De 5 ultieme workouts om borstvet te verbranden (1 aanbevolen door Arnold Schwarzenegger)

Nog één ding voordat we naar de specifieke trainingen kijken om borstvet te verliezen. Laten we enkele van de veelgestelde vragen bekijken over het doen van deze trainingen om borstvet te verliezen, inclusief hoe ze te doen, over dieet en manieren om vetverlies op de borst te versnellen.

Ons doel om deze trainingen te doen, is door het borstvet naar beneden te brengen en de vetinname te beheersen is een stap die het vetverlies kan versnellen. Het belangrijkste voordeel van een dieet is dat je een vetdeficit in het lichaam aanmaakt en als gevolg daarvan wordt het lichaam gedwongen om het opgeslagen borstvet op te slaan. Voor sommigen van ons is het creëren van een aanzienlijk calorietekort niet mogelijk vanwege werk en probeer in dat geval een beetje bewuster te zijn in het eten door het vermijden van voedselproducten die gefrituurd zijn of die te veel suiker bevatten.

Alle trainingen om borstvet te verliezen, moeten een laag gewicht en een hoge frequentie hebben. Dit betekent dat de gewichten die u op de machines gebruikt of het gewicht van de dumbbells niet te hoog of te zwaar mogen zijn. De reden hiervoor is dat je probeert om het vet te verbranden en niet meer spieren te bouwen op dit moment. Het doel is om eerst alle hardnekkige borstvet te verbranden en als het vet eenmaal verdwenen is, kunnen we voluit gaan met meer gewichten om spieren op te bouwen. Nogmaals, laag gewicht, hoog aantal sets of herhalingen.

gewichten en sets in trainingen om borstvet te verliezen

Houd in gedachten dat je dit voor een specifiek doel doet en niet concurreert met mensen die zware gewichten nemen om spieren op te bouwen. Toen ik aan het trainen was in de sportschool, waren er ongemakkelijke situaties waarin anderen dachten dat ik een slapper was die alleen last had van de kleine gewichten. Als er een lichaam naar boven komt en vraag waarom gebruik je altijd de lage gewichten, vertel hen dan dat het je doel is om gewoon het vet te verliezen, mager te worden en NIET spieren op te bouwen.

Een van de mythen over trainingen en bodybuilding in het algemeen wordt "spotreductie" genoemd. Spotreductie betekent dat u al uw tijd en moeite besteedt aan het trainen voor slechts een deel van uw lichaam en het meer dan andere delen ontwikkelt. Dit is niet waar en geldt ook voor de borst. Dat gezegd hebbende, betekent dit niet dat je moet trainen voor het hele lichaam wanneer je deze trainingen doet om borstvet te verliezen. Begin met standaard cardio, springtouw (overslaan) en ga dan voor deze trainingen om borstvet te verliezen.

Tweet