The 500 Calorie Diet: 10 dingen die ik in de eerste 20 dagen heb geleerd

Disclaimer: ik ben geen arts en ik speel er geen op tv. Ik deel hier geen medisch advies, alleen wat ik heb geleerd en meegemaakt in het 500 calorieën dieet. Is het geschikt voor u? Ik heb geen idee. U kunt met uw arts praten om meer te leren. Dit is ook lang. Als je niet geïnteresseerd bent in diëten en / of afvallen met dit dieet, sla dan gewoon dit bericht over.

U leest dat goed. 500 calorieën dieet. Dat is het. Gek? Ja. Gevaarlijk? Nee waarom? Omdat ik met een medische professional heb gesproken over wat het is, hoe het werkt en of ik een kandidaat voor het dieet was.

Ik weet dat dit dieet niet voor iedereen is. Als je het niet eens bent met dit dieet dan ben ik daar goed mee, maar ik geef er de voorkeur aan om niet te worden beoordeeld op mijn beslissing om het te proberen. Houd reacties als positief. Aarzel niet om vragen te stellen. En alsjeblieft, als je nog tips of recepten hebt om te delen, ben ik een en al oor!

Wat is het 500-caloriedieet?

Het 500 calorieën dieet wordt soms verwezen naar het HCG dieet. Het 500 calorieëndieet wordt normaal gesproken met het HCG-dieet gedaan, hoewel dit afzonderlijk kan worden gedaan.

Met het 500 calorieën dieet, beperkt u uw calorie-inname tot 500 calorieën om snel gewichtsverlies aan te moedigen. Geen suiker, geen vetten (zelfs geen goede), geen zetmeel, geen alcohol, geen snoepjes. Het kan veilig zijn om te doen zolang je het niet langer dan 40 dagen per keer doet (met een pauze van zes weken tussenin als je besluit het opnieuw te doen), en zolang je gezond bent ... welke Daarom is het zo belangrijk om met een medische professional te praten voordat u aan dit dieet begint.

Het HCG-dieet maakt gebruik van het HCG-hormoon om uw metabolisme te stimuleren om vet te verbranden terwijl de spieren behouden blijven. Dus je krijgt zogenaamd een lichaam met spierkracht dat gewicht verliest met een gemelde gemiddelde van 1 pond per dag voor mannen, en ongeveer 1/2 pond per dag voor vrouwen. Je neemt de HCG dagelijks via een pil of injecteerbaar.

Sommige mensen doen gewoon het 500 calorieën dieet, anderen gebruiken de HCG ook. Hier praat ik over ENKEL EN ALLEEN het 500 calorieën dieet.

Waar bestaat het 500-caloriedieet van?

Zoals je je kunt voorstellen, is het niet superleuk. Als ontbijt kun je thee drinken (ik drink groene thee waarvan bekend is dat het helpt om afvallen aan te moedigen) of koffie. Geen suiker, geen room. U kunt dagelijks een eetlepel totaal vetarme melk krijgen.

Lunch en diner omvatten 100 g mager vlees met 4-6 gram groenten, een portie fruit en een breadstick. Ik eet zelfs de broodstengel niet meer.

Vlees is beperkt tot mager rundvlees, kipfilet, kalfsvlees, witte vis, garnalen, krab of kreeft, terwijl groenten beperkt zijn tot spinazie, kool, snijbiet, tomaten, uien, venkel, radijs, komkommers, selderij, paprika, paddenstoelen, groen bonen, asperges en groene salades. Voor je fruit kun je kiezen uit een appel, sinaasappel, een halve grapefruit of een handvol aardbeien.

Tips: het is niet de bedoeling dat je twee keer per dag hetzelfde vlees, groenten of fruit hebt. Dus als je kip en asperges hebt voor de lunch, heb je het niet nog een keer voor het avondeten. Het is acceptabel om je fruit gescheiden te houden van je vlees en groenten. Normaal gesproken heb ik de mijne halverwege de ochtend en als dessert na het avondeten. Je moet ook geen fruit mengen, maar je kunt groenten mengen. Je kunt dus samen champignons, uien en asperges mengen, maar geen aardbeien en appels. Ik zal zeggen dat ik zonder problemen gemengde bessen heb. Als je een gewichtsbeugel of winst mengt en ervaart, doe het dan niet meer. Veel hiervan is vallen en opstaan ​​op basis van hoe uw lichaam reageert.

Het belangrijkste van het 500 calorieën dieet: drink een TON water. Ten minste een liter per dag, vooral tijdens de zomer. Je kunt je water wakker maken met deze simpele recepten.

Ik heb net mijn eerste 20 dagen voltooid, met groot succes. Ik verloor bijna 14 pond en 9 inches in mijn borst, taille, heupen en dijen. Vandaag is dag 22 ... nog maar 18 dagen te gaan!

10 dingen die ik heb geleerd tijdens mijn eerste 20 dagen op het 500-caloriedieet

Krijg extra besparingen op items die in de post worden genoemd met een Ebates-account!

Als u overweegt het dieet met 500 calorieën te gebruiken en dit al hebt besproken met een medische professional, volgen hier enkele dingen die u moet weten.

1. De eerste week zuigt. GROTE TIJD. Je zult ontgiften van suiker en junkfood, en je zult er ellendig aan toe zijn. Je zult verhongeren. Je zult heroverwegen wat je aan het doen bent. Mij ​​werd verteld dat de dagen 3-6 het ergst waren, en dat waren ze. Maar blijf erbij, want je zult je snel beter voelen, beloof het.

2. Misschien stinkt u. Gross, ik weet het. Niemand heeft me deze verteld! U merkt mogelijk een slechte lichaamsgeur en slechte adem. Het is allemaal dat ontgiften dat je aan het doen bent! Ik vroeg Jason of hij het kon ruiken, en hij kon het niet. Misschien is je reukvermogen ook verhoogd, ik weet het niet. Maar de lichaamsgeur verdwijnt.

De slechte adem blijft hangen. Kauwgom, zorg ervoor dat het suikervrije kauwgom is. Ik kauwde deze suikervrije kauwgom gezoet met Xylitol Pepermunt en vind het echt lekker.

3. Je zult je vervelen. Het is moeilijk om slechts een heel beperkt menu te eten en niet te kunnen eten wat iedereen eet. Je kunt zelfs een kluizenaar worden en sociale omgevingen vermijden waar mensen eten en drinken en vrolijk zijn. Ik heb geprobeerd om rond te hangen (4 juli gezogen - ik kon niets eten bij onze bijeenkomst), en het is echt moeilijk. Je kunt helemaal niet vals spelen. Als je vals speelt met suiker, vet of zetmeel, neem je 2 stappen terug.

4. Ik geef de voorkeur aan warme groenten boven salades. De eerste bijna 2 weken probeerde ik een salade te eten met vlees en balsamicoazijn of citroen erop geperst. Ik ben snel opgebrand in salades.Dus nu voor de lunch bak ik een stuk kip of kalkoenburger met wat groenten. Het duurt iets langer, maar het is het waard.

5. Smaakmakers zijn je vriend. Je moet kerkzaken regelen. Zorg ervoor dat alle kruiden en kruiden die u gebruikt, suikervrij zijn. Probeer groenten en vlees met de vloeibare aminozuren van Bragg (het lijkt een beetje op sojasaus), gebruik de hete saus van Frank en Tabasco en gebruik knoflook en uien voor de smaak.

Stevia en gearomatiseerde vloeibare stevia (mijn favoriete smaken zijn de vanilleroom en kokosnoot) in plaats van suiker. Ze zijn niet goedkoop, maar je gebruikt slechts een paar druppels tegelijk, zodat ze voor altijd blijven bestaan.

Heb je gehoord van of overweeg je het 500 calorieën dieet? Hier is een overzicht van wat het is, hoe het werkt en wat ik de eerste 20 dagen heb geleerd.6. Suikervrij betekent niet noodzakelijkerwijs suikervrij, alleen omdat het etiket dat zegt. Merken verbergen suiker onder verschillende namen zoals maltose, maltodextrine en sucrose om er maar een paar te noemen. Hier is een lijst van de 56 verschillende namen voor suiker. Zorg ervoor dat u de labelingrediënten controleert!

7. Je zult ziek worden van het eten van gewoon vlees met alleen maar kruiden erop, dus wees creatief. Breek uit en probeer nieuwe dingen. Jason en ik HADDEN van deze magere curryburgers die we over spinazie serveerden met een kant van citroenkomkommers. Het recept vraagt ​​om garam masala en ik heb hier een recept voor.

Dit schone, niet-gevulde paprika recept (minus de maïs en kaas) is ook een favoriet. Gebruik kippenbouillon in plaats van de kokosolie. En deze bessensalade (minus de chocoladeschilfers!) Is ook geweldig. Er zijn ook een hoop receptenborden voor dit dieet op Pinterest. Ik zal ook een paar recepten delen.

8. Je moet niet op dit dieet trainen! Ik verzin dit helemaal niet. Je zult geen energie hebben voor een grote training, en als je dat doet, zal je lichaam in de hongermodus gaan om al het vet en de calorieën die het heeft op te slaan.

Een korte wandeling of lichte yoga is prima, maar verder is geen bueno. Ik ben onlangs verliefd geworden op yoga en de rust en kalmte die het met zich meebrengt. Het is de laatste 20 dagen heel nuttig geweest voor mij.

9. Je zou kunnen stoppen met verliezen, of zelfs krijgen, gewicht. Waterretentie door de hitte, uw maandelijkse periode of valsspelen leiden allemaal tot een afslankkooi.

Als u meer dan een paar dagen een kraam voor gewichtsverlies hebt, zijn er een paar dingen die u kunt doen:

Doe een "appeldag" waarbij je slechts 6 appels eet van de lunch op een dag tot de volgende dag. Ik deed en had geen honger, maar was ziek van appels.

Mijn zus gaf de voorkeur aan een biefstuk. Je eet niets tot het avondeten en hebt een heel grote magere biefstuk. Dat is het.

We hebben allebei de volgende ochtend gewichtsverlies ervaren nadat we beide dingen hadden geprobeerd.

10. Je zult geen honger hebben. Oké, je kunt af en toe honger krijgen, maar voor het grootste deel ben je tevreden. Ik had veel meer honger in de dagen voordat ik aan dit dieet begon, terwijl ik alleen nog maar onzin at.

Als je hongergevoel ervaart, drink dan meer water. Kauw wat kauwgom. Eet een nul calorie voedsel (zoals selderij). Doe iets om je ervan af te brengen.

En ik denk dat dit vanzelfsprekend is: je hebt ondersteuning nodig. Zoek een vriend die ook een dieet volgt of lid wordt van een groep op Facebook. Ik had het geluk dat mijn zus het de eerste 20 dagen met mij deed. Omdat ik nog eens 20 dagen doe en zij niet, heb ik haar nog steeds omdat ze het twee keer gedaan heeft en weet hoe moeilijk het is. Jason is ook een enorme steun geweest. Hij heeft met me gegeten, hoewel hij niet per se het dieet volgt. En mijn familie en vrienden zijn mijn cheerleaders geweest ... het is het waard geweest!

Ja, ik weet dat er risico's bestaan ​​voor een dergelijk caloriearm dieet. Maar ik weet ook dat het werkt. Mijn zus deed dit dieet in januari en verloor bijna 20 pond in 20 dagen. Ze deed het ook de afgelopen 20 dagen weer met me en verloor nog eens 11 pond.

Ik kan je vertellen dat ik beter slaap, mijn allergieën zijn niet zo slecht, ik voel me over het algemeen beter, mijn bloeddruk is normaal (ik had een hoge bloeddruk), ik ben niet zo humeurig en ik heb geen zin in crap . Het beste? Mijn depressie, die normaal gesproken het ergst is in deze tijd van het jaar, is nergens te bekennen. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn!

Als je een succesverhaal, tips, recepten of zelfs een Pinterest-bord hebt om te delen met betrekking tot het 500-calorieëndieet, deel dit dan alsjeblieft!

Mama of a Monster en Twins is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar amazon.com.
Tweet