Mijn favoriete Quick-en-Easy-diners

Toen mijn kinderen baby's waren, dacht ik dat ik het druk had.

Toen werden ze groter. En nu vraag ik me af wat in de tarnatie ik toen met mijn tijd deed.

Er is net iets ingestopt. In het afgelopen jaar, tussen voetbal, voetbal, schoolwerk, toernooien, schijnprocessen en een ontelbaar aantal andere dingen, zijn onze kinderen bezig ... als ik eens een man binnenhaal die probeert een veeboerderij te runnen en het feit dat de kinderen zijn primaire werkploeg zijn, en het feit dat we ook onze show voor Food Network schieten, en het feit dat ik nog steeds tijd moet maken om Real Housewives te kijken, zorgt voor een nutso-huishouden.

En mensen zeggen dat het land landelijk en vredig is. Haha.

Mijn hele voedselgerelateerde punt, omdat dit het kookgedeelte van mijn website is, is dat ik steeds meer mijn arsenaal aan relatief snelle diners uitbreid die in een oogwenk klaar kunnen zijn.

(Is er nog iemand die "in een wip" zegt? Zeg alsjeblieft ja.)

Voor een snelle referentie heb ik hier een aantal van mijn favoriete snelle en gemakkelijke diners samengesteld op The Pioneer Woman Cooks! Ik hoop dat je een handvol vindt die je leven (of in ieder geval je leven tegen etenstijd) gemakkelijker maken. Merk op dat ik voor sommige van deze (Pasta Puttanesca, iemand?) Misschien wat gegrilde kip naast het wil serveren om de vleeseters in mijn huis tevreden te stellen. Pas elk recept aan op uw huishouden!

(Klik op de onderstaande foto's of links om naar de afdrukbare recepten te gaan.)


Beef en bonen Burrito's. Dit blijft een favoriet avondmaal onder Marlboro Man en de kinderen, en dat kan niet eenvoudiger.
Garnalen Scampi! Oh mijn. Zo heerlijk, zo gemakkelijk. Geweldig!
Gebakken ronde biefstuk. Serveer het met aardappelpuree en groenten, of tussen twee stukjes wit brood. Dit is mijn favoriete manier om steak te eten. De smaak is geweldig.
Chicken Florentine Pasta. Ahh ... een van mijn favorieten. Kip, tomaten, spinazie, pasta ... volkomen eenvoudig en goed.
Gebrande paprika pasta. Ik gebruik potredredde rode pepers om dit gerecht snel en eenvoudig over-the-top te maken. Iedereen waar ik dit ooit voor heb gemaakt, heeft zijn ogen gesloten en zuchtte. Zo heerlijk!
Pepperoni Pizza Burgers. Een geweldige manier om gewone burgers naar het volgende niveau te brengen. Voeg gewoon marinara, pepperoni en mozzarella toe!
En als dat je interesse wekt ... probeer daarna deze Supreme Pizza Burgers. Wauw.
Chicken Bacon Ranch Panini. Het kan niet eenvoudiger zijn! (Als je geen paninimaker hebt, grill hem dan gewoon in een koekenpan. Yum!)
Pasta Puttanesca! Klaar in geen tijd, weggegaan in minuten. Tenminste als ik er ben.
Mini gehaktballetjes. Nog een snel en eenvoudig publiekstrekker. Deze zijn geweldig als je een groep kinderen bij je huis hebt.
Een oldie maar een goodie: Pasta met wodka saus! Ik zou een hele pan hiervan kunnen opeten. Het is om voor te sterven.
Tortellini Primavera. Gebruik gerookte kaas tortellini, maak een veggie / ham / Parmezaanse kaas / roomsaus ... en het diner wordt geserveerd!
Chicken Mozzarella Pasta! Echt een van de gemakkelijkste en meest heerlijke snelle etentjes die er zijn. Marlboro Man en de kinderen zijn er dol op ... en ik vind het ook geweldig!
Quick-en-Easy Philly Cheesesteaks. Oké, dus ze zijn niet DE originele, authentieke cheesesteak ... maar ze zijn nog steeds erg lekker.
Ooooh. Als je deze Buffalo Chicken Salad nog niet hebt geprobeerd, moet je snel zijn!
Nog een hoofdgerechtsalade: Chicken Taco Salad. Zoveel smaak, zoveel textuur ... zo goed!
En mmmmmm ... garnalen taco's. Fris, smaakvol, fantastisch.
Kip met mosterdroomsaus. Takes gebakken kip een tandje hoger. Geweldig voor gasten!
En natuurlijk ... Fransbroodpizza's. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ik hoop dat je wat goede dingen vindt, vrienden.

Tweet