Voeding en gezondheidsproblemen Nutrition.gov

MedlinePlus

DHHS. NIH. National Library of Medicine.

Toegang tot consumentvriendelijke gezondheidsinformatie, inclusief factsheets, tijdschriftartikelen en nieuwsitems. Bevat ook een medische encyclopedie.

AIDS / HIV

Vind informatie en publicaties met betrekking tot voeding en AIDS / HIV, inclusief voedingstips, voedselveiligheid en lichaamsbeweging.

Kanker

Informatie en middelen vinden over het verminderen van risico's voor en het voorkomen van kanker, evenals voedingsrichtlijnen voor kankerpatiënten en -overlevenden.

suikerziekte

Vind informatie en bronnen over diabetes, inclusief het verminderen van uw risico om het te ontwikkelen, beheren en gezond eten als u het heeft, en meer.

Spijsverteringsstoornissen

Vind informatie over een verscheidenheid aan ziekten en problemen in het spijsverteringsstelsel, waaronder constipatie, coeliakie, galstenen, brandend maagzuur, lactose-intolerantie, zweren en meer.

Eet stoornissen

Vind informatie over eetstoornissen zoals anorexia nervosa, boulimia en eetbuistoornis.

Hart gezondheid

Leer hoe u uw risico op hartaandoeningen kunt verminderen, waaronder hoe u uw risico kunt schatten, ideeën om vet in de voeding te verminderen, uw cholesterolgehalte verlagen, recepten en meer.

Hoge bloeddruk

Lees meer over wat u kunt doen om hypertensie (hoge bloeddruk) onder controle te houden, inclusief het DASH-dieet.

Nierziekte

Vind informatie over nierziekten, plus middelen voor behandeling, management en hoe voeding een rol speelt.

Overgewicht en obesitas

Beheer uw gewicht, kies een veilig dieet of bereken uw BMI (Body Mass Index). Vind ook middelen voor kinderen met gewichtsproblemen.

osteoporose

Doe alles wat je kunt om je botten gezond te houden. Vind een verscheidenheid aan informatie, tips en hints voor het voorkomen of verminderen van uw risico op osteoporose.

Voeding en gezondheidsproblemen Nutrition.gov

Goede voeding is een belangrijke factor voor het behoud van een langdurige gezondheid. Voeding is vooral belangrijk voor senioren, van wie velen dagelijks worden geconfronteerd met uitdagingen bij de toegang tot en de voorbereiding van evenwichtige, gezonde maaltijden. Dientengevolge, treft de ongepaste voeding vele oudsten, leidend tot andere complicaties. Volgens de Mayo Clinic kan onjuiste voeding bijdragen aan verschillende gezondheidsproblemen bij senioren. Deze omvatten een verzwakt immuunsysteem, waardoor een senior kwetsbaar en vatbaar voor ziekte en infectie kan worden, evenals algemene spier- en lichaamszwakte, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties zoals vallen en botbreuk.

Comfort Keepers®, de meelevende en professionele thuiszorgverlener, biedt verschillende thuiszorgdiensten aan senioren die de stress en problemen bij het handhaven van goede voeding verlichten. Deze thuiszorgdiensten omvatten boodschappen, maaltijdbereiding, voeding en speciaal dieetonderhoud. En met de Interactive Caregiving (TM) -aanpak hebben zorgverleners en senior-klanten de mogelijkheid om duurzame relaties tot stand te brengen door middel van service.

Veel senioren vinden het moeilijk om toegang te krijgen tot het juiste voedsel, of dit nu te wijten is aan het onvermogen om transport naar een supermarkt te regelen of simpelweg aan de onzekerheid om te weten welk voedsel moet worden gekocht voor een uitgebalanceerd dieet. Voor degenen die zich moeten houden aan speciale dieetvereisten, kan de taak om het juiste voedsel te verkrijgen bijzonder ontmoedigend zijn. Thuiszorgdiensten, zoals boodschappen doen, nemen het giswerk en transportproblemen uit de weg. Senioren worden aangemoedigd om te gaan winkelen in de supermarkt met hun thuiszorgverlener, maar ze hebben altijd de mogelijkheid om thuis te blijven terwijl de taak voor hen is voltooid.

Zodra de uitdaging van het verkrijgen van het juiste voedsel is overwonnen, worden senioren geconfronteerd met de taak van voedselbereiding. Voor senioren die zelfstandig in hun eigen huis wonen, kan het bereiden van voedsel tijd- en energiebesparend worden en vergeten ouderen vaak te eten omdat ze vergeten hun maaltijden te bereiden. Thuiszorgverleners helpen ook met het bereiden van maaltijden en kunnen zo veel of zo weinig hulp bieden bij de maaltijdbereiding als elk senior nodig heeft: Comfort Keepers werkt aan een aangepast serviceplan voor elke senior om ervoor te zorgen dat ze precies de service krijgen Zij hebben nodig.

Tot slot, voor diegenen die hulp nodig hebben bij het naleven van een speciaal dieet of die hulp nodig hebben bij het voeren, voldoen thuiszorgverleners van Comfort Keepers aan deze behoefte, waardoor ouderen de gebalanceerde voeding kunnen krijgen die nodig is om een ​​optimale gezondheid, energie en kwaliteit van leven te bereiken. blijven onafhankelijk en comfortabel in hun eigen huis.

Tweet