Een beginnershandleiding voor gezond eten Nerd Fitness

Heb je problemen met gezond eten ... omdat je niet helemaal zeker bent wat dat betekent?

Misschien heeft uw arts u gezegd dat u moet afvallen.

Misschien ben je het zat om de zelfspot Big Boy / Girl in je vriendengroep te zijn.

Misschien had je net je eerste kind en besefte je dat je er moest zijn om op te groeien.

Misschien werd je vanmorgen wakker, keek je in de spiegel en kwam je uiteindelijk tot het besef dat het tijd is om voor jezelf te zorgen.

Wat je reden ook is om iets te willen veranderen, je bent niet de enige! Elke dag nemen duizenden mensen de beslissing om beter te gaan eten en af ​​te vallen ... en elke dag hebben die duizenden mensen niet echt een plan of idee wat ze doen.

Er zijn immers zoveel vervelende beslissingen te nemen:

 • Moet ik de voedselpiramide volgen?
 • Moet ik al mijn calorieën tellen?
 • Hoe zit het met 'hart-gezond' volle granen?
 • Moet ik Keto doen? Paleo? Intermitterend vasten?
 • Hoeveel Twinkies kan ik in mijn mond passen?

Vrees niet, want Nerd Fitness is hier! (Dit is waar het Nerd Fitness themalied zou spelen ... als we er een hadden).

Als u op zoek bent om af te vallen, gezonder te leven en zich beter te voelen, komt het eigenlijk neer op enkele belangrijke regels:

 • Eet vooral echt voedsel.
 • Eet minder calorieën dan in het verleden.
 • Vermijd vloeibare calorieën zoals de pest.
 • Vermijd de pest.

Ik besef dat het volgen van deze regels veel gemakkelijker gezegd dan gedaan is - als het gemakkelijk was, zou iedereen eruit zien als superhelden en supermodellen.

Maar verdomme, cake is heerlijk en je hebt een slechte dag gehad en 'dieetvoeding' is verschrikkelijk.

En daarom volgt niemand die regels: het leven staat in de weg en het vasthouden aan een dieet gedurende meer dan een week is brutaal moeilijk. En diëten werken zelfs niet!

En toch ... we vechten nog steeds tegen het goede gevecht. We volgen een dieet, we verhongeren onszelf, we eten waardeloos vetarm dieetvoedsel dat verschrikkelijk smaakt, en we worden zo hongerig en chagrijnig en ellendig, en toch zien we NOG STEEDS niet dat het aantal op de schaal kleiner wordt.

Ik hoor je. Dit spul zuigt.

Er is niets frustrerender dan maanden of jaren lang moeite doen om voedsel te eten waar je een hekel aan hebt en het eten te vermijden waar je van houdt ... om alleen al het gewicht weer op te geven als je stopt met een dieet.

Ik haat dat. En ik heb Nerd Fitness gemaakt om mensen te helpen die cyclus te doorbreken en een echt plan op te stellen om hun leven te veranderen zonder zich ellendig te voelen.

Dit heeft ook geleid tot de creatie van ons 1-op-1 online coachingprogramma, waarbij u voedingsbegeleiding krijgt van een coach die u beter leert kennen dan u zelf weet, uw vragen kunt beantwoorden over wat te eten en wanneer, en help je verantwoordelijk te houden.

Plan een gratis telefoongesprek met ons team door op de onderstaande afbeelding te klikken om te zien hoe ons coachingprogramma u kan helpen om af te vallen en gezonder te eten zonder tegelijkertijd het leven te haten 🙂

En laten we met dat uit de weg graven (heyo!) Naar de filosofie van Nerd Fitness over eten. MMMMMM.

The Nerd Fitness Diet Philosophy

Als ik het Nerd Fitness Dieet in één zin moest afbreken, zou het ongeveer zo gaan:

"Je bent slim en je weet wat echt eten is, dus stop met het eten van rotzooi."

Je weet wat echt voedsel is: dingen die in de grond groeiden, aan een boom, uit de zee kwamen, op het land renden of door de lucht vlogen. Vlees, vis, eieren, groenten, fruit en noten zijn allemaal geweldige voorbeelden van ECHT eten.

Bovendien weet je wat onzin eten is: voedsel dat afkomstig is van een doorrijvenster, een automaat, doos, zak of wikkel. Als het een ingrediëntenlijst heeft langer dan Een spel van tronen, het is waarschijnlijk niet goed voor je. Als het als echt voedsel begon en vervolgens veertien stappen onderging om het punt te bereiken waarop je het gaat eten, is het waarschijnlijk niet goed voor je.

Gebruik deze informatie en combineer deze met deze mantra: "je kunt je vork niet ontlopen". Wanneer je probeert om af te vallen, je gezond voelt en in vorm komt, zal 80% (niet een overdrijving) van je succes of falen afkomstig zijn van hoe goed je eet - daarom is dit punt een van de hoekstenen van de rebellie.

Geestelijke voorbereiding

Eet meer echt voedsel, dat moet wel. Eet minder junkfood, zul je.

Ik besef dat dit concept niets nieuws of revolutionairs is, maar tot nu toe is het vermogen om het daadwerkelijk te DOEN je om de een of andere reden ontgaan - je hart zat er niet in, je werd ziek, ging op vakantie, verveelde zich of besloot gewoon dat je zou niet kunnen leven zonder bepaald voedsel (SPELERALARM: dat kan).

Ik ben GEEN fan van "diëten", detoxen, sapreinigingen of rage-rages die resulteren in grote schommelingen in uw lichaamsgewicht en gezondheid. Dit zijn de nuttelozen oplossingen die in pilvorm aan u zijn verkocht, in MIRACLE DIEET INFORMATIE-advertenties online en in superdure reformwinkels.

Jij bent slimmer dan dat.

Wil je weten waar ik fan van ben? Kleine veranderingen die grote resultaten opleveren, zoals mijn zoon Optimus Prime.

U moet zelf bepalen hoe waarschijnlijk het is dat u slaagt, afhankelijk van het aantal wijzigingen dat u tegelijkertijd kunt verwerken: sommige mensen kunnen alles wat ze 's nachts eten radicaal aanpassen en hebben geen nadelige gevolgen. Andere mensen zouden er niet over dromen om bepaalde voedingsmiddelen op te geven en de tweede keer dat ze meer dan een paar dagen zonder eten gaan, worden ze Crankenstein.

Die keuze is aan jou. U moet bepalen:

 • Hoe vreselijk ben je om te veranderen?
 • Hoeveel gewicht denk je dat je moet verliezen?
 • Hoe snel moet je dat gewicht verliezen? (bruiloft? huwelijksreis? vakantie?)
 • Hoe waarschijnlijk is het dat u bij uw wijzigingen blijft?

Net als bij het spelen van een videogame, moet je bepalen voor welke moeilijkheidsgraad je moet zorgen. Zeker spelen op moeilijk geeft je minder ruimte voor fouten, maar het versmalt ook je vaardigheden veel sneller en produceert indrukwekkendere resultaten. Of misschien ben je cool met spelen op easy, omdat je niet zo neurotisch hoeft te zijn en er meer plezier aan kunt beleven.

Lang verhaal: beslis welke methode het beste werkt voor u, op basis van hoe radicaal een verandering is die u najaagt. Overdrijf het gewoon niet - kleine permanente successen zullen 100 ambitieuze mislukkingen uit 100 halen.


Dit is de reden achter ons 10-niveaus voedingssysteem dat we hier bij NF volgen! Elk niveau wordt een beetje uitdagender en gezonder, maar je kunt op je eigen tempo doorgaan om je wijzigingen aan te brengen!

Je kunt onze voedingsgids voor 10 niveaus downloaden wanneer je je hier aanmeldt:

Download onze gratis gids over gewichtsverlies
THE NERD FITNESS DIEET: 10 niveaus om je leven te veranderen
 • Volg ons voedingssysteem met 10 niveaus in uw eigen tempo
 • Wat u moet weten over gewichtsverlies en gezond eten
 • 3 Simpele regels die we elke dag volgen om op schema te blijven

Vastleggen om te veranderen

Als je gewoon beter eet omdat iemand je dat gezegd heeft of omdat je denkt dat je het zou moeten doen (maar niet echt een echte reden hebt) ... elke dag dat je jezelf berooft van je favoriete voedsel lijkt een marteling - je gaat falen jammerlijk.

Kijk in plaats daarvan naar de veranderingen die je aanbrengt in je dieet als kleine stapjes op het pad naar een genivelleerd leven.

Je berooft jezelf niet van junkfood omdat je wilt lijden, maar eerder omdat je een beter leven, een gelukkiger bestaan ​​wilt en / of omdat je een goed voorbeeld voor je kinderen wilt zijn.

Zoals zelfhulpgoeroe Tony Robbins ooit zei (ik geloof dat hij het sowieso was): "niets smaakt zo goed als er goed uitzien."

Het is tijd om die instant-bevrediging op te geven die je krijgt als je een donut, een zak chips of zes plakjes pizza eet.

Je bent geen slaaf van je smaakpapillen.

Zoals we hebben geleerd van de Matrix, heb je een keuze - stop met het laten van de voedingsbedrijven, die allemaal deze waardeloze voedingsmiddelen hebben ontworpen voor maximale verslavende werking, houden je gegijzeld.

Bevrijd je geest, bevrijd je smaakpapillen.

Ik kan niet geloven dat ik dat net heb getypt.

Wacht, ja dat kan ik. Ik ben een enorme sukkel.

We zijn niet op zoek naar onmiddellijke bevrediging. We zijn op zoek naar een lang leven vol episch winnen.

Eten voor dummies

Oke! Je bent eindelijk klaar om wat veranderingen aan te brengen, maar je weet niet helemaal zeker wat je gaat veranderen of hoe je het gaat veranderen.

Hopelijk heb je in de loop van de dag basiskennis doorgegeven; als je dat niet hebt gedaan en je hebt het zo ver in het leven gemaakt ... ik ben niet eens boos, ik ben onder de indruk. Hoe dan ook, onthoud deze basisvergelijking:

 • Eén pond vet = 3500 calorieën

Als we hier een aantal complexe synergetische raket-geometrische algebra doen, kunnen we bepalen dat 3500/7 = 500 is.

Dat betekent dat als je geïnteresseerd bent om één pond per week te verliezen, je 500 minder calorieën per dag moet eten (of 500 calorieën per dag meer verbrandt).

Optimaal zou uw 500 calorie-tekort per dag afkomstig zijn van een combinatie van verhoogde lichaamsbeweging en verminderde calorie-inname, maar laten we vandaag zeggen dat u zich gaat richten op het eten van 500 minder calorieën per dag.

"Maar Steve, hoe doe ik dat?"

Grote vraag, hartelijk dank voor het vragen!

Ik raad je ten zeerste aan de volgende drie tot vier dagen te besteden aan het bijhouden van je calorie-inname.

En als ik zeg ze op te sporen, bedoel ik dat ik ELK DREIGEND DING ERVOOR. Ja, die handjevol M & M's die je op Milton's bureau hebt gestolen op het werk. Dat geldt ook voor die halve cola die je vanaf juni in de cupholder op je achterbank vond. Dus de handvol frietjes die je van Paul stal terwijl hij in de badkamer van MacDonald's was.

Elk.

Single.

Calorie.

Maar het tellen van calorieën is saai, toch? En wie heeft tijd om dat allemaal te berekenen? Rechts? Gelukkig is er dit ding dat internet heet - meld je aan voor een calorie-volgsite en begin met het volgen!

Nu, eens je een paar dagen onder je riem hebt, kijk eens terug en bepaal een gemiddelde voor wat je hebt gegeten en hoeveel totale calorieën je dagelijks hebt gegeten.

Om een ​​pond per week te verliezen, gooi je 500 calorieën uit dat dieet per dag. Als u een halve pond per week wilt verliezen, klop dan 250 calorieën uit uw dieet per dag.

Het kan betekenen dat je minder hoeft te snacken, een kleinere lunch bestelt of minder frisdrank gebruikt (vloeibare calorieën zijn BRUTAL). Let op, als je een aantal dagen calorieën bijhoudt en je niet afvallen, onderschat je waarschijnlijk of ondervertegenwoordig hoeveel voedsel je eet.

Je lichaam VOLDOET aan de wetten van de thermodynamica (energie in, energie uit), en je metabolisme is niet langzaam! Je eet gewoon te veel. Ik beloof! Neem 3 minuten om dit te bekijken als u ervan overtuigd bent dat uw metabolisme niet normaal werkt:

Een korte opmerking: als u eraan gewend bent 4.000 calorieën per dag te eten, zal het overschakelen naar 2000 per dag u waarschijnlijk aan uw arm doen knagen - in plaats daarvan verlaagt u uw calorie-inname langzaam met een paar honderd calorieën per week.

Denk aan je maag als een spier die moet worden getraind - het moet leren dat het kan functioneren en op veel minder voedsel kan werken dan je het hebt gegeven.

Dit is de gemakkelijkst te begrijpen methode om af te vallen - je eet nog steeds allemaal hetzelfde voedsel, je hoeft alleen maar aan te passen hoe veel je eet van diezelfde voedingsmiddelen.

Helaas levert deze methode naar mijn mening ook de minst optimale gezonde resultaten op en is deze het gemakkelijkst te verlaten (alleen HALF eten van iets heerlijks ongezonds is moeilijker dan helemaal niet eten, naar mijn mening!) Maar het is een geweldige plek voor een nieuweling om controle te krijgen over zijn / haar eten.

Kwaliteit van calorieën

Als je eenmaal hebt geleerd hoeveel calorieën je verbruikt, zul je misschien een paar kilo zien verdwijnen, maar het is maar een stap in de goede richting. Hopelijk komt dit niet als een schok voor je, maar 2000 calorieën peperkoekkoekjes voedt je lichaam niet op dezelfde manier als 2.000 calorieën van vlees, groenten en fruit.

Niet alle calorieën zijn gelijk gemaakt!

Je lichaam verteert bepaalde soorten voedingsstoffen anders, en gebruikt ze voor allerlei lichaamsfuncties: spieren opbouwen, voedingsstoffen transporteren, verschillende organen of spieren voeden, of energie opslaan als vet voor later gebruik. Laten we eens kijken hoe een eenvoudige maaltijd samengesteld kan worden:

Eiwit: wanneer u traint, worden uw spieren afgebroken en gebruiken ze vervolgens eiwit om zichzelf sterker op te bouwen terwijl ze herstellen. Eiwitten moeten absoluut een hoofdbestanddeel van elke maaltijd zijn. Richt op één gram per pond (twee gram per KG) mager lichaamsgewicht, of doe gewoon één gram per kilo lichaamsgewicht als je de wiskunde niet wilt doen - met een bovengrens van 200 gram. Bronnen van eiwitten zijn kip, eieren, rundvlees, varkensvlees, vis, noten, peulvruchten, quinoa en de meeste zuivelproducten.

Koolhydraten: als je koolhydraten eet, worden ze omgezet in glucose (suiker) in je systeem, dat vervolgens wordt gebruikt om energie te leveren voor allerlei lichaamsfuncties. Groenten en / of vers fruit zijn hoogwaardige bronnen van koolhydraten, met naar mijn mening minder granen ... maar later komen er meer granen. Er zijn zeker slechte koolhydraten (bewerkte koolhydraten, geraffineerde granen en meer), en dat zijn degenen die we willen vermijden. Tenzij je een marathonloper bent, kun je met WAY minder koolhydraten functioneren dan je nu waarschijnlijk gebruikt.

Vet: vet is gemakkelijk de meest verkeerd begrepen macronutriënt in je dieet; lang verhaal kort: vet is absoluut cruciaal voor je lichaam en zou een GROOT deel van je dagelijkse calorieën moeten uitmaken. Dingen zoals avocado's, amandelen, olijfolie, walnoten en amandelboter zijn geweldige bronnen van gezond vet (meervoudig onverzadigd en enkelvoudig onverzadigd). Als je deze houding aanneemt op verzadigd vet (persoonlijk, dat doe ik), dan zullen volle melk, kokosmelk en vette sneetjes vlees je voorzien van bronnen van verzadigd vet.

Het eerste dat ik wil weten, is dat het vet in je eten niet is wat je dik maakte. Het was pas in de afgelopen 40-50 jaar dat arme vetten plotseling werden belasterd (na een paar wetenschappelijke sprongen van geloof zonder echt bewijs om het te ondersteunen), daarom is elke "gezonde" voeding tegenwoordig "vetarm" of "vetvrij!"

Zoals te verwachten, is ons land dikker en ongezonder dan ooit, en toch vermijden mensen ten koste van alles nog steeds vet en consumeren ze meer "gezonde volle granen!" (Ugh).

Dus wat maakt ons dik? Eenvoudige, verfijnde en / of verwerkte koolhydraten! In plaats van dertig minuten te besteden aan het uittypen, raad ik u aan om drie minuten te kijken om deze video te laten zien WAAROM een overmatig koolhydraatverbruik u dik maakt:

Voor meer diepgaande lectuur over dit onderwerp, raad ik je ten zeerste aan te kijken naar Why We Got Fat van Gary Taubes, ook de auteur van "Wat als het allemaal een grote vette leugen was", een must-read-artikel dat de deuren van mijn deur gedachten over gezond weer toen ik aan mijn opleiding begon.

Dus, als u op zoek bent om uw reis van het gewichtsverlies gezond te beginnen, begin dan met het verwerken van geraffineerde koolhydraten voor meer natuurlijk voedsel.

Afhankelijk van je niveau van betrokkenheid en je vermogen om met veranderingen om te gaan, zou je er beter aan doen om elke twee weken een kleine wijziging te doen in plaats van een hele reeks veranderingen tegelijkertijd.

Dit is een ENORM deel van ons 1-op-1 coachingprogramma - nauw samenwerken met elke persoon om te zien hoe hun leven eruit ziet en hen begeleiden om langzame veranderingen in hun dieet aan te brengen, zodat ze echt blijven!

Combineer dit met verantwoording, check-ins en een trainingsprogramma, en we hebben een aantal verbazingwekkende resultaten gezien (zoals met Leslie hier, een alleenstaande moeder die superlange uren werkt die 100 lbs verloren hebben met onze coaching):

De glycemische lading

Op dit moment heb je geleerd dat je bij elke maaltijd een gezond deel eiwit en vet moet eten.

Wat je koolhydraatbronnen betreft, krijgen we een beetje hulp van onze vrienden, de Glycemic Index (GI) en Glycemic Load (GL) ... die volgens mij een WWE themalied nodig hebben omdat ze klinken als een waardeloos tag-team .

Geen idee wat die dingen zijn? Maak je geen zorgen:

"Niet alle koolhydraatvoedingen zijn gelijk gemaakt; in feite gedragen ze zich heel anders in ons lichaam. De glycemische index beschrijft dit verschil door koolhydraten te rangschikken op basis van hun effect op onze bloedglucosewaarden. Het kiezen van koolhydraten met een lage GI - degenen die slechts kleine schommelingen in onze bloedglucose en insulinespiegels produceren - is het geheim voor een langetermijngezondheid die uw risico op hartaandoeningen en diabetes vermindert en de sleutel is tot duurzaam gewichtsverlies. "

De GI is een schaal van 1-100, waarbij 100 de snelste en snelste invloed op uw bloedsuikerspiegel is en 1 de langzaamste invloed op uw bloedsuikerspiegel is.

Door voedingsmiddelen te kiezen die lager op de glycemische index staan, worden uw voedingsstoffen langzamer in uw bloedbaan afgeleverd, wat betekent dat ze een langzamere / langere energiebron leveren, minder insulinerespons produceren (u hebt de video hierboven bekeken, goed ?), en creëer minder van een crash waardoor je lichaam meer koolhydraten nodig heeft!

Nu, de GI DOET NIET factor in portiegrootte. Watermeloen heeft bijvoorbeeld een GI-nummer van 73 en melkchocolade heeft een GI-nummer van 43. Dus moeten we de hele dag chocola eten en fruit vermijden? Nee, dat komt omdat het GI-nummer gebaseerd is op 50 gram totale koolhydraten van elk type voedsel. Je hoeft maar 3 oz chocolade te eten om 50 gram koolhydraten te krijgen, terwijl je 1,5 kilo watermeloen moet eten om 50g koolhydraten te krijgen.

gelukkig, de glycemische belastingsfactoren in dieningsformaat samen met de glycemische index. Verwerkt voedsel, geraffineerde koolhydraten en suiker hebben allemaal hoge glycemische belastingen, terwijl fruit en groenten over het algemeen lage glycemische belastingen hebben. Dit zijn de info die we in ons voordeel zullen gebruiken.

In plaats van elk stukje voedsel af te drukken en het GI en GL, houd ik het liever simpel. Concentreer u op eten met LAGE glycemische ladingen gedurende de dag, en eet alleen koolhydraten met HOGE glycemische belastingen onmiddellijk voor een training - ze zullen onmiddellijk als brandstof worden verbrand - of direct NA een training samen met proteïne - ze zullen wennen om bij te vullen de brandstof van je spier wordt opgeslagen in plaats van opgeslagen als vet.

Zoek naar koolhydraten die je hier eet om de glycemische lading te zien.

Voedingsmiddelen boven de 55 worden beschouwd als een hoge glycemische index te hebben, en voedingsmiddelen boven de 20 worden beschouwd als een hoge glycemische lading hebben.

Als u bekend bent met het 'The Four Hour Body' van Tim Ferriss, is zijn Slow Carb-dieet gebaseerd op dit concept.

*** Als u vegetariër of veganist bent, dan is dit het pad dat ik u zou aanraden - minder granen en waardeloze koolhydraten, groenten, noten, bonen, fruit en sommige laag glycemische granen als u weinig calorieën binnenkrijgt en zorg ervoor dat u genoeg eiwitten binnenkrijgt!

Nu, deze manier van eten vereist een beetje meer inspanning, omdat je jezelf zult beperken van het eten van bepaald voedsel en je tijd moet spenderen aan het onderzoeken welke koolhydraten welk type reactie in je lichaam produceren.

Het is echter een enorme stap in de goede richting naar gezond eten, en je zult over het algemeen meer succes hebben met het verliezen van het juiste soort gewicht in combinatie met krachttraining - vet verbranden en de spier behouden die je hebt.

Het Paleodieet

Als het tellen van calorieën en het niet veranderen van wat je eet aan het ene uiteinde van het spectrum ligt, bevindt het Paleodieet zich helemaal aan het andere uiteinde van dat spectrum: geen calorietelling, maar extreme beperking van wat je kunt consumeren.

Dit is een van die voedingsgewoonten waar mensen van houden of van houden om te haten: het lijkt veel te beperkend voor sommigen, terwijl het voor anderen de enige manier is waarop ze succes kunnen vinden. Ik heb dit dieet EXTENSIEF behandeld met de Beginnersgids voor het Paleodieet.

In een notendop, eet alsof je Fred Flinstone bent, alleen voedsel consumeert dat al heel lang bestond:

Eet dit: vlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit, noten, zaden, gezonde oliën.

Eet niet: iets anders. Geen zuivel, geen granen, niets!

Boom. Geen calorieën tellen. Geen perfect getimede maaltijden. Eet alleen het spul hierboven en eet er zoveel van als je wilt wanneer je honger hebt.

Naar mijn mening kan het, vanwege de aard van het dieet en hoe contra-intuïtief het is om wat als een "gezond dieet" wordt beschouwd (en ik gebruik die term nu losjes) tegenwoordig, best lastig zijn om vast te houden aan een Paleo-dieet. Dit geldt vooral als je uit eten moet gaan, als je familie / vrienden niet op dezelfde manier eten, of als je veel reist. Als u er echter in slaagt het dieet te volgen en gezonde gewoonten aan te leren, heeft u de beste mogelijkheid om de beste resultaten te zien.

Mijn vriend Saint bijvoorbeeld bracht twee jaar door met het beperken van zijn calorie-inname en meer lopen zonder de resultaten te krijgen die hij wilde. Pas toen hij 100% Paleo ging gebruiken en gewichten begon op te tillen, zakte zijn lichaamsvetpercentage naar beneden in de enkele cijfers.

Staci, onze inwonende powerlifting superheld, schrijft ook haar gekke succes toe met het Paleo dieet en zwaar tillen.

Dit is dus het meest "moeilijkheidsverhogende" dieet dat er is, maar het kan ook de meest drastische resultaten en gezondste voordelen opleveren. Als je snel veel moet verliezen, of als je geïnteresseerd bent om in extreem lage lichaamsvetpercentages te komen, dan is het Paleo Dieet jouw spel - zorg er gewoon voor dat je NO kan zeggen tegen veel voedsel in de hele wereld dag.

Wilt u meer weten over het Paleo-dieet? Download onze gratis gids, De beginnersgids voor het Paleodieet, wanneer u zich aanmeldt in het vak hieronder:

Download het GRATIS eBoek! De ultieme beginnersgids voor Paleo!
 • Ontdek of Paleo iets voor jou is
 • De enige simpele truc om te weten of je voedsel Paleo-vriendelijk is
 • Eenvoudige Paleo-recepten voor beginners om mee te beginnen

Dus wat is de beste?

Ik zal je hetzelfde antwoord geven dat ik mensen geef wanneer ze me vragen "wat is het beste trainingsplan?" Degene die je echt bijblijft! Ons lid van de Nerd Fitness Rebellion is hier voor de lange termijn, dus we kiezen diëten die werken voor onze specifieke lichaamstype en situatie omdat we weten dat het diëten zijn waar we ons aan kunnen houden.

Weet je nog dat 10-niveau Nerd Fitness dieet waar ik het eerder over had? Er is een reden waarom ik het niet zal zwijgen. We hebben ontdekt dat het systeem met 10 niveaus langzaam veranderingen introduceert en mensen de kans geeft hun dieet gedurende vele weken over te zetten om super succesvol te zijn in het helpen van mensen bij het maken van permanente veranderingen.

Geen crashdiëten. Geen alles of niets. Geen schuldgevoelens. Geen binge-and-purge. Vooruit, we nemen je rug.

Grijp uw NF Diet-strategiegids wanneer u zich aanmeldt in het onderstaande vak, uw niveau kiest en uw gezondheid en uw lichaam permanent verbetert:

Download onze gratis gids over gewichtsverlies
THE NERD FITNESS DIEET: 10 niveaus om je leven te veranderen
 • Volg ons voedingssysteem met 10 niveaus in uw eigen tempo
 • Wat u moet weten over gewichtsverlies en gezond eten
 • 3 Simpele regels die we elke dag volgen om op schema te blijven

Ongeacht het type gezondetectiedieet dat je kiest, of het nu gaat om het tellen van calorieën, vegetarisch, veganistisch, glycemische lading of paleodieet, je zult het meeste succes hebben met degene die je echt kunt vasthouden.

Daarom raad ik mensen aan traag te beginnen op het eenvoudige niveau totdat ze een goed niveau van kennis hebben over hoe hun lichaam zich aanpast en welke portiegroottes zijn. Op dat moment kunnen ze bepalen hoe geïnvesteerd ze zijn in het aanbrengen van wijzigingen:

 • Als u gezond wilt zijn en een gezond gewicht wilt hebben, zou ik u naar het glycemische ladingstype van eten duwen. Vermijd voedsel dat insuline-spikes in je systeem veroorzaakt, knip zo veel mogelijk rommel uit en concentreer je op de goede dingen.
 • Als je op mijn buddy Saint wilt lijken, dan zou ik je pushen naar het Paleodieet met een paar waarschuwingen: om dat lage vetpercentage te bereiken, heb je goede genetica, een strikte trainingsroutine, geduld en de ijzer zal NEE zeggen tegen voedingsmiddelen die niet op uw lijst staan ​​met goedgekeurd voedsel.

Bepaal met welk niveau je je prettig voelt en pas daarna aanpassingen aan. Ik zal hier aan het eind meer over vertellen, maar ik zou je ook willen vragen om ons Online Coaching Programma te bekijken - het helpt mensen in jouw exacte situatie - we leren je kennen en helpen je dan langzaam je voeding te veranderen zodat het overweldigt je niet en je krijgt resultaten.

Alles laten werken

"Doe het beste wat je kunt, met wat je hebt, waar je ook bent." - Teddy Roosevelt

"Je moet plezier hebben." - Mijn vader

Als ik mijn persoonlijke dieetfilosofie zou moeten afbreken, zou het een combinatie zijn van het eerder genoemde Paleo dieet samen met deze twee citaten.

Ik noem het mijn "redelijk goede, meestal" strategie.

Ik heb de neiging om Paleo te eten voor ongeveer 80% van mijn maaltijden, ik eet het beste wat ik kan als ik vaak onderweg ben, en dan eet ik 10% van de tijd wat ik wil.

Ik sla elke ochtend het ontbijt over omdat ik dol ben op intermitterend vasten voor mijn doelen.

Ik speel zelfs af en toe met Keto Diet-protocollen.

Ik zou drie dagen pure paleo kunnen eten en dan twee nachten op een rij pizza en kippenvleugels eten terwijl ik bier drink terwijl ik naar voetbal kijk.

Ik heb hier GEEN probleem mee, omdat ik een methode voor gezond eten heb gevonden die voor mij werkt. Ik weet dat een maaltijd me niet definieert. Ik weet dat een weekend met slecht eten me niet van de weg wijst. Ik weet dat een vakantie waar ik mezelf een paar dagen ga vermaken (wat ik volgende week ga doen) NIET het einde van de wereld is.

Ik doe mijn uiterste best, met wat ik heb, waar ik ben.

Ik weet ook dat ik maar één kans krijg op deze planeet, dus ik ga ook wat plezier hebben. Ik eet wat me af en toe gelukkig maakt en ga dan meteen terug naar gezond eten, want ik wil de beste versie van ME worden die mogelijk is.

Ik moedig je aan hetzelfde te doen - doe je best en heb plezier! Maak kleine, permanente veranderingen waarmee je kunt leven totdat ze een gewoonte kunnen worden, en kies vervolgens nog een kleine verandering om aan te pakken. Voel je niet schuldig over een slechte maaltijd of een ongezond weekend. Kies zo snel mogelijk waar je was gebleven en ga verder met je leven.

Hoe kan ik helpen?

Waarom niet vandaag beginnen? Ruim het junkfood uit je kasten. Haal de snoeppot van je bureau. Verwijder de verleiding en kies een gewoonte of twee om uit je dieet te verwijderen. Begin met het aanbrengen van wijzigingen.

Hoe ingrijpend de verandering is, hoe groter de kans op drastische resultaten, maar hoe groter de kans dat je faalt zodra je een hobbel in de weg raakt ... breng deze veranderingen in evenwicht met je persoonlijkheid. U kunt een paar keer struikelen voordat u uw pas vindt of u vindt een methode die voor u werkt.

Je leest zojuist 4.000 woorden over beter eten en je hebt misschien nog wat vragen.

Ik begrijp het! Dit spul is super overweldigend en alleen WETEN wat te doen is niet genoeg. We weten allemaal dat we meer groenten, minder suiker en meer calorieën moeten eten.

Het probleem met diëten is tweeledig:

 • Ze zuigen en maken je ellendig en laten je het voedsel dat je lekker vindt niet eten.
 • Ze WERKEN NIET. Studies tonen aan dat diëten niet succesvol zijn in het helpen van mensen om af te vallen en het af te houden.

Dus geen diëten meer. Geen vetarm voedsel. Geen reinigingen. Gewoon een plan en trage veranderingen die resultaten opleveren.

Als je nog steeds niet weet hoe je deze veranderingen in je leven kunt implementeren, ben je op de juiste plek. Dit spul IS moeilijk, en het beste dieetplan kan uit het raam vliegen, de TWEEDE realiteit gebeurt: een ziek kind, slecht weer, een zware dag op het werk, enz.

Te veel mensen beginnen met de beste bedoelingen en vallen dan uit elkaar, het tweede leven staat in de weg.

Daarom hebben we ons 1-op-1 online coachingprogramma ontwikkeld: een coachingprogramma voor drukke mensen om hen te helpen betere voedingskeuzes te maken, verantwoording af te leggen en gezonder te worden, permanent.

U kunt een gratis telefoongesprek plannen met ons team, zodat we u kunnen leren kennen en kunnen zien of ons coachingprogramma geschikt voor u is. Klik op de afbeelding hieronder voor meer details:

Dus welke andere vragen heb je over gezond eten? Hoe kan ik je anders helpen om je leven te verbeteren?

Laat uw vragen achter in de comments en ik zal mijn best doen om ze te beantwoorden.

Voor de rebellie!

-Steve

PS: Als je iemand bent die een beetje meer "doe-het-zelf" is, kun je onze online cursus op eigen tempo bekijken, The Nerd Fitness Academy - deze academie heeft 40.000 mensen geholpen resultaten te behalen. Ze volgen de voedingsplannen binnen, blijven er maanden mee zitten en hebben niet verrassend geweldige resultaten gezien!

###

foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto

Een beginnershandleiding voor gezond eten Nerd Fitness

| Door Everly Smith

(Ok VS) - Het is een Keto-revolutie!

De partners, die verantwoordelijk zijn voor de geheel nieuwe KetoFuel, hebben de shark tank stormenderhand veroverd. In de meest bekeken aflevering in de geschiedenis van Shark Tank, That's It! Dr. Ron Change en Partner Financial Analyst Michael Schrader heeft het product gemaakt op basis van de wetenschappelijke studies over het Keto-dieet. "We wisten dat het lichaam in een staat van ketose werkte, we wilden een manier vinden om het lichaam in die staat te brengen, zonder het strenge dieet." Keto-zouten werden geboren.

Het product is gekocht door de haaien en bij beperkte vrijgave testen waren de resultaten ongelofelijk. "Het nieuwe keto-dieet is een revolutie in de dieetindustrie." haai Lori Greiner. "Ik wilde het product voor mezelf, ik wist dat het enorm zou verkopen op HSN, maar ik ben blij dat we het delen, ik wil trouw blijven aan de jongensmissie om iedereen toegang te geven."

Wat is er gebeurd?

Nooit eerder is een aflevering van Shark Tank gevallen in een biedoorlog - waarbij alle haaien proberen het product te bemachtigen. Maar dat is precies wat er gebeurde toen KetoFuel Founders Dr. Ron Chang en Michael Shrader op Shark Tank gingen. Uiteindelijk kochten de haaien maar liefst 25% van het partnerspaar, waarbij de haai persoonlijk zweert om hem te begeleiden en een nieuwe marketingcampagne op maat te laten ondergaan om alle vrouwen te bereiken met hun revolutionaire product.

"We hadden niet echt de reactie verwacht die we kregen, we hoopten op wat geld, misschien een beetje exposure, maar de haai zag meteen wat we hadden." Michael Shrader zei na het uitzenden.

Sinds de show werd uitgezonden, hebben de twee hard gewerkt om het advies van de haai te volgen en te werken aan nieuwe branding, nieuwe campagnes en de verkoop van hun eerste gelimiteerde productrun.We zijn met de partners gaan zitten om hen meer te vragen over hoe ze zijn begonnen.

InTouch: Vertel ons, hoe wist u waar te beginnen?

Chang: Eerlijk gezegd deed ik dat echt niet. Maar ik wist dat er een beter antwoord moest zijn op gewichtsverlies. Dus begon ik te praten met mijn patiënten. Ik wilde weten welke veranderingen ze realistisch bereid waren te maken en hoeveel ze realistisch bereid waren te doen om af te vallen. Wat heb ik ontdekt? Mensen hebben gewichtsverlies nodig om in hun leven te passen. Ze hebben nog steeds banen en kinderen en huis schoonmaken en boodschappen doen. Ze hebben geen tijd voor ingewikkelde diëten en overmatige trainingsschema's.

InTouch: Hoe kwam u te weten over het Keto-dieet?

Shrader: Dat was ik helemaal. De tijd draaide een functie zoals een jaar geleden. Ik herinnerde me hoe het keto-dieet opnieuw werd aangeprezen als een "wondermiddel". Het probleem? Mensen kunnen zich niet aan het ingewikkelde dieet houden. Dus dat was ons uitgangspunt. We wisten dat we een manier moesten vinden om de manier waarop het metabolisme werkte te veranderen, zonder ... nou het werk.

Sinds de show hebben de partners hun eerste run van KetoFuel uitverkocht en maken zich op voor hun volgende run. Maar de resultaten tot nu toe waren ongelofelijk!

InTouch: was het duur om KetoFuel te ontwikkelen?

Schrader: De eerste testen en onderzoeken was. Ik heb mijn spaargeld van een decennium als financieel analist gebruikt. Maar een van onze grootste uitdagingen was dat we KetoFuel betaalbaar wilden maken voor iedereen. Daarom bieden we een aantal verschillende pakketten en opties aan om in ieders budget te passen.

InTouch: Dat is indrukwekkend! Zou je kunnen uitleggen hoe het dieet werkt?

Chang: Er is niet veel aan, en dat is de aantrekkingskracht van dit alles. Elke ochtend neemt u KetoFuel met een 8 oz. glas water. En elke avond neem je nog een pil met nog eens 8 oz glas water. Dat is het! Natuurlijk adviseer ik als arts altijd een gezond dieet en lichaamsbeweging. Maar eerlijk gezegd, oefening werkt niet echt voor het verliezen van gewicht, alleen voor de gezondheid. Na slechts 30 dagen begonnen we verbluffende resultaten te zien. In drie maanden tijd hadden al onze proefpersonen elk minstens 20 pond verloren!gekwetter

"Ik heb elk dieet geprobeerd dat bestaat. Iedereen. En er was niets waar ik ooit aan kon vasthouden. Ik vind dit dieet leuk omdat ik in principe niets hoef te doen en ik krijg nog steeds resultaten! "
-Gabby on The Tonight Show


Shark Tank is niet de enige die het vetverbrandende wonder promoot. Grammy-winnaar en tv-presentatrice Christina Aguilera heeft het dieet gecrediteerd met haar geweldige gewichtsverlies. Het gerucht gaat ook dat Melissa McCarthy, Carrie Underwood en Wendy Williams het allemaal hebben gebruikt om een ​​aanzienlijk lichaamsgewicht te verliezen. Deze nieuwe combinatie is nu het hotste ding in Hollywood, en niet zonder reden. Deze klinisch bewezen formule heeft bewezen uw lichaam in een vetverbrandingsmachine te veranderen! En het beste van alles is dat het product volledig natuurlijk is. Hoewel we niet twijfelden aan de resultaten, wilden we ze graag uit de eerste hand zien!

Keto-zouten zijn gekenmerkt door gerenommeerde artsen en getoond op NBC- en CNN-nieuwsuitzendingen


We moesten meer weten over wat deze KetoFuel precies inhield en hoe het werkte. We hadden er nog nooit van gehoord, maar nu waren we geïntrigeerd. Na het opruimen met ons juridisch team, heeft onze hoofdredacteur aangedrongen op een case study. Onze enthousiaste nieuwe verslaggeefster Alice Clemmens was meer dan gelukkig om ons cavia te zijn. Ze kreeg de taak om dit beroemdheidsdieet te proberen en alles te documenteren voor de komende 31 dagen.

Voordat ze begon, moesten we ervoor zorgen dat dit het juiste keto-product was. Onze insider had ons gewaarschuwd dat 90% van alle keto-producten minder dan 30% Keto bevat, de rest zijn eetbare vulstoffen. Na dagen van onderzoek vonden we KetoFuel de eerste keuze op Amazon. Met meer dan 4.000 positieve reacties en een algemene beoordeling van 4.9, waren we verkocht.We stonden op het punt het te kopen toen we ons realiseerden dat de leveranciers van KetoFUEL momenteel exclusieve beperkte kortingen aanbieden aan onze lezers! (Meer informatie hieronder)

Het geheim achter KetoFuel is zijn vermogen om de eetlust te onderdrukken en de snelheid van je metabolisme te verhogen, terwijl je je lichaam in een virtuele vetverbrandende machine verandert.

Waarom is KetoFuel zo effectief?

KetoFuel bevat de van nature voorkomende ingrediënten, Keto-zouten, die het lichaam in een constante staat van ketose dwingen. Ketose is een natuurlijk proces dat het lichaam initieert om ons te helpen overleven wanneer de voedselinname laag is. Tijdens deze toestand produceren we ketonen, die worden geproduceerd door de afbraak van vetten in de lever. Door je lichaam in ketose te brengen, bindt het constant koolhydraten en vet aan energie.

Keto-zouten zijn klinisch bewezen:

 • Verhoog de snelheid van het metabolisme met 70%
 • Stopt de productie van glucose- en vetproducerende cellen met 150%
 • Help het lichaam vet te verbranden als energie in plaats van op te slaan
 • Rijk aan antioxidanten en serotonine, waardoor het energieniveau wordt verhoogd
 • Verminder niveaus van Cortisol (het stresshormoon) om de geestelijke gezondheid te verbeteren
 • Helpt bij het beschermen en regenereren van de hersenfunctie en het zenuwstelsel

Voor onze Case Study hebben we een BEPERKTE TIJDKORTING van KetoFuel besteld. Leveranciers bieden nu SPECIALE RISICO GRATIS KORTING aan onze lezers. (Zie hieronder voor exclusieve links)

Drie dagen later werd KetoFuel afgeleverd. Hieronder staan ​​mijn resultaten ... Ze zijn op zijn zachtst gezegd interessant!

ME2

Mijn resultaten - Ik verloor 28 lbs maagvet in slechts één maand met behulp van de KetoFuel, ik zie er geweldig uit en voel me goed! - Alice Clemmens (Ok!)

Wat hebben we gedaan?
1. Heb 's ochtends een KetoFuel-pil genomen. Zorg ervoor dat je de hele dag door veel water drinkt.
2. Heb 's avonds een KetoFuel genomen.

Week 1

Het is dag 7 van het gebruik van KetoFuel. Toen ik begon, woog ik 162 pond. Ik ben na 7 dagen 155, maar dat is waarschijnlijk het watergewicht dat ik verloor en wat vet verbrandde. Ik voel echter de impact die het heeft gemaakt. Ik voel me zoveel energieker. Ik crash meestal rond 3 uur op het werk en voel me lui en dat is op dit moment helemaal verdwenen.

Week 2

Het is dag 14, ik ben op de weegschaal en weeg 145. Nog 10 kilo af. Ik ben tot nu toe meer dan 17 kilo afgevallen in 14 dagen, maar opnieuw zijn de eerste 10 kilo meestal watergewicht. Ik voel minder stress en merkte dat ik niet meer draai en in bed kruip. Ik voel me ook 's morgens energieker.

Week 3

Dag 18 van het KetoFuel-dieet. Voordat ik zelfs op de weegschaal kwam, merkte ik dat mijn broek losser was dan normaal. De schaal zei 142. Ik heb niet minder dan 145 gewogen sinds ik getrouwd ben. Ik heb zelfs een paar complimenten gekregen van collega's en vrienden! Op dit moment weet ik dat het dieet werkt, maar de claims van 35 pond door mensen op Amazon kunnen moeilijk te bereiken zijn. We zullen het de komende weken zien.

Week 4

Het is dag 28 en ik weeg 136. Ik heb deze week absoluut minder suiker opgenomen. Er zijn nog 4 dagen, ik ben zo enthousiast op dit punt. Mijn man flirt opnieuw met me. We gingen gisteravond uit en voor het eerst sinds jaren, merk ik dat hij geïrriteerd raakt als andere mannen naar me kijken! De laatste keer dat dat gebeurde was toen we net getrouwd waren!

Week 5

Het is dag 31, ik weeg officieel 134 pond en ik ben meer dan 28 pond kwijtgeraakt in 31 dagen. Woorden kunnen niet verklaren hoe geweldig ik me voel. Het is een stuk gemakkelijker om nu een dag te winkelen. Het kost me geen eeuwigheid om de perfecte maat meer te vinden. Nooit meer vragen "Heb je dit in een grotere maat?" Het helpt zelfs mijn huwelijk, mijn man en ik begonnen eigenlijk in het weekend uit te gaan zoals we deden voordat we gingen trouwen!


Kortom, we waren hier een beetje twijfelachtig, maar je moet de effecten van dit dieet zelf proberen; de resultaten zijn reëel. Na het uitvoeren van onze eigen persoonlijke studie zijn we blij om te zien dat mensen er echt succes mee vinden, inclusief mijzelf. En je hebt niets te verliezen. Om uw flessen met beperkte tijd korting te bestellen, volgt u de links die ik heb verstrekt en weet u dat u hoogwaardige producten krijgt die werken; geen verplichtingen!

Evelyn Smith | OK!

OPMERKING VAN DE EDITOR: Voor een beperkte tijd, de officiële leveranciers van KetoFuel zijn overeengekomen om een ​​speciale risicovrije korting aan onze lezers aan te bieden.

BIJWERKEN: BEPERKTE TIJDRISICO VRIJE KORTINGEN NOG BESCHIKBAAR
Vanaf , Er zijn minder dan 42 BEPERKTE TIJDRISICO'S GRATIS KORTINGEN Beschikbaar!
Tweet