Top 10 Superfoods om buikvet te verminderen | Top 10 Home Remedies

Buikvet, ook bekend als visceraal vet dat zich ophoopt rond de buik, is voor velen een grote zorg. Niet alleen maakt buikvet je figuur onaantrekkelijk, het verhoogt ook je risico op hoge bloeddruk, diabetes en leververvetting.

Veel mensen proberen een dieet om buikvet te verliezen, maar dit is niet de optimale oplossing. De ideale manier om buikvet kwijt te raken, is kies verstandig je voedsel en doe dagelijks wat lichaamsbeweging.

Weten wat je in je dieet moet opnemen is de helft van de taak, de andere helft doet dagelijks oefeningen die bij je lichaamstype passen. Bepaalde voedingsmiddelen helpen echt hardnekkig buikvet te verminderen en zorgen ervoor dat u op weg bent om te genieten van een slankere lichaamsbouw.

Hier zijn de top 10 superfoods om buikvet te verminderen.

1. Amandelen

Amandelen bevatten een goede hoeveelheid gezonde vetten - meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten. Beide vetten helpen voorkomen dat je te veel eet. Een studie in het American Journal of Clinical Nutrition heeft bewezen dat het eten van amandelen de honger onderdrukt. Ze helpen ook tegen hart- en vaatziekten.

Magnesiumhoudend, zijn amandelen een sleutelcomponent voor spieropbouw en meer spiermassa zal je helpen meer buikvet te verbranden.

Bovendien houdt het hoge vezelgehalte in amandelen u een vol gevoel voor een langere tijd. Omdat amandelen weinig calorieën bevatten, zullen ze niet bijdragen aan buikvet. Bewaar geroosterde amandelen altijd bij de hand en geniet ervan als snack of in salades of andere gerechten.

2. Watermeloen

De American Dietetic Association verklaart watermeloen als een perfect voedsel om buikvet te verminderen. Watermeloen bevat 91 procent water en als u het aan het begin van een maaltijd eet, vult het u op zonder een aanzienlijke hoeveelheid calorieën aan uw maaltijd toe te voegen.

Bovendien houdt het je langer vol en helpt het ook om vocht vast te houden. Deze sappige vrucht is ook rijk aan vitamine B1, B6 en C, evenals kalium en magnesium. Het is een geweldige aanvulling op een caloriearm en vetarm dieet.

Een interessante studie aan de Universiteit van Kentucky onthulde dat het drinken van twee glazen watermeloen sap elke dag gedurende acht weken vermindert het lichaamsgewicht (met name het vet rond de buik) zonder de spiermassa te veranderen. Regelmatige consumptie van watermeloen verlaagt ook de risico's die samenhangen met accumulatie van coronaire slagaderen en hartaandoeningen.

3. Bonen

Regelmatige consumptie van verschillende soorten bonen helpt het lichaamsvet te verminderen, spieren te ontwikkelen en het verteringsproces te verbeteren. Bonen helpen je ook een langere tijd vol te voelen, waardoor je niet teveel eet.

Dit gebeurt omdat bonen een uitstekende bron van oplosbare vezels zijn. Deze vezel is vooral gericht op buikvet, waardoor het wordt afgebroken, zodat het vet uit het lichaam kan worden verwijderd. Bovendien levert het eiwit in bonen energie aan je lichaam. Je kunt bonen gemakkelijk opnemen in je dagelijkse maaltijden door ze toe te voegen aan salades, soepen of bijgerechten.

4. Selderij

Om een ​​platte buik te krijgen, vul je je bord met groene bladgroenten zoals selderij. Selderij bevat extreem weinig calorieën, zit vol vezels en bevat calcium en vitamine C die helpen bij het afvallen.

Je kunt een half glas selderijsap drinken voordat je je lunch of diner eet om je systeem te helpen reinigen. Je kunt selderij ook toevoegen aan salade of soep. Een bijkomend voordeel van selderij is dat het apigenine bevat, een natuurlijke verbinding die het risico op eierstokkanker bij vrouwen vermindert.

5. Komkommers

Komkommers zijn een extreem verfrissend en caloriearm voedsel. 100 gram komkommer bevat ongeveer 96 procent water en slechts ongeveer 45 calorieën. Ze zitten vol met mineralen, voedingsvezels en vitamines.

Het dagelijks eten van een bord komkommersalade is een effectieve en gezonde manier om je lichaam te ontdoen van schadelijke gifstoffen die vrijkomen door het spijsverteringsstelsel en af ​​te vallen. Als bijkomend voordeel kan het dagelijks eten van komkommers je een stralende, stralende huid geven omdat ze rijk zijn aan vitamine B en C.

6. Tomaten

Een grote tomaat heeft slechts 33 calorieën. Het bevat een verbinding die bekend staat als 9-oxo-ODA en helpt om lipiden in het bloed te verminderen, wat op zijn beurt helpt het buikvet onder controle te houden. Deze verbinding bestrijdt ook chronische ziekten geassocieerd met obesitas.

Bovendien biedt de krachtige antioxidant lycopeen in tomaten veel extra gezondheidsvoordelen, zoals het verminderen van rimpels, het bestrijden van kanker en het verlagen van het cholesterolgehalte. Tomaten zijn een uitstekende bron van voedingsstoffen zoals ijzer en kalium en zijn rijk aan vitamine A en C. Dus, om te genieten van een gezond lichaam, neem tomaten (in zowel rauwe als gekookte vorm) op in je dagelijkse voeding.

Top 10 Superfoods om buikvet te verminderen was laatst gewijzigd: 28 november 2017 door Top10HomeRemedies
';

Top 10 Superfoods om buikvet te verminderen | Top 10 Home Remedies

Afvallen kan een traumatische ervaring zijn, omdat vet het meest koppige element is om uit het lichaam te komen. Hoewel we verschillende manieren vinden om het vet dat zich in verschillende delen van het lichaam ophoopt te oefenen en te verbranden, is buikvet een hardnekkig vet dat weigert snel te gaan. Maandenlang proberen mensen vet te verliezen rond de buik en heup regio. Ben jij een van degenen die moeite hebben om buikvet te verbranden en te metaboliseren? Zo ja, bent u op zoek naar de beste manier om buikvet te verliezen? Wees gerust, het verliezen van buikvet is haalbaar.

Nu hoef je niet langer toevlucht te nemen tot zware oefeningen in de sportschool of een crashdiëstie te volgen. Je kunt buikvet gemakkelijk verliezen door superfood te consumeren dat helpt bij het versnellen van de stofwisseling en specifiek op buikvet gericht is.

12 Super Foods - Beste manier om buikvet te verliezen

De beste manier om buikvet te verliezen

1. Tomaten

Tomaten om buikvet te verliezen

Tomaten zijn superbuikvetbranders met weinig calorieën en veel vezels. Onderzoek wijst uit dat tomaten rijk zijn aan een vetstofverbinding genaamd "9-oxo-ODA". Het is ook gevonden dat het rijk is aan lycopeen en bèta-caroteen die het buikvetverlies ten goede komen. Tomaten bevatten ook anti-oxidanten die ziektes en ziektes op afstand houden.

2. Amandelen

Amandelen om buikvet te verliezen

Een van je beste buikvet diëten zou zijn om regelmatig amandelen te consumeren. Amandelen zijn rijk aan goede vetten, voornamelijk met enkelvoudig onverzadigde vetten en meervoudig onverzadigde vetten. Deze vetten onderdrukken de eetlust en stoppen u met overeten. Amandelen zijn ook rijk aan magnesium dat essentieel is voor het opbouwen van spieren. Hoe meer spieren je wint, hoe gemakkelijker je buikvet kwijtraakt.

Laten we de voeding van amandelen en de gezondheidsvoordelen in detail kennen ...

3. Hete pepers

Hete pepers om buikvet te verliezen

Vraagt ​​u zich af hoe u buikvet snel kunt verliezen? Hete pepers, zoals jalapeno's, spelen een belangrijke rol: het verliezen van vet. Paprika's bevatten voornamelijk capsaïcine die het vermogen heeft om voedsel direct in energie om te zetten. Dit proces versnelt het vetverlies in de buikstreek. Het is ook bekend dat hete pepers zweren in de maag en darm voorkomen.

4. Avocado's

Avocado's om buikvet te verliezen

Avocado's zijn de beste buikvetbranders die kunnen worden opgenomen in uw dagelijkse voeding. Avocado's zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten en meervoudig onverzadigde vetten die gemakkelijk helpen om vet te verbranden. Het is ook aanzienlijk rijk aan een stof genaamd lecithine die helpt bij effectief gewichtsbeheer.

5. Appels

Appels om buikvet te verliezen

Vraagt ​​u zich af hoe deze vrucht helpt bij het verliezen van buikvet? Ja, deze wonderfruit is rijk aan bèta-caroteen, flavonoïden, fytosterol en voedingsvezels. Deze stoffen houden je vol en voorkomen dat je te veel eet. Uit onderzoek blijkt dat elke dag appels je helpt sneller vet in het buikvet te verliezen dan je je kunt voorstellen.

6. Kaneel

Kaneel om buikvet te verliezen

Als je je afvraagt ​​hoe je op een effectieve manier buikvet kunt verwijderen, dan is kaneel een perfecte keuze. Consumeren kaneel helpt elke dag de bloedglucosewaarden in het lichaam reguleren. Het handhaven van de bloedsuikerspiegel helpt onnodige hunkering gedurende de dag te verminderen en helpt u een eenvoudig uitgebalanceerd dieet te volgen. Het consumeren van een theelepel kaneelpoeder elke dag staat bekend om ongelooflijk positieve resultaten.

7. Bosbessen

Bosbessen om buikvet te verliezen

Bessen, vooral bosbessen zijn de beste manier om buikvet te verliezen. Bosbessen zijn rijk aan polyfenolantioxidanten die helpen vet in het buikgebied te verbranden en te voorkomen dat het terugkeert. Consumerende bosbessen helpen regelmatig vet te verbranden en spelen een belangrijke rol bij gewichtsbeheersing op de langere termijn.

Je zult dol zijn op de voeding van bosbessen en de immense voordelen voor de gezondheid.

8. Sinaasappelen

Sinaasappels om buikvet te verliezen

Het eerste dat bij de gedachte aan sinaasappels in het oog springt, is de vitamine C die het immuunsysteem stimuleert. Maar heb je dit fruit ooit als buikvet gezien? Ja, sinaasappels spelen een belangrijke rol bij het richten van vet op de buikstreek. Sinaasappels zijn caloriearme vruchten die helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Dit vermindert overeten en helpt het vet op een efficiënte manier te metaboliseren.

9. Ananas

Ananas om buikvet te verliezen

Wroeten over hoe je maagvet verliest? Op zoek naar de beste manier om buikvet snel te verliezen? Heb je ooit je vriendelijke ananas overwogen? Ja, ananassen staan ​​bekend als een eeuwenoud middel om op een gezonde manier vet te verliezen. Ananassen zijn tropische vruchten die rijk zijn aan het enzym bromelaïne, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Dit enzym bromelaïne metaboliseert eiwit sneller en verbrandt het buikvet dat bijdraagt ​​aan de plattere buik.

10. Haver

Haver om buikvet te verliezen

We weten allemaal dat haver een van de beste manieren is om buikvet te verliezen. Havermout is rijk aan voedingsvezels, vertraagt ​​de spijsvertering en stimuleert de stofwisseling. Het is een van de beste volle granen die je een verzadigd gevoel geven na een maaltijd en je van ongezonde eetbuien kunt weerhouden. Het is ook bekend dat haver de bloeddruk verlaagt en het slechte cholesterolgehalte in het lichaam verlaagt.

11. Zoete aardappelen

Zoete aardappelen om buikvet te verliezen

Voor veel van ons is zoete aardappel onze favoriete groente, simpelweg omdat het te lekker is. Hoewel ongelofelijk, zoete aardappelen zijn de beste manier om buikvet te verliezen. Zoete aardappelen worden gewoonlijk "slow-carb" genoemd omdat ze langzaam door het lichaam worden verteerd. Daarnaast voorkomen zoete aardappelen dat de calorie wordt omgezet in vet, de insulineresistentie wordt verminderd, het metabolisme wordt versneld en de bloedsuikerspiegel in het lichaam wordt gestabiliseerd. Het consumeren van zoete aardappelen minstens twee keer per week is een efficiënte manier om buikvet te verbranden.

12. Spinazie

Spinazie om buikvet te verliezen

Vraagt ​​u zich af hoe buikvet op een gezonde manier te verbranden? Weet je nog dat je grootmoeder je altijd dwong om die groene, groene groenten te hebben? Ja, spinazie is een extreem gezonde manier om af te vallen, tussen de groene bladgroenten. Spinazie is arm aan koolhydraten, arm aan calorieën maar zeer vezelrijk. Dit werkt als een uitstekende combinatie om buikvet te verliezen. Het werkt als een vulstof die je maag vol houdt zonder calorieën toe te voegen. De schoonheid van spinazie ligt in het feit dat het in beide vormen kan worden geconsumeerd - hetzij in rauwe vorm als een salade of in de gekookte vorm.

De slankere taille is een droom die uitkomt voor iedereen. We willen allemaal in die slank passende jeans stappen die we zo graag wilden dragen. Met deze superfoods kun je dat extra buikvet verliezen en een slanke taille bereiken. Deze superfoods zijn niet alleen gezond maar ook lekker !! Geniet ervan in combinatie met je normale lichaamsbeweging en zie jezelf binnen de kortste keren buikvet verliezen! Eet gezond en leef gezond !!

Deel dit:

Soortgelijk:

Graag willen Bezig met laden...

Verwant

Gefeliciteerd! Je ontvangt verbazingwekkende en nuttige organische tips via e-mail.

Tweet