Tricking your metabolism with Calorie Shifting!

Bij het proberen om vet te verliezen, beginnen veel mensen hun calorie-inname te verlagen om hun doelen te bereiken.

In eerste instantie zou je je gewicht op de schaal kunnen zien dalen, maar op de lange termijn zal een verblijf in een caloriearm dieet je metabolisme alleen maar vertragen en je lichaam signaleren om zichzelf in hongerdood te schakelen. Je zult niet alleen vasthouden aan dat koppige vet, maar je zult ook een katabolische toestand ingaan waarin je je spierweefsel gaat gebruiken als brandstof. Nu ben ik er vrij zeker van dat dat niet is wat u probeert te bereiken!

Door te schakelen of te fietsen, kunt u het natuurlijke proces dat optreedt in uw stofwisseling bestrijden wanneer u uw calorieën beperkt. Je lichaam is een slimme machine die is ontworpen om zijn vetopslag te behouden, wanneer deze vetvoorraden worden bedreigd, je metabolisme vertraagt ​​om te compenseren en dit is de reden waarom zoveel mensen op een bepaald punt een plateau raken.

Om dit proces te voorkomen, kun je je stofwisseling misleiden door je dagelijkse calorie-inname af te wisselen, waardoor je metabolisme constant blijft raden. Dit voorkomt dat uw lichaam zich snel aanpast aan een bepaald aantal calorieën dat het verwacht te ontvangen; daarom wordt je metabolisme efficiënter.

Ongeveer 2 jaar geleden heb ik de bijwerkingen van een "lager" caloriedieet ervaren. Ik liet ongeveer 15 kilo vallen, en hoewel ik het vet dat ik wilde kwijtraakte, was ik niet in staat spieren op te bouwen en mijn gewenste lichaamsbouw te bereiken. Je hebt energie nodig om het lichaam van je dromen vorm te geven, en je moet ook je lichaam voorzien van de juiste voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren. Ik heb mijn lesje geleerd en nu richt ik me vooral op het zorgen dat ik voldoende voedingsstoffen en calorieën binnen krijg.

Hoewel ik niet geloof in het tellen van constante calorieën, denk ik dat het goed is om een ​​basiskennis te hebben van hoe ons lichaam werkt met het voedsel dat we consumeren. Zodra je je hiervan bewust wordt, kun je naar je eigen lichaam gaan luisteren en je onderweg aanpassen.

Veranderen van calorieën is ideaal in situaties waarin je het gevoel hebt dat je een plateau hebt geraakt of wanneer je de resultaten die je zoekt niet ziet en een beetje extra moet pushen.

Basisrichtlijnen voor calorieverandering

Allereerst moet u een baseline vaststellen en uw geschatte caloriebehoefte schatten, afhankelijk van uw specifieke doel. Je kunt DEZE LINK bekijken om je een idee te geven. Vergeet niet dat we allemaal anders zijn en dat er geen manier is om te voorspellen hoe een ieder van ons zal reageren op een bepaald dieet of een aantal aanbevolen calorieën. Met vallen en opstaan, zult u vinden wat het beste voor u werkt. Als je eenmaal dat streefgetal hebt vastgesteld, zeg 2.000 calorieën per dag, in plaats van de calorieën gelijkmatig gedurende de week te verbreken, verander je je dagelijkse inname terwijl je nog steeds je wekelijkse caloriedoel haalt.

Hier is een voorbeeld: 2.000 calorieën / week

  • Maandag: 2000 cal.
  • Dinsdag: 1500 uur.
  • Woensdag: 2300 uur.
  • Donderdag: 1600 uur.
  • Vrijdag: 2300 uur.
  • Zaterdag: 1700 uur.
  • Zondag: 2600 cal.

Nadat je je calorieën ongeveer twee weken hebt verschoven, kun je een bepaalde tijd teruggaan naar je normale dieet voordat je het proces opnieuw begint.

Kortom, je zult vet verbranden wanneer je je inname naar beneden haalt, en voordat je lichaam aangeeft dat de hersenen langzamer gaan werken, zul je het voldoende calorieën geven om het in stand te houden. Deze techniek helpt je niet alleen om sneller vet te verliezen, het geeft je ook een mentale pauze en laat je niet beroofd voelen. Zolang je een goede voedingsbasis hebt en je regelmatig traint, kan deze eenvoudige truc wonderen verrichten ...

Meng het op mensen!

afbeeldingsbron

MFS suggereert ...


Het Betty Rocker Body Fuel-systeem

Een 30-daagse eetgids voor je beste lichaam ooit!

Ontdek het best bewaarde geheim in de voedingsmarketingindustrie en ontdek de strategieën die moeiteloos kilo's van je lichaam afwerpen. Het Body Fuel-systeem wordt geleverd met een 30-dagen op maat gemaakt wekelijks voedingsplan, een wekelijkse winkelgids, een wekelijkse voedingspreidhandleiding, gezonde fitnessrecepten, Betty Rocker's 5 beste versnipperingen, extra tips & tricks om je slank en veel te houden meer. Klik HIER voor meer details.