 20 minuten voor de lunch, ik probeerde geen avondeten te eten omdat ik mezelf vertelde om niet te eten na 20.00 uur en eindigde niet met eten.

Dus na 1-2 weken, was dit hoe ik me voelde :
- Lichaam voelt warm 20 minuten na het innemen van de pillen.
* Het voelt alsof het aan je vetten werkt door je lichaamstemperatuur te verhogen.
- Ik voel me een beetje vol en beheert mijn voedselinname tijdens uw maaltijd.
* Boos begonnen toen het hoofdgerecht slechts 1/3 was afgemaakt.
- Ik had geen zin om veel te ontbijten en tot de lunch voelde ik me alsof ik vol genoeg was om de hele dag niet te eten.
- Ik geniet nog steeds van eten voor me / op het computerscherm / als ik aan het winkelen ben, maar de "volheid" stond me toe zich van hen af ​​te wenden.
* Heel gaaf denk ik.
- Verhoogt mijn hartslag niet en heeft geen invloed op mijn slaappatroon.
- Gaat normaal nog naar het toilet

Bijwerkingen :
- Lichte maag 's nachts, maar went snel genoeg.
* Misschien komt het doordat ik geen avondeten eet
- Ik ben gestopt met sporten, net als vroeger
* Mogelijk komt dit door het schuldvrije gevoel niet zoveel te eten als voorheen.
- Urine wordt groen van kleur na 3 dagen gebruik en is nog steeds groen tot 2 weken later. Wordt weer normaal nadat het niet is verbruikt.
* Ik weet niet zeker of het een slechte zaak is.

Algemeen oordeel:
-Het is goed in het regelen van het gewicht, hoewel de effecten niet eerder dan 1-2 weken na consumptie worden waargenomen.
* Ik ben persoonlijk nogal bang voor dingen die snelle effecten hebben omdat ik denk dat het mijn lichaam kan beschadigen vanwege krachtige ingrediënten
- Over het algemeen vind ik het gevoel van deze pil aardig leuk, hoewel de effecten traag zijn. Ik zal het blijven kopen en consumeren.
-Het is overal verkrijgbaar bij Watsons, dus het is gemakkelijk om te krijgen.
- Dit is al mijn tweede pakket.

Dat is alles voor deze post! > <

[Slimming Products Review: DHC New Slim]

Ik heb niet echt de discipline van een geharde vitamine-afnemer - mijn Nan zal het huis niet verlaten zonder haar levertraancapsules - maar ik kan mezelf er niet van weerhouden om steeds nieuwe supplementen te proberen.

Ik gaf ze heel snel op omdat ik erg snel hoofdpijn en jeukende huid krijg als iets niet bij me past. Wanneer ik vreemde symptomen krijg, stop ik ermee, einde van.

Eén merk van supplementen waar ik erg goed op reageer, is dat van het Japanse merk DHC. Ze maken een enorme - en ik bedoel enorme keuze aan supplementen en vitamines. De supplementen zijn vrij vaak voorkomende die je eerder hebt gehoord (bijv. Sint-Janskruid) en sommige zijn ongebruikelijker (bijv. Placenta, eigeel en knoflook, Caterpillar-schimmel) maar ik heb serieus nooit problemen met DHC en hun capsules zijn altijd klein en gemakkelijk te nemen.

Ik dacht dat ik je de DHC-tablets zou laten zien die ik eerder heb genomen en mijn mening hierover!

DHC-supplementen 1

Houd in gedachten dat ik geen enkele tablet religieus inneem, ik neem de tabletten omdat ik ze nodig heb (dwz ik neem de Chitosan - wat is voor als je vettig voedsel eet) als ik een vette maaltijd heb, Neem het niet elke dag, omdat ik niet elke dag vet voedsel eet).

* Met de ingrediëntenlijst zullen andere dingen aanwezig zijn, zoals bindmiddelen. Ik noem alleen de belangrijkste ingrediënten.

Om te ontspannen - DHC Relax-supplement:

DHC Relax Supplement 30 dagen

Deze tabletdosering is 2 per dag.

Het bevat vitamine E, lecithine en theanine. De tabellen zijn kleine geel gekleurde in gelatinevorm.

Ik heb deze gekocht omdat ik behoorlijk gestresst ben en het moeilijk vind om te slapen. Ik ben dol op deze tablets - ik gebruik deze als ik weet dat ik gestresst zal zijn of een drukke dag heb en ik slaap erg goed als ik er een neem voor het naar bed gaan.

Blijkbaar is Theanine ook te vinden in groene thee (die ik lekker vind en drink) hoewel ik het niet zo kalm vind als een van deze! Zeer aan te bevelen.

Score: 5/5

Als je stinkt - DHC Bulgarian Rose Supplement

DHC Bulgaarse roos supplement 30 dagen

Deze tabletdosering is 2 per dag.

Het bevat rozenolie.

Ik dacht dat dit supplement zo'n gek idee was! het is rozenolie en het zou je lichaamsgeur moeten maken (en laten we eerlijk zijn, we zweten van allerlei plaatsen, niet alleen van de arm) ruiken graag rozen.

Als je dit volhoudt, werkt het! Je begint heel te ruiken ... bloemen. Het neemt de rand van stinkende BO, hoewel, je zal waarschijnlijk nog steeds deodorant gebruiken, maar het maakt je zweet overal, ruikt zoeter.

Blijkbaar bevat 1 pakket van 30 dagen aanvoer (60 tabletten) het extract van meer dan 600 bloemen!

Zoals ik al zei, het enige ding met deze is dat je het moet volhouden. Ook als je een heel slecht dieet hebt, zul je sowieso gaan stinken.

Score: 4/5

Multi-vitamine of fruitarm - DHC Mix Fruitsupplement:

DHC Fruit Mix-supplement

Deze tabletdosering is 4 per dag.

Het bevat vruchtensap poeder van elk fruit dat je maar kunt bedenken ... nou ja, appel, sinaasappels, perzik, peren, kers en meer!

Deze kleine, ronde, harde tablet ruikt naar een fruitschaal en is opmerkelijk als een snoepje! Het is best lekker, hoewel ik 4 keer per dag een beetje veel heb gegeten. Ik heb hier geen speciale effecten van opgemerkt, maar als je niet veel fruit hebt, kan dit een goede zijn

Score: 3/5.

Voor koolhydraat-liefhebbers - DHC Carb Blocker Fabinol Supplement:

DHC Carb Blocker Fabinol supplementen 30 dagen

Deze tabletdosering is 2 per dag.

Het bevat witte bonenextract.

Als liefhebber van koolhydraten dus dit supplement sprak me erg aan. Ik heb alleen pre-carb-maaltijden zoals chips of rijst of aardappelen, anders neem ik ze niet alleen omdat ik kan.

Dit zou moeten helpen bij het absorberen van een deel van de koolhydraten - ik weet niet of het zeker werkt, maar het verandert zeker het uiterlijk van ... erm ... .stools. Ik denk dat dit werkt, ik voel me ook minder opgeblazen na het innemen ervan. Het enige dat dit tablet is, is de slechtste smaak van allemaal - het heeft de witte boongeur en hoewel het niet afschuwelijk is, is het gewoon niet leuk.

Score: 4/5

Voor robots - DHC Multi Mineral Supplement:

DHC Multimineraal supplement 30 dagen

Deze tabletdosering is 3 per dag.

Het bevat ijzer, zink, koper, magnesium, chroom, selenium, mangaan, calcium enz.

Wanneer ik iets verkeerds met me heb, zal een moer zeggen: "O, het is omdat je niet genoeg ijzer neemt". Om deze reden kocht ik deze multi-minerale tabletten omdat het zeker ELK soort mineraal heeft dat je je maar kunt voorstellen.

Maar - dikke vet - ik vond deze zo moeilijk te nemen omdat ze naar geraspte metaal ruiken - serieus! Als je je kunt voorstellen om een ​​ongeverfde autodeur te likken, dan is dit hoe het smaakt. Ik weet dat je het gewoon snel kunt slikken, maar ik ben raar, ik proef graag wat ik in mijn lichaam stop.

Ik heb deze aan de heer C. gegeven. Let erop dat je hier geen overdosis aan moet geven, en het is ook niet voor kinderen.

Uitspraak: 2/5.

Voor fans van KFC - DHC Fat Blocker Chitosan-supplementen

DHC Fat Blocker Chitosan Supplement 30 dagen

Deze tabletdosering is 3 per dag.

Het bevat extract van Chitosan, Ginseng en Rice Germ.

Dit is weer zo'n tablet die ik na een vette maaltijd gebruik, maar ik neem het niet religieus op omdat ik niet altijd vette maaltijden eet! Ik vind dit goed werkt als een blocker..Ik denk dat het ook werkt voor de spijsvertering, om dingen ... te laten stromen ....

Het maakt je ontlasting ... vettig ... oh schat. Het doet me denken aan dat Alli-spul, maar op menselijke schaal bedoel ik dat er geen vreselijke oranje olie uit je billen komt, het is gewoon zwaardere ontlasting, ongetwijfeld omdat de chitosan het vet opzuigt. Dit vind ik leuk!

Score: 4.5 / 5

Voor lijners - DHC Diet Power Supplement

DHC Diet Power Supplement 30 dagen

Deze tabletdosering is 3 per dag. Neem vóór maaltijden.

Het bevat forskoline, witte boon extract, bitter meloenenextract l-carnitine en meer.

Dit voedingssupplement was een bestseller in Japan dus daarom heb ik het gekocht omdat het een van de duurdere is (gemiddeld kostten ze ongeveer £ 8- £ 9, dit was ongeveer £ 17).

De Dieet Kracht hoort een aantal ingrediënten te bevatten die vetverbranding bevorderen. Blijkbaar genomen vóór het avondeten, helpt het overtollig vet te verbranden. Ik denk dat dit helpt bij de spijsvertering, ik heb echter geen verbazingwekkend gewichtsverlies opgemerkt - misschien heeft het me wel geholpen om geen gewicht te winnen.

In tegenstelling tot de meeste dieetpillen, verdrijft het me niet en heb ik geen last van mijn maag of werk ik gewoon als laxeermiddel. Ook is het KLEIN - echt gemakkelijk om te slikken.

Vonnis: 3.5 / 5 - Ik denk dat het werkt, maar het is geen wonder

Voor immuniteit en konijnen - DHC Multi-Caroteensupplementen:

DHC Multi-Caroteensupplement 30 dagen

Deze tabletdosering is 1 per dag.

Het bevat Luteïne, Betacaroteen, Lycopene, A-Cartoenet en meer ...

Ik kocht dit omdat ik iets voor mijn gezichtsvermogen wilde, want toen ik 'caroteen' hoorde, dacht ik dat wortelen en wortels geweldig zijn voor konijnen ....

Hoe dan ook - blijkbaar zijn deze muli-caroteentabletten goed voor tijden waarin je bent uitgeput of een lage immuniteit hebt. Het helpt ook bij de bloedsomloop!

Ik dacht dat dit een goede aanvulling was - hoewel ik me niet echt energieker voelde tijdens de periode dat ik het nam. Houd in gedachten dat iedereen anders zal reageren op supplementen. Ik denk dat mijn huid er beter uitzag toen ik dit opnam, maar ik voelde geen geweldige boost als ik eerlijk was in hoe lang ik me voelde.

Uitspraak: 2/5

Voor algemene zenuwachtigheid: DHC Vitamine B Mix-supplement:

DHC Vitamine B Mix-supplement

Deze tabletdosering is 1 OF 2 per dag.

Het bevat niacine, foliumzuur, vitamine B12, B1, B2, B6, inositol pantotheenzuur en meer ...

Ik neem deze momenteel - ik kocht deze omdat toen ik veganist werd, ik las dat zonder vlees in het dieet dat ik nodig had om B-vitaminen in te halen. De moeder van meneer C vertelde me toen hoe ze dit 'voor haar zenuwen' opvat als in echte zenuwen, niet schudt in angstzenuwen en een paar mensen hebben B vits aan mij aanbevolen.

NOTA: Op mijn zegt het 2 tabletten per dag. Op een andere verpakking staat er EEN per dag - je kunt dit berekenen aan de hand van het aantal tabletten dat je in het pakket krijgt, dat wil zeggen. de mijne is 30 dagen en ik heb 60 tabletten. Als de jouwe 30 tabletten heeft, is het zeker 1 per dag.

Ik vind dit supplement leuk, ik weet niet of het 'iets' doet als zodanig, maar ik voel me meer energiek maar ook kalm tegelijk.

Score: 4/5 - waarom niet ?!

Voor de ogen - DHC Blueberry Extract-supplementen

DHC Blueberry Extract Supplement 30 dagen

Deze tabletdosering is 2 per dag.

Het bevat Blueberry Extract Powder, Carotenoids, Free Lutien, VItamin B1, B2, B6, B12 etc ..

Dit spul is goed voor het gezichtsvermogen, of als je veel tijd achter de computer doorbrengt. Ik moet toegeven dat ik dit niet lang genoeg had volgehouden omdat ik het cadeau had gegeven aan een vriend, maar voor de week dat ik het nam, vermoed ik dat mijn ogen een beetje minder pijn deden, maar ik weet niet of dit in de geest zit ...

Ik hou van het idee van iets om te helpen met het gezichtsvermogen - ik leg zoveel druk op het mijne, ik zou deze opnieuw kopen om ze te proberen.

Voor algemeen welzijn! - DHC Q10

DHC Co-enzym Q10-supplement

Deze tabletdosering is 2 per dag. Eén op de dag en één 's nachts.

Het bevat Q10 en vitamine E.

Ik kocht deze als een algemene aanvulling op de gezondheid - dit zou energiesteun moeten zijn. Q10 zit ook in veel huidverzorging, ik denk dat het anti-aging zou moeten zijn.

Ik ben er nog niet mee begonnen (ik wil deze dagelijks nemen zodra ik begin!) Maar zal terug rapporteren. De tablets zien er vrij klein uit en zijn gemakkelijk in te slikken - deze zouden in Japan heel populair moeten zijn, dus ik zou het graag willen proberen en kijken of het werkt.

Vonnis:

Ik hou echt van DHC-supplementen! Ik heb FANCL eerder geprobeerd en zij zijn het niet met mij eens. Ik vind DHC-supplementen gemakkelijk te slikken en over het algemeen ook behoorlijk effectief. Ik weet niet waarom, ik vind geen reguliere supplementen van bijvoorbeeld Superdrug als effectief en ook de capsules in de winkelstraat zijn soms van paardenmaat.

Ik koop mijn supplementen van eBay en de prijzen variëren van £ 6 - £ 18 voor de duurdere. Let op, de meeste worden verkocht in een voorraad van 30 dagen en worden geleverd in een folieverpakking die hersluitbaar is en die katten gewoon lekker vinden om op te kauwen, dus pas op!

Neemt u supplementen in? Zo ja, welke?

Tweet