Dingen om te doen in Jacksonville, Florida - Visit Jacksonville

Stranden. Parks. Musea. Sport. Winkels. Eten. Straatkunst. Geschiedenis. Jacksonville heeft het allemaal, en nu is het jouw beurt om deze opwindende bestemming in Florida te ervaren!

Strekken van prachtige stranden en waterwegen, het grootste stadsparksysteem van het land, buitengewone culturele en historische plekken, en ervaringen die de geest, het lichaam en de innerlijke avonturier overspoelen lokken je naar Jacksonville.

840 vierkante mijl aan ervaringen. Ontspan op uitgestrekte prachtige stranden; peddel door onze met de natuur gevulde waterwegen; wandel, fiets en verken onze nationale, provinciale en stadsparken; dineren in onze best beoordeelde restaurants; en neem de tijd om te genieten en tot rust te komen op een plek die alles mogelijk maakt. Er is genoeg te doen in Jax voor gezinnen, stelletjes, natuurliefhebbers, avontuurlijke junkies, fijnproevers, sportfans, kunst- en geschiedenisreizigers en meer.

Dingen om te doen in Jacksonville, Florida - Visit Jacksonville

Jacksonville, gelegen aan de noordoostelijke kust van Florida, is een populaire surf- en zwembestemming, vooral voor degenen die Miami-drukte en prijzen willen vermijden. Als je van plan bent om deze grote kuststad te bezoeken voor een vakantie en een beetje geld wilt besparen, zijn er in Jacksonville gratis dingen te doen.

Van de dag door met het verkennen van meer dan 80.000 hectare openbare parken tot het vangen van een gratis concert of filmvertoning buitenshuis op het strand, Jacksonville biedt een aantal evenementen en activiteiten waar u en uw gezin van kunnen genieten zonder een dubbeltje te spenderen.

Hoewel sommige evenementen en attracties het hele jaar door geopend zijn, worden de meeste gratis evenementen in Jacksonville maandelijks aangekondigd en moet u de evenementenkalender van de stad bekijken voordat u begint met het plannen van uw reis.

Tweet