Tips om vet te krijgen in een maand

Voor sommige mensen is gewichtstoename zowel een uitdaging als een noodzaak. Acteurs die bijvoorbeeld te zware of zwaarlijvige karakters willen spelen, moeten mogelijk in korte tijd vet worden. Voor mensen met een ernstig ondergewicht kan snelle gewichtstoename het risico op hart- en vaatziekten, osteoporose en een verscheidenheid aan voedingstekorten verlagen. Hoewel ernstige gewichtstoename in een korte tijd riskant is, kan de juiste combinatie van voeding en lichaamsbeweging ervoor zorgen dat uw overgang naar vet een gezonde wordt.

Video van de dag

Zowel gewichtsverlies als gewichtstoename houdt een evenwicht in tussen de hoeveelheid calorieën die u verbruikt en die u per dag verbrandt. Terwijl het eten van meer calorieën dan je verbrandt kan je helpen om aan te komen, moet je aanzienlijk meer eten dan je elke dag verbrandt om in een maand vet te worden. Volgens Mayo Clinic is één pond vet ongeveer gelijk aan 3.500 calorieën. Met behulp van dit nummer kunt u de hoeveelheid overtollige calorieën berekenen die u moet consumeren om binnen een maand vet te worden.

Terwijl een extra 1500 calorieën per dag resulteert in een winst van meer dan 12 kilo vet in een maand, kan deze hoeveelheid extra gewicht er niet toe leiden dat een langere persoon met een grotere omtrek er dik uitziet. Bovendien merkt voedingsdeskundige Dr. Linda Houtkooper van de Universiteit van Arizona op dat uw dagelijkse caloriebehoefte toeneemt naarmate u zwaarder wordt. Als zodanig moet u uw overtollige calorie-inname verhogen naarmate u verder komt in de maand. Door bijvoorbeeld elke dag 100 calorieën toe te voegen, kunt u uw vetinname vergroten en ervoor zorgen dat uw dagelijkse calorie-inname de toenemende behoeften van uw lichaam overtreft.

Om op de gezondste manier mogelijk vet te worden, moet u uw huidig ​​trainingsschema gedurende de hele maand behouden en op extra calorieën rekenen om aan te komen. Door water gedurende de dag te vervangen door andere dranken, kunt u aan deze overmatige calorie-inname voldoen zonder uw dieet significant te veranderen. Bijvoorbeeld, elke kop water die je vervangt door één procent of sojamelk voegt ongeveer 100 calorieën toe, een kopje appelsap voegt 114 toe en een maaltijdvervangende drank voegt 355 calorieën toe. Naast het verhogen van uw calorie-inname, kunnen deze natuurlijke sappen, melk en maaltijdvervangers u helpen aan uw dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen zonder overmatig voedingsvet of suiker toe te voegen.

Het eten van suikerig, vetrijk junkfood is een gemakkelijke manier om vet te worden. Vanwege het gebrek aan voedingswaarde in deze voedingsmiddelen, zal uw gezondheid echter ernstig verminderen als u ze gebruikt om aan te komen. In plaats daarvan zou je meer calorie-dichte alternatieven moeten eten of natuurlijk calorierijk voedsel aan andere gerechten toevoegen. Als u bijvoorbeeld uw ontbijtgranen vervangt door muesli, kunt u 100 calorieën toevoegen, terwijl het beleg met een banaan nog eens 105 calorieën toevoegt. Het mengen van 100 g kip in je salade voegt ongeveer 300 calorieën, een gram amandelen voegt 169 calorieën en een kopje ananas voegt nog 85 calorieën. Door gezonde bronnen van calorieën zoals deze toe te voegen aan al uw maaltijden gedurende de maand, kunt u op de snelste en gezondste manier dik worden.

LiveStrong Calorie Tracker

Verlies gewicht. Voel me geweldig!Verander je leven met MyPlate door LIVESTERK.COM

Tweet