Three Northern Westchester Residents Nabbed voor DWI In Weekend Stopt

Met lokale en nationale politieautoriteiten die kraken voor dronken, gedrogeerd en afgeleid autorijden, behoorden verschillende lokale bewoners tot bijna twee dozijn mensen in het gebied die zich dit weekend aan de verkeerde kant van de wet bevonden.

Als onderdeel van het hardhandig optreden van STOP-DWI hebben politieagenten van de staatspolitie verschillende automobilisten gepakt om dronken te worden terwijl ze proberen te voorkomen dat automobilisten in het gebied drinken en rijden.

De politie zei dat bestuurders tijdens de handhaving een aantal soberheidscontrolepunten en DWI-patrouilles kunnen verwachten. Troopers zullen ook op zoek zijn naar automobilisten die hun telefoons en andere elektronische apparaten achter het stuur gebruiken. Chauffeurs moeten ook onthouden om "over te steken" voor gestopt nood- en gevaarlijke voertuigen die langs de kant van de weg zijn gestopt wanneer ze op New Yorkse wegen rijden.

Volgens functionarissen hebben troopers zowel gemarkeerde voertuigen van de staatspolitie als voertuigen met verborgen identiteitsbeïnvloeding (CITE) als onderdeel van de operatie gebruikt. Met de CITE-voertuigen kunnen Troopers gemakkelijker automobilisten identificeren die handheld-apparaten gebruiken tijdens het rijden. Deze voertuigen passen in het dagelijkse verkeer, maar zijn onmiskenbaar als hulpvoertuigen zodra de noodverlichting is geactiveerd.

Betaalde lokale inwoners waren:

Westchester County

 • Op zaterdag 14 juli arresteerde de Staatspolitie uit Somers Ossining resident Juan Chimbo Villazhinay, 30, voor DWI. Hij reisde op Route 118 in Somers toen hij werd aangehouden wegens het plegen van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.
 • Op zaterdag 14 juli arresteerde de politie van Cortlandt Peekskill resident Dery Duarte Ipina, 27, voor DWI. Hij reisde op Albany Post Road in Cortlandt, toen hij werd aangehouden wegens het plegen van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.
 • Op zondag 15 juli arresteerde de State Police van Brewster Ossining resident Aladino Maldonado Guzman, voor DWI. Hij reisde op I-84 in Zuidoost, toen hij werd aangehouden wegens het plegen van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.

Putnam County

 • Op zondag 15 juli arresteerde de State Police van Brewster Carmel-resident Angelica Jara, 24, voor DWI. Ze reisde op I-684 in Zuidoost, toen ze werd aangehouden wegens het plegen van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat ze door alcohol was geschaad en hij werd vervolgens gearresteerd.

Dutchess County

 • Op vrijdag 13 juli arresteerde de politie van Wappinger Wappinger-inwoner Robert Evans Jr. voor DWI. Hij reisde op Route 9 in Wappinger, toen ze werd aangehouden wegens het begaan van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.
 • Op zaterdag 14 juli arresteerde de State Police van Poughkeepsie Poughkeepsie inwoner Jaime Arroyo, 27, voor DWI. Hij reisde op Route 55 in LaGrange, toen hij werd aangehouden wegens het begaan van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.
 • Op zaterdag 14 juli arresteerde de State Police van East Fishkill Wappingers Falls resident Lynda Stasiak, 45, voor DWI. Ze reisde op I-84 in Zuidoost, toen ze werd aangehouden wegens het plegen van een voertuig en overtreding van verkeersregels. Een onderzoek wees uit dat ze door alcohol was geschaad en hij werd vervolgens gearresteerd.
 • Op zondag 15 juli arresteerde de staatspolitie uit Poughkeepsie Poughkeepsie inwoner Isaiah Thomas, 31, voor DWI. Hij reisde op Cannon Street in Poughkeepsie, toen hij werd aangehouden wegens het begaan van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.
 • Op zondag 15 juli arresteerde de staatspolitie van Wappinger Wappinger-resident Mark Buchberger, 58, voor verergerd DWI. Hij reisde op All Angels Hill Road in Wappinger, toen hij werd aangehouden wegens het plegen van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.
 • Op zondag 15 juli arresteerde de politie van Poughkeepsie East Fishkill resident Daniel Pelton, 43, voor DWI. Hij reisde op Route 55 in LaGrange, toen hij werd aangehouden wegens het begaan van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.

Oranje land

 • Op zaterdag 14 juli arresteerde de Staatspolitie uit Cortlandt Newburgh-inwoner Erik Villafane, 28, voor DWI. Hij reisde op Lexington Avenue in Cortlandt, toen hij werd aangehouden wegens het plegen van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.

Fairfield County

 • Op zondag 15 juli arresteerde de Staatspolitie uit Somers de in Brookfield wonende Shawn Kraemer, 40, voor DWI. Hij reisde op I-684 in Lewisboro, toen hij werd aangehouden wegens het begaan van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.
 • Op zondag 15 juli arresteerde de Staatspolitie uit Somers de in Danbury verblijvende Luis Nugra Guzman, 39, wegens het overtreden van Leandra's wet en verergerde DWI. Hij reisde op I-684 in Noord-Salem, toen hij werd aangehouden wegens het plegen van een voertuig en verkeersovertreding. Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.
 • Op zondag 15 juli arresteerde de State Police van Brewster Greenwich-inwoner John Woytowicz, 60, voor DWI. Hij reisde op I-84 in Zuidoost, toen hij werd aangehouden wegens het plegen van een voertuig en verkeersovertreding.Een onderzoek wees uit dat hij was aangetast door alcohol en hij werd vervolgens gearresteerd.

Elk van de gearresteerde partijen werd belast met rijden onder invloed, een misdrijf. Elk is sindsdien vrijgegeven aan een nuchtere derde partij en zal later dit jaar voor de rechtbank verschijnen om de beschuldigingen te beantwoorden.

Klik hier om u aan te melden voor dagelijkse e-mails en nieuwsmeldingen van Daily Voice.

Tweet