Koolhydraten in roggebrood

Voedseldatabase en calorieteller
De favoriete keuze voor de term "roggebrood" is 1 gewone plak roggebrood die ongeveer 13 gram koolhydraten bevat. De totale hoeveelheid koolhydraten, suiker, vezels en geschatte netto koolhydraten (niet-vezelkoolhydraten) voor verschillende soorten en portiegroottes van roggebrood is hieronder weergegeven.

Bekijk andere voedingswaarden (zoals calorieën of vetten) met behulp van het onderstaande filter:bekijk meer resultaten voor roggebrood

Populaire keuze:

Voedingsfeiten
Portiegrootte: 1 normaal segment
 
Hoeveelheid per portie

Calorieën van Vet 8

Calorieën 67
 
% Dagelijkse waarden *
Totaal vet 0,86 g 1%
  Verzadigd vet 0,163 g 1%
  Meervoudig onverzadigd vet 0,208 g  
  Enkelvoudig onverzadigd vet 0.341g  
cholesterol 0 mg 0%
Natrium 172 mg 7%
Kalium 43 mg  
Totaal koolhydraat 12.56g 4%
  Voedingsvezels 1.5g 6%
  suikers 1g  
Eiwit 2,21 g  
 
Vitamine A 0% Vitamine C 0%
Calcium 2% Ijzer 4%

     
   

Andere recent populair roggebrood:

Houd er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen mogelijk niet geschikt zijn voor sommige mensen en u wordt aangespoord om het advies van een arts in te winnen voordat u aan een dieet of dieet begint. Hoewel de informatie op deze site te goeder trouw wordt gepresenteerd en als correct wordt beschouwd, geeft FatSecret geen enkele garantie of waarborg ten aanzien van de volledigheid of nauwkeurigheid en alle informatie, inclusief voedingswaarden, wordt door u op eigen risico gebruikt. Alle handelsmerken, auteursrechten en andere vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Tweet