Beste slimme weegschalen 2018 - Android, iOS-compatibele weegschalen

Metende koopbeslissingen

De slimme prijs die u moet betalen voor een slimme schaal
We hebben slimme schalen getest, variërend in prijs van ongeveer $ 50 tot meer dan $ 250, met een gemiddelde prijs net onder $ 120. De prijzen kunnen worden gebaseerd op de biometrische uitlezingen van een weegschaal, de trackingmogelijkheden, connectiviteit en bijbehorende apps. Over het algemeen geldt dat hoe meer een weegschaal biedt, hoe meer het gaat kosten.

connectiviteit
De meeste slimme schalen maken verbinding met uw wifi om te synchroniseren met uw mobiele apparaat. Sommige stellen je alleen in staat om de eigen app van de weegschaal te gebruiken, terwijl andere ook kunnen synchroniseren met populaire apps van derden, zoals Apple Health, MyFitnessPal, de Alexa-app van Amazon en Google Fit. U moet meestal een gebruikersaccount maken om een ​​slimme schaal te laten werken. Het maximum van de gebruikersaccount kan variëren van een paar tot een onbeperkt aantal, dus zorg ervoor dat de schaal die u koopt geschikt is voor uw huishouden. Deze schalen kunnen soms bepalen wie je bent op het moment dat je erop stapt en de gegevens naar je telefoon verzenden, waardoor het updaten ongelooflijk gemakkelijk wordt.


biometrie
Naast het meten van uw gewicht, meten veel slimme schalen lichaamsvet, vetvrije massa, BMI, watergewicht en botmassa. Sommige bieden zelfs grafieken en grafieken van je voortgang terwijl je ze gebruikt. Sommige apps zijn gebruikersvriendelijker dan andere, maar de meeste bieden u de mogelijkheid om doelen en herinneringen in te stellen zodat u op het goede spoor blijft. Deze schalen zijn ontworpen om uw privacy te beschermen tegen andere gebruikers, zodat uw informatie alleen wordt gedeeld als u dat wilt.

schoonheidsleer
Je moet een schaal zoeken die niet misstaat in je badkamer en je dagelijkse taken niet in de weg staat. De meeste schalen zijn ongeveer 2,5 cm hoog, maar ze variëren als het gaat om lengte en breedte. Kleinere schalen passen gemakkelijker in een kamer, maar ze voelen misschien minder comfortabel voor mensen met grotere voeten. De beste garanties duren meestal vijf jaar of langer.

Tweet