Low Carb Fast Food lunchgids voor beginners

Krijg mijn top 10 low carb fastfood-lunchaanbevelingen en lees dan mijn 5 snelle tips voor het bestellen van low carb-lunch in een snelle voedselketen.

Leer hoe u een low carb fastfood-lunch kunt bestellen bij de beste fastfoodketens in de Verenigde Staten.

Bekijk foto's van mijn levensechte low carb fastfood lunchbestellingen.

Top 10 Low Carb Fast Food-lunches

Hieronder zijn mijn top tien favoriete low carb fastfood lunches, samen met hun netto koolhydraten- en calorietellingen. De meeste zijn laagdrempelig genoeg om geschikt te zijn als keto fast food lunch opties.

Ik heb waar nodig aanbevelingen voor add-on ingrediënten gedaan.

Rankings zijn verantwoordelijk voor de smaak, presentatie en carb-telling. Foto's zijn van mijzelf.

1. Chipotle kipsalade (geen bonen / geen rijst)

Vraag vooraf om "geen bonen, geen rijst". Beleef beleefd de gratis dressing die ze aanbieden - het heeft te veel koolhydraten.

Low carb Chipotle kipsalade.

Mijn Low Carb Chipotle kipsalade

Om een ​​Chipotle-salade te maken zoals die op de foto:

 • Sla van sla met "geen bonen, geen rijst alsjeblieft"
 • Kip
 • Extra kip - Als de server klaar is met stapelen op de eerste portie kip, vraag dan "kan ik wat extra kip krijgen?" Ik heb het gevoel dat je meer kip krijgt op deze manier versus het bestellen van dubbele kip vooraf. $ 2.15 upcharge voor extra kip.
 • Zure room
 • Geraspte kaas
 • Rode tomatillo salsa
 • Guacamole ($ 1,95 extra)

Dat zijn 630 calorieën en 7 netto koolhydraten. Het is een hogere calorie dan je typische kipsalade omdat ze kippendijen gebruiken in plaats van borsten. Als je meer calorieën nodig hebt, vraag je de server om extra kaas, extra zure room en een bolletje chorizo, drie caloriearme ingrediënten die ook weinig koolhydraten bevatten.

Als je het speciale low carb-menu wilt dat ik voor Chipotle heb gebouwd, kun je het hier gratis krijgen.

2. Dairy Queen FlameThrower Burger (No Bun)

Het is moeilijk om de beste bunlessburgers te kiezen, maar de FlameThrower sloeg voor topjes in smaak en had een mooie presentatie. Wordt geleverd met twee gegrilde vleespasteitjes, pikante saus, spek, jalapenos, sla, peper boerenkool en tomaten.

Low carb bunless FlameThrower Burger van Dairy Queen.

Mijn bunless FlameThrower Burger van Dairy Queen

De pasteitjes hebben grillsporen die doen denken aan huisgemaakte hamburgers. Ik hou van pittig eten, zodat de jalapeno roomsaus, de peper boerenkool en de toegevoegde jalapenos goed past bij mijn smaak.

Deze bunlessburger heeft 760 calorieën en 4 netto koolhydraten, wat perfect is voor een low carb fastfood lunch. Je kunt mijn aangepaste Dairy Queen low carb-menu hier gratis krijgen.

3. Subway Chopped Salad met Cold Cut Combo

Wordt geleverd met een bed van gesneden sla, samen met de Subway koudgesneden trio van vlees (kalkoen, salami, bologna) en gesneden Amerikaanse kaas. Ik heb spinazie, olijven en banaanpaprika's toegevoegd voor extra smaak.

low-carb-keto-metro

Mijn koude gesneden combosalade rust vreedzaam in de passagierszetel.

Mijn sandwich-artiest bood me een "deluxe" upgrade aan, wat betekende dat ze voor $ 0,75 vijftig procent meer vlees aan mijn salade zou toevoegen. Graag geaccepteerd.

De salade smaakte goed en leek meer premium dan verwacht.

Als je nieuwsgierig bent naar de macro's voor andere Subway-saladeopties, haal je hier mijn Subway low carb-menu.

4. Jimmy John's Italiaanse nachtclub Unwich (verpakt in sla)

Wordt geleverd met salami, ham, capicola, provolone, sla, tomaat, uien, mayo en vinaigrette strak verpakt in sla.

Low Carb Jimmy Johns Unwich - Italiaanse nachtclub verpakt
Mijn Low Carb Jimmy Johns Unwich - Italiaanse Night Club Wrapped
Low Carb Jimmy Johns Unwich - Italiaanse Night Club onverpakt
Mijn Low Carb Jimmy Johns Unwich - Italiaanse Night Club onverpakt

Deze in sla gewikkelde Italiaanse Night Club wordt geleverd met 590 calorieën en 4 netto-koolhydraten. Er zijn minstens 15 meer heerlijke Jimmy John's Unwich-opties die geschikt zijn voor koolhydraatarme dieeters. Je kunt al hun low carb-macro's hier gratis bekijken.

5. McDonald's Big Mac (No Bun)

Wordt geleverd met twee vleespasteitjes, geraspte sla, een gesmolten kaas en hun beroemde Big Mac-saus.

Mr SkinnyPants bestelt een low carb Big Mac zonder het broodje.

Mijn low carb Big Mac.

De bunless Big Mac heeft 330 calorieën en 6 netto koolhydraten. Het is heerlijk, maar misschien niet genoeg gevuld voor grote eetlust. Kijk voor meer koolhydraatarme koolhydraten op mijn McDonald's koolhydraatarme menu hier.

6. Taco Bell Power Menu Steak Bowl (geen bonen / geen rijst)

Wordt geleverd met biefstuk, guacamole, pico de gallo, romaine sla. Voeg een dubbele portie gehakt, wat saus met nacho-kaas en geraspte kaas toe om het vullend te maken.

Mijn low carb Taco Bell Power Menu Steak Bowl.

Mijn low carb Taco Bell Power Menu Steak Bowl.

Als je de Power Steak-schaal bestelt zoals hierboven beschreven, heeft deze ongeveer 500 calorieën en 10 netto-koolhydraten. Je kunt een paar netto koolhydraten besparen door de pico de gallo te snijden.

Als u liever uw eigen low-carb Power Menu-kom samenstelt en wilt weten welke ingrediënten weinig koolhydraten bevatten, bekijk dan hier mijn low carb-menu van Taco Bell.

7. KFC Gegrilde kip met buffelsaus en groene bonen

De gegrilde kip van KFC heeft nul koolhydraten en is verrassend lekker. Ik verwachtte dat het droog en smaakloos zou zijn, maar niet het geval. Het heeft een knapperige schil aan de buitenkant en sappig, smaakvol vlees aan de binnenkant. Zeer aan te bevelen.

Low Carb KFC Gegrilde kip

Mijn Low Carb KFC Gegrilde Kip

Combineer het met een kleine kant van sperziebonen om te voorkomen dat je familie je lastigvalt en meer groenten eet. Twee drumsticks, twee dijen en een kant van groene bonen is 485 calorieën en 4 netto koolhydraten, zoals weergegeven.

Te zien macro's voor de andere low carb items op KFC's menu (inclusief een deel van hun gebakken kip), krijg mijn speciale KFC low carb menu hier.

8. McDonald's Double Quarter Pounder met Cheese (No Bun)

Wordt geleverd met twee biefstukjes, plakje kaas, uien, augurken, mosterd en ketchup. Ik voegde bacon en een kant van sla toe maar dat was onnodig aangezien de basisingrediënten overvloedig vullend waren.

De heer SkinnyPants bestelt een low carb McDonald's dubbele kwart pounder met kaas.

Mijn low carb bunless Double Quarter Pounder van McDonald's.

Een standaard dubbele kwart pounder zonder broodje heeft 600 calorieën en 10 netto koolhydraten. Je kunt 4 netto koolhydraten besparen door de ketchup te snijden.

Om alle verschillende low carb McDonald's voorgerechten te zien die ik tijdens deze uitdaging heb besteld, kun je hier terecht.

9. Wendy's Gegrilde kip Caesar salade (zonder croutons)

De enige salade van gegrilde kippenborsten die de lijst maakte (Chipotle gebruikt kippendijen). Wordt geleverd met romaine sla, cherrytomaatjes, geschaafde parmezaanse kaas, gegrilde kippenborst en twee pakjes Caesar dressing.

Low carb Wendy's Chicken Caesar salade

Mijn low carb Wendy's Chicken Caesar salade

Het heeft 500 calorieën en 6 netto koolhydraten zoals weergegeven. Misschien wilt u een extra pakket caesar-dressing aanvragen, dat de salade aangenamer maakt en nog eens 160 calorieën en 2 netto-koolhydraten toevoegt.

Om het volledige low carb-menu van Wendy te bekijken, kun je hier terecht.

10. Jack in the Box Double Jack (No Bun)

Wordt geleverd met twee vleespasteitjes, twee plakjes kaas, gesneden tomaten, bladsla en echte mayo. Ook foto's prachtig op de vloer.

Low Carb Jack In The Box Double Jack (No Bun)

My Low Carb Jack In The Box Double Jack (No Bun)

Dit was de beste van mijn drie low carb voorgerechten bij Jack in the Box. De burgers waren gegrild tot de perfecte tederheid en de groenten waren crips en vers. Zie de rest van mijn low carb Jack in the Box-bestellingen hier.

Eervolle vermelding: Burger King Double Whopper with Cheese (No Bun)

Het is echt moeilijk om tussen de verschillende bunlessburgers te kiezen, dus ik wilde erop wijzen dat de Double Whopper van de bunless Burger King ook echt goed is. Het verdient een eervolle vermelding.

Low carb Burger King Double Whopper met kaas en geen broodje.

Die vetvlekken op de zak zijn niet van mijn low carb-voedsel. Ik verzeker je.

De Double Whopper wordt geleverd met twee runderpasteitjes, sla, tomaat, mayo, augurken en uien. Het heeft 670 calorieën en 8 netto koolhydraten.

Wilt u meer low carb en keto fast food lunch opties zien? Bekijk hier al mijn gratis low carb fastfoodgidsen.

Low Carb Fast Food Lunch: 5 snelle tips

Na een bezoek aan 30 van de beste low-carb fastfoodrestaurants in de Verenigde Staten en het bestellen van 100+ verschillende low carb lunchgerechten, zijn hier de lessen die zijn geleerd:

 1. Bunless burgers bieden de beste waarde met het laagste aantal koolhydraten en de hoogste calorieën. Je kunt speciaal een broodje hamburger bestellen bij bijna elk fastfoodrestaurant.
 2. Tex-Mex-salades met vlees, kaas en zure room zijn geweldige opties op plaatsen zoals Taco Bell en Chipotle die geen burgers serveren.
 3. Fast-food spek is over het algemeen te duur en te gaar, zodat een groot deel van het vetgehalte wordt verwijderd en het licht wordt op calorieën. Een extra alle rundvlees patty is een betere add-on als u op zoek bent om calorieën en eiwitten te verhogen.
 4. De meeste broodjes zonder gegrilde kip en gegrilde kipsalades zijn dwazen goed. Ze zien er smakelijk uit maar zijn te weinig calorieën om je te vullen en zijn veel duurder (per calorie) dan smakeloze hamburgers.
 5. Zorg dat een back-uporder gereed is. Soms komen online menu's niet overeen met wat beschikbaar is bij uw fastfood-joint. Zorg dat u een back-uporder klaarstaat, zodat u niet in de war raakt als uw eerste optie niet beschikbaar is.

Die vijf tips zouden je low carb fastfood lunchbestellingen moeten helpen. Laten we nu kijken hoe ik mijn onderzoek heb gedaan.

Low Carb Fast Food Lunch: The Research

Ik schreef dit bericht na een bezoek aan 25+ verschillende fastfoodketens en het proberen van 100+ low carb fast food lunchgerechten.

Voordat ik mijn post schreef, deed ik onderzoek naar de meest populaire artikelen die verschenen in Google en vond ik een generieke post die spreekt over 14 low carb fastfoodproducten maar geen foto's heeft.

Deze hooggeplaatste keto-fast food-verzameling bevat enkele koolhydraatarme lunchideeën, maar geen commentaar op echte bestellingen.

Op basis van dit onderzoek heb ik besloten dat low carb-mensen misschien een low carb fastfood-lunchgids met macro's en foto's van daadwerkelijke bestellingen willen.

Wat is het volgende

Als je mijn volgende fastfood-gids wilt hebben, meld je dan hier aan:

Volg My Low Carb Fast Food Challenge

Krijg mijn specifieke aanbevelingen over wat ik elke keer moet bestellen als je deelneemt aan een top 30 fastfoodketen zoals McDonald's, Subway of Chick Fil A, etc.

Je krijgt een fastfood-gids voor elke plaats die ik bezoek en ik zal terug rapporteren met de eindresultaten over hoe deze uitdaging met fastfood mijn gezondheid, welzijn en bankrekening beïnvloedt. En je krijgt enkele eenvoudige low carb-recepten en andere tips van mij voor alle keren dat je niet aan het eten bent in een fastfood-joint.

cheers,
Mr SkinnyPants

Deel deze post om levens te helpen veranderen

 • Facebook95
 • Pinterest29
Tweet