Dinner Ideas

Dinner Ideas

Krijg gemakkelijke heerlijke dinerrecepten, 30 minuten maaltijden, 4 tot 7 ingrediëntendiners en gezinsvriendelijke dinerideeën, van onze families tot de uwe. Of u nu ideeën voor het diner voor vanavond nodig hebt of van tevoren plant, wij helpen u graag verder.

We maakten de maaltijdplanning eenvoudig met 8 weken gratis maaltijdplannen voor het diner met recepten. Gebruik onze snelle, gemakkelijke en gezinsvriendelijke maaltijden om vooruit te plannen voor stressavondmaaltijden.

Gedrukt voor tijd (of wil je gewoon geen uren in de keuken doorbrengen)? Bekijk snel en eenvoudig 30 minuten maaltijden! Het zijn complete maaltijden die in 30 minuten van keuken naar tafel gaan zonder smaak te verliezen.

Alle recepten zijn geserveerd op onze eigen familiedinertafels, we hopen dat u evenveel geniet van onze dinerrecepten als wij.


Soeprecepten

Of de stormen nu buiten of binnen zijn, soep is goed voor lichaam en geest. Met deze stevige, gemakkelijke soeprecepten kun je beide heerlijk eten.

7 Soul Soothing Soups

Gezonde dinerideeën
Gezonde dinerideeën

Gezonde maaltijdmaaltijden

Gebruik de gratis 8 weken met gezonde wekelijkse maaltijdplannen die we samen hebben opgesteld, samen met onze sectie Gezonde recepten voor een eenvoudige manier om de diners van uw gezin te plannen.

Zelfs uw kieskeurige eters zullen genieten van deze heerlijke diners terwijl ze tegelijkertijd voedzame maaltijden krijgen.

8 weken met gezonde diners

Of je nu niet van koken houdt of geen tijd hebt, je kunt smaakvolle diners krijgen met eenvoudig te vinden ingrediënten.

12 eenvoudige hartige diners

Dit zijn onze populairste snelle en gemakkelijke recepten, de enige recepten die je nodig hebt als je snel wilt eten.

15 eenvoudige familiediners

Date Night Dinners
Elegante voorgerechten

Elegante voorgerechten

Dit zijn de memorabele recepten voor die speciale gelegenheden. Een jubileum, verjaardag of misschien gewoon een date night zonder de kinderen ... een van deze gerechten zal je avond een onvergetelijke avond maken. Van Simmering Scampi tot Sizzling Steak wacht je een luxueus feestmaal.

Een maaltijd om te onthouden

Shrimp Dinner Ideas
Shrimp Dinner Ideas

16 garnalendiners

Garnalen zijn veelzijdig, gezond en absoluut heerlijk. Probeer het met een van onze 16 recepten om afwisseling en buitengewone smaak aan dit geweldige hoofdgerecht toe te voegen.

Van scampi tot slowcooker, je vindt de perfecte manier om deze favoriete zeevruchten te maken en ervan te genieten.

16 dinerrecepten met garnalen

Kip kan een slordige metgezel zijn. Geef saaie kip een verleidelijke make-over met deze 10 recepten.

10 makkelijke kipfavorieten

Wanneer de stormen van het leven binnenkomen, kan comfort worden gevonden in een stomende kom zelfgemaakte soep.

7 Soul Soothing SoupsLow Carb Dinners

Een van de moeilijkste dingen over het volgen van een koolhydraatarm dieet is het opnemen in uw gezinsdiner. We verzamelden 55 van de beste gezinsvriendelijke low carb-diners op internet, samen met een paar van onze eigen.

U hoeft de maaltijd van uw gezin niet op te geven en u hoeft geen verschillende maaltijden te koken om een ​​laag koolhydraatbeperkt plan te volgen. Dit zijn heerlijke recepten waar het hele gezin van zal houden.


Muffin Pan Dinners

Het diner kan met de hand worden vastgehouden en leuk als u het in een muffinvorm maakt. Omdat ze zo draagbaar zijn, zijn ze ook fantastisch voor lunches.

We hebben ook elk recept in dubbele batches getest voor de grote eters in het gezin en ze hebben allemaal een heel stevig diner gemaakt.

Tweet