10 Best Fast Food Meals10 Best Fast Food Meals

Dus je probeert gezond te eten en / of wat extra kilo's kwijt te raken, maar je bent onderweg en hebt haast - dus je bevindt jezelf in de drive-through-lijn. Geen zorgen: er bestaat zoiets als gezond fastfood (of tenminste gezonder). Je kunt een maaltijd bestellen bij de meeste fastfoodketens met minder dan 500 calorieën, matige hoeveelheden vet en verzadigd vet en voldoende eiwitten en vezels.

Hier zijn 10 van de gezondste fastfood-maaltijden van enkele van de beste fastfoodketens. (Om ervoor te zorgen dat uw drankkeuze de caloriebesparing niet tenietdoet, moet u voor een caloriearme drank kiezen, zoals water, ongezoete thee, koffie of light-frisdrank.)

Healthy Fast Food Meal No. 1. Gegrilde Kip Sandwich en Fruit Cup (Chick-fil-A)

Verschillende fastfoodketens bieden een broodje gegrilde kip aan. De truc is het bestellen zonder mayo of romige saus, en ervoor te zorgen dat het wordt geserveerd met een volkoren broodje.

Een van de gezondere broodjes gegrilde kip die er zijn, is gemaakt door Chick-fil-A. Gegrilde broodjes kip met Carl's Jr., Wendy's en McDonald's zijn dichtbij. De Carl's Jr. sandwich wordt geleverd met barbecuesaus, terwijl de Wendy's sandwich een calorie-vriendelijke honing mosterdsaus bevat. Zorg ervoor dat je de McDonald's sandwich zonder mayonaise bestelt.

Nutritionele afbraak: een Chick-fil-A Chargrilled Chicken Sandwich (zonder de honing-geroosterde BBQ-saus), samen met een grote fruitbeker, heeft 400 calorieën, 3,5 gram vet (8% calorieën uit vet), 1 g verzadigd vet, 0 g transvet, 55 mg cholesterol, 1120 mg natrium, 65 g koolhydraat, 6 g vezels en 30 g eiwit.

Healthy Fast Food Meal No. 2. Chili-Topped Potato (Wendy's)

Je zult geen "chili-topped-aardappel" vinden op het Wendy's-menu. Maar u kunt deze hartige en bevredigende maaltijd laten gebeuren door de gewone gebakken aardappel en een kleine chili te kopen. Samen maken ze een uitgebalanceerde maaltijd met voldoende eiwitten, koolhydraten en vet, en een halve dag vezel (12 gram).

Een gewone gebakken aardappel en kleine chili van Wendy's heeft 460 calorieën, 6 g vet (12% calorieën uit vet), 2,5 g verzadigd vet, 0 g transvet, 40 mg cholesterol, 855 mg natrium, 80 g koolhydraten, 12 g vezels, en 21 g eiwit.

vervolgd

Healthy Fast Food Meal No. 3: Grilled Chicken Breast with Mashed Potatoes, Corn on the Cob (KFC)

Als u iets wilt dat ver verwijderd is van het standaard fastfood, kan KFC's maaltijdaanbieding een gezonde oplossing zijn. Kies hun smakelijke gegrilde kippenborst als uw voorgerecht, en aardappelpuree en maïs als uw twee kanten. Deze combinatie biedt voldoende eiwitten (41 gram) met een matige hoeveelheid koolhydraten (49 gram) en vet (10 gram).

Een maaltijd van gegrilde kip, aardappelpuree en 5,5-inch maïskolf van (KFC) bevat 430 calorieën, 10 g vet (21% calorieën uit vet), 2 g verzadigd vet, 0 g transvet, 90 mg cholesterol, 905 mg natrium , 49 g koolhydraat, 5 g vezels en 41 g eiwit.

Healthy Fast Food Meal No. 4: Chick-n-Minis Ontbijt (Chick-Fil-A)

Wat is de beste broodje fastfoodontbijt? Geloof het of niet, er zijn een paar kanshebbers. Er is de ontbijtjack van Jack in the Box, die vrij weinig calorieën, vet en natrium bevat (284 calorieën, 11 gram vet, 4 gram verzadigd vet, 790 mg natrium). En dan is er McDonald's Egg McMuffin, dat meer vezels en eiwitten (2 g vezels, 18 g eiwit) heeft dan veel andere broodjes voor het ontbijt. Maar de titel gaat naar Chick-Fil-A's Chick-n-minis - de laagste in calorieën, vet, cholesterol en natrium onder het aanbod aan de grote ketens.

Chick-Fil-A's Chick-n-Minis hebben 260 calorieën, 10 g vet (35% calorieën uit vet), 2,5 g verzadigd vet, 0 g transvet, 40 mg cholesterol, 650 mg natrium, 30 g koolhydraten, 1 g vezels en 14 g eiwit.

Healthy Fast Food Meal No. 5: Chicken Teriyaki Bowl (Jack in the Box)

Dit gerecht zou beter zijn als het bruine rijst had in plaats van witte rijst en het natriumgehalte absoluut hoog was (1461 milligram). Het is echter nog steeds erg laag in verzadigd vet maar bevat nog steeds veel eiwitten (25 gram) en wat vezels (4 gram). Ik koos de Chicken Teriyaki-kom boven Jack in the Box's Steak Teriyaki Bowl omdat de steak-optie zelfs meer natrium (1739 mg) plus nog 2 gram verzadigd vet bevat.

De Chicken Teriyaki Bowl van Jack in the Box bevat 585 calorieën, 6 g vet (9% calorieën uit vet), 1 g verzadigd vet (2% calorieën uit verzadigd vet), 0 g transvet, 36 mg cholesterol, 1461 mg natrium, 106 g koolhydraten, 4 g vezels en 25 g eiwit.

vervolgd

Healthy Fast Food Meal No. 6: Chargrilled Chicken Cool Wrap (Chick-fil-A)

Ik denk dat dit de best uitziende, best smakende, meest bevredigende kipfilet op de markt is. Het is niet te vergelijken met de kleinere wraps gemaakt door een paar andere ketens. Hoewel je waarschijnlijk twee van de kleinere wraps nodig hebt voor een maaltijd, zal waarschijnlijk een van deze wikkels voldoen. Het zit boordevol vezels (9 gram) en eiwitten (33 gram) en is matig in vet en verzadigd vet. Het is echter rijk aan natrium (1300 mg) en elke dressing die ermee wordt geserveerd, zou daaraan iets toevoegen. De twee Chick-fil-A verbanden die het laagst zijn in vet en natrium zijn vetvrije honingsmosterd (60 calorieën, 0 g vet, 210 mg natrium) en Verminderde vetbes balsemieke vinaigrette (70 calorieën, 2 g vet, 150 mg natrium).

Chick-fil A's Chargrilled Chicken Cool Wrap met Fat Free Honey Mustard Dressing heeft

470 calorieën, 12 g vet (23% calorieën uit vet), 4 g verzadigd vet, 0 g transvet, 55 mg cholesterol, 1510 mg natrium, 64 g koolhydraat, 10 g vezels, 33 g eiwit.

Healthy Fast Food Meal No. 7: Southwest Salad and Fruit n Yogurt Parfait (McDonalds)

De gegrilde kipsalades aangeboden bij een handvol fastfoodketens behoren tot de beste opties - zolang de kip gegrild is, niet gefrituurd en de dressing licht is. Een hoogtepunt is de Southwest-salade van McDonalds, die de hoogste is in vezels en eiwitten en een van de laagste in verzadigd vet is onder de kipsalades van de grote ketens.

Een andere goede keuze is de Chargrilled en Fruitsalade van Chick-fil-A, de laagste in vet en cholesterol. (Het toevoegen van een grote kom met hun hartige borst van kippensoep zou dit een vullende maaltijd maken.) De Burger King Tendergrill Chicken Garden Salad bevat geen dressing, de laagste hoeveelheid calorieën en Carl's Jr.'s Charbroiled BBQ Chicken Salad is de laagste in natrium.

Een maaltijd van McDonald's Southwest Salad met gegrilde kip (exclusief dressing) en Fruit 'n Yogurt Parfait heeft 480 calorieën, 11 g vet (21% calorieën uit vet), 4 g verzadigd vet, 0 g transvet, 75 mg cholesterol, 1045 mg natrium, 61 g koolhydraten, 7 g vezels en 34 g eiwit.

vervolgd

Healthy Fast Food Meal No. 8. Veggie Burger and Garden Salad (Burger King)

Veggieburgers komen en gaan in fastfoodrestaurants, en op dit moment is de beste ook de enkel en alleen een van de grote ketens. Je zou Burger King's Veggie Burger zonder mayonaise moeten bestellen, maar de kaasschijf is aan jou.

Deze verrassend smakelijke sandwich, die meer op een tuinburger lijkt dan een sojasubstituut dat een rundvleesburger probeert te zijn, draagt ​​7 gram vezels en 22 gram eiwit (25 als je voor de kaas kiest). Maak er een maaltijd van door een tuinsalade toe te voegen.

Een Burger King Veggie Burger (zonder mayonaise), Garden Salad (geen kip) en een half pakje Light Italian Dressing bedraagt ​​in totaal 450 calorieën, 12,5 g vet (25% calorieën uit vet), 4,2 g verzadigd vet, 0 g transvet, 10 mg cholesterol, 1320 mg natrium, 52,5 g koolhydraat, 10 g vezels, 26 g eiwit.

Healthy Fast Food Meal No. 9: Veggie Delite Sandwich and Tomato Orzo Soup (Subway)

Een andere goede vegetarische optie, vooral als je naar je natriuminname kijkt, is de Veggie Delite Sandwich van Subway met 5 gram vezels en 410 milligram natrium. Combineer het met een kom groentesoep voor een vullende lunch.

Een 6-inch Veggie Delite sandwich plus Fire-Roasted Tomato Orzo-soep van Subway totaal 360 calorieën, 3,5 g vet (9% calorieën uit vet), 1 g verzadigd vet, 0 g transvet, 5 mg cholesterol, 820 mg natrium, 69 g koolhydraat, 7 g vezels, 14 g eiwit.

Healthy Fast Food Meal No 10: Chicken Fresco Burrito Supreme en Pintos 'n' Cheese (Taco Bell)

Op het midden van de dag een eiwit-en-boost nodig? De Chicken Fresco Burrito Supreme geeft je 8 gram vezels en 18 gram eiwit met slechts 21% calorieën uit vet. Het natriumgehalte is echter hoog - 1.410 milligram. Als je op zoek bent naar een vegetarische keuze, heeft Fresco Bean Burrito van Taco Bell vergelijkbare voedingsstatistieken en gaat het goed samen met een kant van Mexican Rice.

Een Chicken Fresco Burrito Supreme met Pintos 'n Cheese van Taco Bell heeft 520 calorieën, 15 g vet (26% calorieën uit vet), 5,5 g verzadigd vet, 0 g transvet, 40 mg cholesterol, 2140 mg natrium, 69 g koolhydraat, 17 g vezels, 28 g eiwit.

(Elaine Magee, MPH, RD, is de 'Recipe Doctor' voor WebMD en de auteur van talloze boeken over voeding en gezondheid. Haar meningen en conclusies zijn van haarzelf.)

WebMD Expert Review Beoordeeld door Amita Shroff, MD op 1 september 2015

© 2010 WebMD, LLC. Alle rechten voorbehouden.

10 Best Fast Food Meals10 Best Fast Food Meals

Welkom! Om u de beste inhoud op onze sites en applicaties te bieden, werkt Meredith samen met externe adverteerders voor het aanbieden van digitale advertenties, inclusief gepersonaliseerde digitale advertenties. Die adverteerders gebruiken trackingtechnologieën om informatie te verzamelen over uw activiteiten op onze sites en applicaties en op internet en uw andere apps en apparaten.

U hebt altijd de keuze om onze sites te ervaren zonder gepersonaliseerde advertenties op basis van uw surfactiviteit op het web door de pagina Consumentenkeuze van de DAA, de website van het NAi en / of de EU-pagina met online keuzes te bezoeken vanuit elk van uw browsers of apparaten. Om gepersonaliseerde advertenties te vermijden op basis van uw mobiele app-activiteit, kunt u de AppChoices-app van de DAA hier installeren. U kunt veel meer informatie vinden over uw privacykeuzes in ons privacybeleid. Zelfs als u ervoor kiest uw activiteit niet door derden te laten volgen voor advertentieservices, ziet u nog steeds niet-gepersonaliseerde advertenties op onze site.

Door hieronder op Doorgaan te klikken en onze sites of applicaties te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat wij en onze externe adverteerders:

  • uw persoonlijke gegevens overbrengen naar de Verenigde Staten of andere landen, en
  • uw persoonlijke gegevens verwerken om u te voorzien van gepersonaliseerde advertenties, afhankelijk van uw keuzes zoals hierboven beschreven en in ons privacybeleid.

Verzoeken om EU-gegevens onderwerp

Tweet