Een afronding van gewichtsverliesspa's en fitnessretraites in de VS

Is gewichtsverlies een van uw doelen voor 2018? Hier, in willekeurige volgorde, wordt een redactionele ronde gehouden van top spa's voor gewichtsverlies en fitnessretraites in de VS.

Pritikin Longevity Center & Spa

Pritikin Longevity Center & Spa in Miami biedt sinds 1975 medisch begeleide, allesomvattende, gestructureerde en wetenschappelijk bewezen gezondheids- en welzijnsprogramma's, inclusief programma's gericht op gewichtsverlies.

New Life Hiking Spa

New Life Hiking Spa in Vermont helpt klanten de afgelopen 40 jaar kilo's te verliezen en een gezond gewicht te behouden. Hun niet-klinische benadering maakt gebruik van bergen, schone lucht en weelderig groen in plaats van een overdekte fitnessruimte, plus gezond natuurlijk voedsel in plaats van een dieet. Om te helpen met een gezonde levensstijl na een retraite voor gewichtsverlies biedt New Life voedings- en wellnessworkshops en individuele counseling.

Hilton Head Health

Hilton Head Health werd geopend in 1976 op het pittoreske, laaggelegen eiland Hilton Head en biedt een uitgebreide gewichtsverlies- en wellnesservaring gebaseerd op bewuste veranderingen in levensstijl door middel van gezondheidseducatie, welzijnstherapie, uitgebalanceerde voeding en duurzame fitnessplannen. Programma's kunnen worden aangepast en kunnen worden uitgevoerd van slechts een week tot een maand of langer.

Green Mountain bij Fox Run

Al meer dan 40 jaar biedt Green Mountain op Fox Run een praktische en duurzame manier om gewicht te verliezen. Deze retraite in Vermont is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een niet-dieet- en levensveranderende manier om problemen rond eten, lichaamsbeweging, stress en gewicht aan te pakken.

Canyon Ranch

De meeste weken van het jaar worden aangeboden, Canyon Ranch in Tucson, AZ bieden gestructureerde afslankprogramma's van één en twee weken in een meeslepende omgeving.

Het Chopra Center

Deepra Chopra Center, opgericht in 1996 door Deepak Chopra, MD en David Simon, gevestigd in het Omni La Costa Resort and Spa in Carlsbad, Californië, biedt een integratieve aanpak waarbij de beoefening van yoga, meditatie en Ayurveda helpt bij het bereiken van enig gewicht -lossendoelen.

The Biggest Loser Resort

The Biggest Loser Resort, met retraites in Californië, Florida en New York, is een van de bekendste merken van het gewichtsverliesresort. Het hele jaar door geopend, zijn de resorts toegewijd aan het bevorderen van verjonging en motivatie.

Westglow Resort & Spa

In de Blue Ridge Mountains van North Carolina biedt Westglow Resort & Spa een zevendaags, op maat gemaakt, gewichtsbeheersingsprogramma met de hulp van erkende counselors, personal trainers, fitnessinstructeurs en een geregistreerde diëtist.

Spa bij Yellow Creek

Gewichtsverliesprogramma's in de Spa van Yellow Creek in Bath, Ohio zijn verpakt op basis van individuele behoeften en kunnen persoonlijke training, aerobics, yoga, fitnessconsultaties en voeding omvatten.

Shane dieet en fitness resorts

Rancho La Puerta Fitness Resort & Spa

Meer van een fitnessresort en een spa dan een speciale "spa voor gewichtsverlies", Rancho La Puerta in Baja California, Mexico, biedt zeven nachten en langer verblijf, wat typisch is voor de basis om een ​​gezondere levensstijl met gewichtsverlies te stimuleren.

Oaks op Ojai

Terwijl Oaks in Ojai, een gerenommeerd wellnessoord in het rustige stadje Ojai, Californië, geregelde gewichtsverliesprogramma's biedt, biedt hun spa-keuken van 1000-1200 calorieën per dag, plus een breed scala aan dagelijkse fitnesslessen het gemakkelijk voor de zelfgemotiveerde om een ​​paar kilo af te werpen.

Lake Austin Spa Resort

One-on-one sessies met in-house Lake Austin Spa Resort-experts vóór, tijdens en na een bezoek worden aangeboden om deelnemers te helpen hun individuele doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.

Golden Door Spa

De meeste all-inclusive, een week durende gezondheids- en fitnessprogramma's zijn alleen voor vrouwen gereserveerd, maar Golden Door Spa in het zuiden van Californië biedt op bepaalde tijden het hele jaar speciale mannen en co-ed-weken aan.

Deerfield Health Retreat & Spa

Deerfield Health Retreat & Spa wordt omringd door het Pocono Mountains of Pennsylvania en helpt gasten hun gewichtsverlies- en fitnessdoelen te bepalen en een plan op te stellen om de gewenste resultaten te bereiken.

Cooper Aerobics Health

Cooper Aerobics, zes weken durende vrouwelijke Focus Weight Loss-programma, ligt in Dallas, Texas, en begint met een persoonlijke gezondheidsevaluatie en voedingsconsultatie gevolgd door groepsfitnesstraining en voedingseducatie.

The Ranch Malibu 4.0

In een samenwerking met Four Seasons Westlake en het aangrenzende California Institute for Health & Longevity, is de Ranch Malibu 4.0 een lang weekendprogramma met de focus op gewichtsverlies en fitness.

Tweet