10 Super Weird Celebrity Diets

Mis het niet!

Gratis persoonlijk dieetplan
+
Gratis kopersgids voor gewichtsverlies
Krijg dit nu!

Ontdek het bizarre geheim achter enkele van de bootilicious billen van Hollywood.

De houding van beroemdheden ten aanzien van lichaamsbeeld en diëten is lange tijd de grootste invloed geweest voor meisjes (en jongens) over de hele wereld. Terwijl de meesten van ons jaloers zijn op de benen van Jennifer Aniston of de rondingen van Beyonce, zullen niet veel mensen bereid zijn om dezelfde opofferingen te doen. Wat duidelijk is, is dat als het gaat om het op dieet zijn van beroemdheden, er geen moderatie is, alleen extremiteit.

Bekijk onze Top 10 gewichtsverlies diëten!

1. Adriana Limaeiwitshakes, vitamines en supplementen alleen

Victoria's Secret Angel heeft slechts een advies voor diegenen die haar voorbeeld willen volgen op weg naar het bereiken van een slank lichaam - doe het niet. Negen dagen voorafgaand aan de jaarlijkse modeshows werkt ze twee keer per dag en vermijdt ze vast voedsel. Haar dieet bestaat alleen uit eiwitshakes, vitamines en supplementen. Ze krijgt advies van een voedingsdeskundige om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk energie heeft. Bovendien knipt Lima 12 uur vóór de show ook alle vloeistoffen uit haar dieet, inclusief water. Dit is om haar lichaam uit te drogen, waardoor je bijna acht pond kunt verliezen. Hoewel dit erg moeilijk is en toewijding en vastberadenheid vereist, staat het model erop dat ze het slechts eenmaal per jaar zal doen en daarna weer terugkeert naar haar gebruikelijke eetgewoonten. Hoewel het niet raadzaam is om dit type dieet te volgen, omdat Lima het slechts een korte tijd doet, zou het geen langetermijneffecten op haar gezondheid moeten hebben.

2. MadonnaAlleen lucht

Terwijl sommigen voedsel inkorten om de gewenste resultaten te bereiken, snakten anderen voedsel helemaal uit. Madonna is een van de weinige beroemdheden die het Air Diet promoten. Het concept ervan is om het eten klaar te maken, op je bord te leggen, het op je vork te leggen en het tegen je mond te houden. U moet daar echter stoppen omdat u geen hap kunt nemen. Zo eet je uiteindelijk niets anders dan water- en zoute soep, die je dorst lessen, vol mineralen zit en perfect is voor mensen met een beperkt budget. Simpel gezegd, je eet niet - je doet alsof je het doet. Hoewel dit dieet door de Fransen is gepromoot, komt het voort uit het ademnisme. Dit is gebaseerd op het idee dat alleen lucht ons lichaam actief kan houden. Het is niet duidelijk of Madonna het dieet wel heeft geprobeerd of gewoon heeft gepromoot.

3. Jennifer Aniston - citroensap als ontbijt

Blijkbaar heeft Jen niet geluisterd naar het welbekende advies dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. De actrice van Friends kiest ervoor om het ontbijt over te slaan om haar figuur te behouden en het te vervangen door overvloedige hoeveelheden citroensap. Dit stimuleert detox en helpt vet sneller te verbranden. Terwijl dit dieet misschien voor Jennifer werkt, kan het overslaan van het ontbijt er juist voor zorgen dat je aankomt. Dit komt omdat u calorierijk voedsel aantrekkelijker zult vinden en als gevolg daarvan zal het veel moeilijker zijn om weerstand te bieden.

4. Beyonce - Alleen vloeistoffen

Voorafgaand aan het filmen van Dreamgirls gebruikte Beyonce het Master Cleanse Dieet, dat haar op beroemde wijze hielp 20 kilo te verliezen. Dit betekende het vervangen van alle vaste stoffen door vloeistoffen, zoals limonade gemaakt van citroensap, ahornsiroop, cayennepeper en water, gedurende 14 dagen. Dit helpt uw ​​lichaam te reinigen en te ontgiften, terwijl het de weefselgroei stimuleert. De Master Cleanse houdt ook in dat je tweemaal per dag kruiden laxerende thee drinkt en elke ochtend vier kopjes zout water. Op de lange termijn kan het dieet leiden tot gewichtstoename, een verzwakt immuunsysteem en hart- en nierproblemen.

5. Snooki - Alleen caloriearme cookies

De Jersey Shore-ster volgt wat de droom van elk meisje zou kunnen zijn op weg naar perfecte lichaametende koekjes. Dit werd vastgesteld door Dr. Siegal en bestaat uit het eten van zes 90-calorie koekjes per dag en een kleine maaltijd. De koekjes bevatten rundvlees en melkeiwitten en zijn ontworpen om honger te onderdrukken. De grootste uitdaging voor Snooki was de strikte alcoholregel van het dieet. Ze heeft helemaal geen alcohol weggehaald, maar ze heeft het wel aanzienlijk beperkt, wat heeft bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat.

6. Reese Witherspoon - Alleen babyvoeding

reese_witherspoon.jpg (529 × 385)

Reese Witherspoon crediteert op beroemde wijze haar perfecte lichaam aan wat bekend staat als het dieet voor babyvoeding. Het gaat om het vervangen van ontbijt en lunch met potjes babyvoeding en het eten van een goede maaltijd voor het avondeten. Dit dieet biedt tal van voordelen. Het is kosteneffectiever dan een sapreiniging, het is niet nodig om voedsel te koken, wat een voordeel is voor diegenen die weinig tijd aan hun handen hebben, het bevat geen additieven of conserveermiddelen en het zit vol met vitamines. Aan de andere kant kan het later op de avond tot honger en eetbuien leiden. Reese combineerde het met yoga en hardlopen om fit en gezond te blijven.

7. Megan Fox - appelazijn voor elke maaltijd

megan fox-dieet

Om haar systeem te reinigen, drinkt de Transformers-ster appelciderazijn vóór elke maaltijd. Experts beweren dat dit niet een gezonde manier is om je lichaam te ontgiften en het is meer aan te raden om kleine veranderingen in je eetgewoonten aan te brengen en een uitgebalanceerd dieet te volgen. Megan Fox betoogt dat ze, omdat ze niet van sporten of een dieet geniet, haar helpt om haar suikers en watergewicht kwijt te raken.

8. Nicole Kidman - Hard kook eieren

nicole kidman-dieet

Bij het filmen van Cold Mountain werd aan Nicole Kidman gevraagd om zoveel mogelijk gewicht te verliezen. Ze ging op het hardgekookte eierdieet, wat inhield dat ze één ei hadden voor het ontbijt en twee voor drie voor het avondeten. Dit type dieet is op de lange termijn niet raadzaam, omdat het onevenwichtig, ongezond is en u niet voldoende calorieën binnenkrijgt.Uiteindelijk verloor Nicole meer gewicht dan ze aanvankelijk wenste.

9. Katie Holmes - Rauwe biologische groenten

Katie's geheim voor een gezond uitziend lichaam en snel gewichtsverlies voor films zijn rauwe, biologische plantaardige diëten. Wanneer de actrice een snel plan van het gewichtsverlies nodig heeft, zal ze meestal alleen wortelsoep en yam hebben voor de lunch en broccoli voor het avondeten. Ze vermijdt alle vruchten vanwege hun hoge suikergehalte, behalve de occasionele bessen. Als ze honger heeft, zal Katie een snack krijgen op amandelen. Dit is een aanvulling op pilates en veel tijd op de loopband. Hoewel het rauwe groentendieet gezond en voedzaam lijkt, kan het gevaarlijk zijn vanwege het hoge gehalte aan vitamines, wat kan leiden tot complicaties.

10. Ashley Greene - Abstinentie AKA Anorexia

De Twilight-ster is de afgunst van elke vrouw die op zoek is om af te vallen, nadat ze erin slaagde kilo's kwijt te raken zonder het te proberen. Terwijl ze beweert dat ze niet gelooft in een dieet, betekende haar lange dag op de Twilight dat ze niet veel tijd te eten had. Als gevolg hiervan verloor ze veel gewicht zonder enige moeite om zich van voedsel te onthouden. Aan de andere kant, omdat Ashley's personage wordt afgeschilderd als een vrouwelijke jager, moest ze veel gewichtheffen en cardio-oefeningen doen. Ze benadrukt dat dit was om spieren te krijgen en geen vet te verliezen.

  • 15 caloriearme voedingsmiddelen die je taille krimpen (in realtime!) - 15 maart 2017
  • De 3-punts gids voor het verliezen van buikvet - meditatie, ontbijt en snacking - 12 februari 2017
  • De tien go-to-voedingsmiddelen om je dagelijkse dieet op te bouwen en je snel vet te helpen verbranden - 4 februari 2017
  • 15 manieren om je taille te beteugelen en meer vet te verliezen - 26 januari 2017
  • The Day-Off Dieet door Dr. OZ Explained & Reviewed - 11 februari 2016
  • Best Colon Cleansing Supplementen om zich te ontdoen van Belly Bloat - 28 november 2015
  • Het Total 10 Rapid Weight Loss Plan door dokter OZ Explained - 15 september 2015
  • Doof je eetlust met de beste glucomannaansupplementen - 22 juli 2015
  • Hoe cellulitis te tackelen met Orange Peel-Busting Treatment & Cellulite Cream Formula van Georgios Tzenichristos - 26 juni 2015
  • Afvallen met eetlustremmers - 21 mei 2015

Het kiezen van het juiste product voor gewichtsverlies voor je lichaamstype en levensstijl kan soms moeilijk zijn.

Daarom hebben we een eenvoudige en snelle quiz gemaakt om uit te zoeken wat het beste bij u past, bekijk het eens:

Tweet