Hoe de tailleomvang te verminderen

Reader goedgekeurd

Hoe de tailleomvang te verminderen

3 Methoden: De juiste voedingsmiddelen eten De juiste oefeningen doen Levensstijlveranderingen maken Vraag en antwoord van de gemeenschap

Buikvet kan bijzonder gevaarlijk zijn, dus het verkleinen van je taille wordt geassocieerd met een betere gezondheid, niet alleen met beter uiterlijk. De gemiddelde tailleomvang is sinds de jaren vijftig met zeven centimeter toegenomen, dus als je je taille wilt verkleinen, ben je niet de enige. Gelukkig zijn er manieren waarop vrouwen en mannen hun tailleomvang kunnen verkleinen.

Stappen

1
De juiste voedingsmiddelen eten

 1. 1
  Calorieën verminderen. Het is een vrij voor de hand liggend punt, maar als u uw tailleomvang wilt verminderen, moet u de hoeveelheid calorieën die u verbruikt verminderen. Gewichtsverlies is een voor de hand liggende vergelijking: je moet meer verbranden dan je inneemt en je verbrandt minder calorieën dan veel mensen denken.
  • Er is een calorisch tekort van 3500 nodig om een ​​pond te verliezen. Veel onderzoeken hebben aangetoond dat als je een voedingsdagboek bijhoudt waarin je opslaat wat je elke dag eet, met het aantal geconsumeerde calorieën, je meer kans hebt om minder te eten.
  • Gebruik online calorietellers om het aantal calorieën in alles wat je eet te achterhalen. Besteed veel aandacht aan specerijen, zoals saladedressing, die mogelijk meer calorieën bevatten dan je denkt. Zelfs het eten van 100 minder calorieën per dag zal in de loop van de tijd een verschil maken [1].
  • Hardlopen is een geweldige manier om calorieën te verbranden. Probeer tenminste drie keer per week 30 minuten hard te lopen. Je kunt afwisselend lopen en rennen tot je sterker bent. [2] Als je 20 mijl per week zou kunnen joggen, zou je in zes maanden tijd veel buikvet kunnen verliezen. [3]
 2. 2
  Eet meer eiwitten en vezels. Je zult minder eten als je eiwitrijke maaltijden eet, omdat ze je een vol gevoel geven. Je moet vooral zorgen dat je een eiwitrijk ontbijt eet. Sla het ontbijt niet over. Je zou je gewichtsverlies met 25 procent kunnen verhogen als je overschakelt naar een eiwitrijk dieet.
  • Vergeet niet dat 80 procent van het afvallen (inclusief rond je middel) uit een dieet moet komen en niet uit oefening. [4]
  • Eieren, tonijn, groenten, salades, amandelen, appels en mager vlees zijn goede keuzes. Als u het moeilijk vindt om uw dieet op te ruimen, bedenk dan dat een taille van meer dan 34,5 centimeter betekent dat u een hoger risico loopt op een reeks aandoeningen, waaronder hartaandoeningen, diabetes en hoge bloeddruk. En je zult gewoon je taille niet drastisch verkleinen zonder een fatsoenlijk dieet. [5]
  • Probeer te beperken hoeveel zuivel je eet. Voedingsmiddelen die u moet vullen met uw dieet omvatten kip zonder vel, bruine rijst en broccoli. Deze zijn goed voor de taille.
  • Als je het goed kunt doen, probeer dan minstens een derde van je totale dieet rauw te eten.
 3. 3
  Vermijd zetmeel en suiker. Het probleem met zetmeel en suiker is dat ze de niveaus van insulineproductie verhogen. Dit hormoon hangt samen met een grotere tailleomvang. Dus je moet zetmeel en suiker uit je dieet wieden. Vermijd geraffineerde koolhydraten (voedsel gemaakt van witte bloem zal je taille niet helpen).
  • Houd er rekening mee dat voedingsmiddelen met veel suiker kunnen bijdragen aan een maagzwelling en sommige voedingsmiddelen zijn waarvan u denkt dat ze gezond zijn, zoals bonen, aardappelen en bananen.
  • Het andere probleem met suiker en zetmeel is dat je met hoge calorieën en minder tevredenheid zult eindigen. Dit zijn in principe lege calorieën met weinig voedingswaarde. Voorbeelden zijn donuts, frites en witbrood.
  • Kijk naar etiketten en onkruidfructose uit je dieet. Fructose maakt het een stuk moeilijker om af te vallen. Het wordt in veel bewerkte voedingsmiddelen en dranken aangetroffen en u moet uw inname hiervan beperken tot minder dan 15 gram per dag. Sommige voedingsmiddelen die als gezond worden beschouwd maar veel fructose bevatten, kunnen verbeterd water, yoghurt en sommige voedingsmiddelen zijn die als dieetvoeding worden geëtiketteerd.
 4. 4
  Drink geen koolzuurhoudende dranken. Zelfs als de koolzuurhoudende drank waar je normaal naar zoekt, een dieetversie is, kan het een probleem zijn voor je tailleomvang.
  • Koolzuurhoudende dranken verhogen de hoeveelheid gas in uw darmstelsel. Sommige dieetdranken bevatten bovendien zoetstoffen die het lichaam moeilijk kan afbreken. Beide dingen dragen bij aan een grotere tailleomvang.
  • Drink in plaats daarvan water (je moet de hele dag water drinken, omdat het ook je metabolisme zal verhogen). En probeer pepermuntthee te drinken. Als je alcohol moet drinken, is rode wijn met mate een betere keuze dan bier.
  • Een andere reden om meer water te drinken is omdat mensen dehydratie vaak verwarren met honger. Dus, als je honger hebt, probeer dan een fles water te drinken. [6]
 5. 5
  Probeer kokosolie te eten. Er zijn veel redenen om kokosolie te eten. Een daarvan is omdat het buikvet verbrandt en je metabolisme stimuleert.
  • Kokosolie bevat zuur waardoor het lichaam voller aanvoelt. Studies hebben dus aangetoond dat mensen minder calorieën eten als ze dagelijks kokosolie gaan eten. Kokosolie wordt zeer snel in het lichaam omgezet. [7]
  • Sommige studies hebben aangetoond dat kokosolie de taille en buikvet vermindert. [8]
partituur
0 / 0

Methode 1 Quiz

Je weet al dat je je calorie-inname moet verminderen om af te vallen, maar weet je welk voedsel je moet eten om je tailleomvang te verminderen?

Correct! Bij maaltijden met een hoog eiwit voelt u zich langer vol, waardoor u waarschijnlijk over het algemeen minder zult eten. Vezelrijke voedingsmiddelen, zoals bruine rijst en groenten, hebben hetzelfde effect. Bovendien kunt u kokosolie in uw dieet opnemen - het metaboliseert snel in uw systeem en het kan de omvang van uw taille en buikvet verminderen. Lees verder voor een andere quizvraag.

Nee! Frisdranken en andere koolzuurhoudende dranken - zelfs als ze op dieet zijn - kunnen het gas in je buik verhogen. Water is een betere keuze omdat het je gehydrateerd houdt en veel mensen de symptomen van uitdroging van de honger verwarren, wat kan leiden tot te veel eten. Kies een ander antwoord!

Niet precies. Wit brood bestaat meestal uit geraffineerde koolhydraten, die vol zitten met zetmeel dat in suiker verandert.Zetmeel en suikers verhogen de insulineproductie en dat hormoon is direct geassocieerd met een grotere taille. Kies een ander antwoord!

2
De juiste oefeningen doen

 1. 1
  Probeer tailleomkeringen en krullen. Zorg ervoor dat de oefeningen die je kiest specifiek op de taille zijn gericht. Vermijd het knappen in oude stijl. Het kan je ruggengraat beschadigen.
  • Ga staan ​​met een paal tussen je schouders. Houd je rug recht en met je voeten uit elkaar. Draai je taille heen en weer terwijl je recht vooruit kijkt. Kijk hoeveel rotaties u kunt doen. Probeer zoveel als 50 rotaties te doen.
  • Probeer een krul in plaats van een crunch. Op je rug liggen. Je handen moeten met de palm naar beneden liggen. Stop ze onder je rug. Buig je knieën en til je hoofd en schouders op - maar slechts een beetje.
 2. 2
  Probeer in de ring te leggen. Als je je verveelt met typische oefeningen, waarom dan geen hoelahoep kopen? Als je maar een paar minuten per dag hoopt, krijg je een kleinere taille. [9]
  • Zelfs de hoelahoep die 10 minuten per dag wordt gespeend blijkt de tailleomvang te verminderen! Je kunt ook 100 calorieën per dag verbranden, gewoon met een paar minuten dagelijkse hoelahoep. [10]
  • Om beter te spannen, houd je rug recht, breng de hoepel tegen je rug aan als je begint met het in de rondte draaien, en probeer je heupen niet te veel te draaien. Zet je rechtervoet iets voor de linkerkant. Draai de hoepel tegen de klok in en schuif dan je heupen van voren naar achteren om de hoepel in beweging te houden. Je moet je kern ingeschakeld houden, waardoor de hoepel boven je heupen blijft.
  • Een studie wees uit dat in de loop van 30 minuten drie keer per week 3-6 centimeter in een maand tijd uit de taille kruipt. [11]
 3. 3
  Doe mee aan een pilates- of circuittrainingsprogramma. Circuittraining is een geweldige keuze voor een oefenprogramma omdat het elementen van krachttraining, weerstandstraining en cardio omvat, die je allemaal helpen je middel te knippen. Pilates heeft veel houdingen die in de kern werken.
  • Een typisch circuittrainingsprogramma bestaat uit 4 circuits met verschillende oefeningen, die je ongeveer 12-15 herhalingen ongeveer drie keer per keer doet en dan roteert.
  • Bij circuittraining gaat het vaak om oefeningen als squats, push-ups, verticale sprongen, weerstandsbanden en het gebruik van lichte dumbbells.
  • Pilates zal je taille accentueren omdat het zich richt op poses die een sterke kern creëren.
 4. 4
  Probeer taille training. Als oefening het niet voor jou doet, kun je de nieuwste trend van beroemdheden eens proberen: taille training. Jessica Alba is een van de beroemdheden die deze techniek heeft geprobeerd, wat ze heeft gedaan om haar figuur te helpen herwinnen na het krijgen van een baby.
  • Kortom, taille training betekent dat je elke dag een corset draagt. Koop een waist trainer (of corset of waist cincher) met flexibele botten erin, zodat je kunt ademen. Verwacht echter geen onmiddellijke resultaten. Tailletraining kan maanden duren om zichtbaar te zijn.
  • Je kunt ook proberen een waterdicht koord te kopen dat je onder je kleding om je middel draagt, en je haalt het aan als je afvallen. Dit zal je helpen je te realiseren wanneer je maag zich uitbreidt.
partituur
0 / 0

Methode 2 Quiz

Wat is een van de beste oefeningen die je kunt doen om je taille te trimmen?

Nee! De traditionele crunch kan je ruggengraat beschadigen. Probeer in plaats daarvan krullen en tailleomkeringen. Je zou ook kunnen proberen deel te nemen aan een pilatesles, die zich richt op kernkracht en je taille zal kloppen. Kies een ander antwoord!

Je hebt gelijk! Als je 30 minuten per dag doorbrengt, drie keer per week omsnoeren, kun je 3 tot 6 centimeter van je middel scheren. Lees verder voor een andere quizvraag.

3
Veranderingen in de levensstijl aanbrengen

 1. 1
  Stress verminderen. Het zal je misschien verbazen, maar stress hangt samen met een grotere tailleomvang. Dit komt omdat het het hormoon cortisol verhoogt, wat gepaard gaat met gewichtstoename rond de buik.
  • Het andere probleem met stress is dat het ervoor zorgt dat veel mensen teveel eten of naar de snacks grijpen. Meditatie en yoga zijn technieken die je kunnen helpen stress te verminderen.
  • Mensen vragen zich soms af waarom tailleomvang zoveel moeilijker te verkleinen is dan in het algemeen om af te vallen. Dit komt omdat de tailleomvang gekoppeld is aan de hormonen cortisol en insuline, en niet alleen aan het dieet. Als je dit begrijpt, zul je je realiseren dat het verminderen van stress een sleutelfactor kan zijn bij het verkleinen van je tailleomvang. [12]
 2. 2
  Welterusten. Experts suggereren dat slapeloosheid gepaard gaat met gewichtstoename, vooral rond de maag. Daar zijn hormonale redenen voor.
  • Je moet proberen om ongeveer 7-8 uur slaap per nacht te krijgen. Dit zal de productie van hormonen verminderen en uw eetlust verminderen. Slaap wordt geassocieerd met het verhogen van het menselijke groeihormoon dat vet verbrandt en spieren opbouwt.
  • Slapeloosheid wordt geassocieerd met hoge stressniveaus, wat ook leidt tot de productie van cortisol, het hormoon dat geassocieerd wordt met een grotere taillewijdte.
 3. 3
  Rook niet. Roken is niet alleen slecht voor je longen, maar het is ook een slechte zaak voor je buik. Dus als je je taille wilt verkleinen, moet je de sigaretten neerleggen.
  • Studies hebben aangetoond dat roken de tailleomvang vergroot.
  • Het is nooit een goed idee om te roken om af te vallen (zoals het cliché gaat), maar het zal je zeker niet laten afvallen rond de taille.
partituur
0 / 0

Methode 3 Quiz

Waar of niet waar: stress kan leiden tot een grotere tailleomvang.

Ja precies! Stress speelt een grote rol in de reden waarom veel mensen moeite hebben centimeters rond hun middel te verliezen. Het kan niet alleen leiden tot overeten of binged op snacks, het verhoogt ook het hormoon cortisol, dat gekoppeld is aan buikvet. Lees verder voor een andere quizvraag.

Het is verrassend, maar nee. Hoge stressniveaus worden geassocieerd met grotere buiken. Naast het verhogen van cortisol, kan stress ook leiden tot slapeloosheid, wat contraproductief is voor gewichtsverlies.Een goede nachtrust krijgen, kan de productie van hormonen verminderen, uw eetlust verminderen en het menselijke groeihormoon dat vecht tegen vet en spieren opbouwt, verhogen. Probeer het nog eens...

Gemeenschap Q & A

Zoeken
Nieuwe vraag toevoegen
 • Vraag
  Is natuurlijke pindakaas prima om te eten terwijl je de taille kleiner probeert te maken?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Pindakaas is een goede eiwitbron, en omdat eiwit de tailleomvang helpt verminderen, ja, dan is het prima met mate.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 3 Nuttige 54
 • Vraag
  Hoe kan ik mijn taille in één week verkleinen?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  U kunt uw taille in één week verminderen door veel water te drinken, ab-oefeningen te doen en zoute junkfood te vermijden.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 29 Nuttige 245
 • Vraag
  Hoe eet men kokosolie?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Kook ermee. Gebakken eieren maken? Doe wat kokosolie in plaats van boter of wat je ook maar gebruikt.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 15 Nuttige 125
 • Vraag
  Kan een vegetarisch dieet helpen om af te vallen?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Ja, maar veel vegetariërs worstelen met het eten van te veel koolhydraten. Richt je op het verkrijgen van veel eiwitten, fruit en groenten en je moet afvallen.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 14 Nuttig 91
 • Vraag
  Wat voor soort dieet zou ik moeten hebben voor het ontbijt?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Groene thee is goed voor je gezondheid. Je kunt eiwitten (eieren, worst, tofu, noten) en fruit gebruiken voor het ontbijt, maar vermijd suiker, brood en andere koolhydraten.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 15 Nuttige 96
 • Vraag
  Zullen krachttraining en cardio samen het lichaamsvet verminderen?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Ja zij zullen. Beide vormen van lichaamsbeweging gebruiken energie, die in het lichaam als vet wordt opgeslagen.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 19 Nuttige 106
 • Vraag
  Hoe kan ik mijn love handles verminderen?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Je kunt trainen om meer calorieën te verbranden en gezonder te eten.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 0 Nuttige 10
 • Vraag
  Kan ik mijn gewicht verminderen door te springen?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Ja, maar alleen als je echt springt. Dit betekent sprongen doen zoals: kikker springt, springt met een springtouw, enz. Springen is een goede bron van cardio. Het is het meest effectief als u langere tijd traint, of heel intensief gedurende kortere tijd.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 27 Nuttige 137
 • Vraag
  Hoe kan ik buikvet vermijden?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Lichaamsbeweging en gezond voedsel is de manier om te voorkomen dat buikvet verschijnt. Leg eventueel snel voedsel weg. Blijf mobiel zoveel mogelijk.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 26 Nuttige 127
 • Vraag
  Hoe lang duurt het om buikvet te verliezen?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Het hangt af van hoeveel je eet en / of traint.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 3 Nuttige 25
Toon meer antwoorden
Een vraag stellen
Nog 200 tekens over
Vermeld uw e-mailadres om een ​​bericht te ontvangen wanneer deze vraag wordt beantwoord.
voorleggen
 • Al beantwoord
 • Geen vraag
 • Slechte vraag
 • anders

  Bronnen en citaten

  1. ↑ http://www.med-health.net/How-To-Reduce-Waist-Size.html
  2. ↑ http://www.menshealth.co.uk/lose-weight/burn-fat/waist-reduction-9650
  3. ↑ http://healthyliving.azcentral.com/reduce-waist-size-men-1278.html
  4. ↑ http://fitness.mercola.com/sites/fitness/archive/2012/06/15/interval-exercises-to-burn-belly-fat.aspx
  5. ↑ http://www.mirror.co.uk/lifestyle/health/top-tips-reduce-your-waist-2055609
  6. ↑ http://www.menshealth.co.uk/lose-weight/burn-fat/waist-reduction-9650
  7. ↑ http://livingtraditionally.com/scientific-study-finds-eating-coconut-oil-daily-leads-reduction-waist-size/
  8. ↑ http://www.whydontyoutrythis.com/2015/01/scientists-link-eating-coconut-oil-to-reduction-in-waist-size.html
  9. ↑ http://www.mirror.co.uk/lifestyle/health/top-tips-reduce-your-waist-2055609
  10. ↑ http://slism.com/diet/hula-hoop-exercise.html
  11. ↑ http://watchfit.com/weight-loss/tips/hula-hoop-workout/
  12. ↑ http://www.huffingtonpost.com/dr-jade-teta/weight-loss-tips_b_3980234.html
  Meer weergeven ... (9)
  Tweet