Calories in Philadelphia Roll - Voedingswaarde voor Philadelphia Roll


In een Philadelphia Roll (158 g) zijn er ongeveer 280 calorieën waarvan 108 calorieën afkomstig zijn van vet. Het totale vetgehalte van 158 g Philadelphia Roll is 12 g. Binnen het vetgehalte bevat een Philadelphia Roll 6 g verzadigd vet, 0 g transvet, 0 g meervoudig onverzadigd vet en 0 g enkelvoudig onverzadigd vet.

Om het risico op hartaandoeningen te verminderen, is het het beste om items met een laag cholesterolgehalte te consumeren en het cholesterolgehalte in een 158g Philadelphia Roll is 40 mg.

Een voedingsproduct wordt als vezelrijk beschouwd als het vezelgehalte hoger is dan 5 g. Een 158 g Philadelphia Roll bevat ongeveer 1 g vezels. Voedingsproducten met veel vezels zijn goed en hebben veel voordelen voor de gezondheid. Vezelrijke voedingsmiddelen helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Probeer uw dagelijkse vezelinname te verhogen tot ten minste 30 gram per dag.

Houd bij het lezen van het voedingswaarde-etiket ook rekening met de natriumspiegels. Het wordt aanbevolen om uw dagelijkse natriuminname te beperken tot 2000 mg of 2 gram per dag. Een enkele 158g Philadelphia Roll bevat ongeveer 370 mg natrium. Natrium zorgt ervoor dat het lichaam water vasthoudt en een natriumarm dieet helpt bij het regelen van hoge bloeddruk en opbouw van water. Elk item dat minder dan 5 mg natrium bevat, wordt als een item zonder natrium beschouwd en wordt als laag natriumgehalte beschouwd als het natriumgehalte lager is dan 140 mg per portie.

Koolhydraten zijn belangrijk voor een gezond dieet, maar je moet kiezen voor complexe koolhydraten, zoals in volkoren, pasta, linzen, bruine rijst, bonen, fruit en groenten, om een ​​goede gezonde voeding te behouden. Totale koolhydraten in een Philadelphia Roll is 31 (g), 10% van de dagelijkse waarde.

Suiker in een Philadelphia-rol is ongeveer 1 g en de hoeveelheid eiwit in een Philadelphia-rol is ongeveer 10 g.

Raadpleeg het etiket over voedingsfeiten dat links is weergegeven voor een volledige analyse van de volledige voeding die te vinden is in een Philadelphia-rol.

Download Nutrition Facts Label voor Philadelphia Roll

Tweet