10 eetgewoonten van de zeer succesvolle en fit

Succesvolle mensen zijn succesvol, niet vanwege geluk, geboortevolgorde of familiebezit, maar omdat ze de juiste gewoonten hebben aangenomen. Ze doen dingen anders dan de rest.

Om een ​​succesvol persoon te zijn, moet je de gewoontes van succes aannemen.

Stephen Covey's theorieën over het leren van de gewoonten van succesvolle mensen in zijn boek De zeven gewoonten van zeer effectieve mensen suggereren dat door het volgen van de gewoonten van succesvolle mensen, iedereen kan genieten van het leven dat hij of zij wenst. Leer de gewoonten, neem de gewoonten over, oefen de gewoonten, geniet van het succes. Het is echt zo basic. Hier een samenvatting van Duwen door Chalene Johnson, de 10 eetgewoonten van succesvolle mensen.

Advertentie - Lees hieronder verder

1. Ze hebben de neiging om vast te houden aan hetzelfde "Dagmenu"

De meeste fit-mensen zeggen dat ze elke dag vrijwel dezelfde maaltijden eten, meestal hetzelfde ontbijt, dezelfde lunch, hetzelfde diner en als het gaat om hapjes en drankjes. . . nou, je raadt het al, heel voorspelbaar eten. Om te verduidelijken, suggereerden ze niet dat ze voor elke maaltijd precies hetzelfde voorgerecht eten, maar ze kiezen vaak voor drie, misschien vier dingen die ze lekker vinden voor ontbijt, lunch en diner.

Er zijn drie mogelijke redenen achter deze gedeelde gewoonte onder fitnessprofessionals, individuen die er in geslaagd zijn 100 pond af te nemen en het jarenlang uit te houden, en degenen die hun hele leven geknipt zijn.

Ten eerste maakt het "zorgvuldige" eters mogelijk om hun dagelijkse toewijzing van calorieën zonder veel moeite te voorspellen. Ten tweede, misschien zijn de meest geschikte onder ons verankerd in gewoonte, inclusief de gewoonte van smaak. Ten derde zijn moeiteloos passende mensen in overeenstemming met de energie- en caloriebehoeften van hun lichaam. Wanneer ze voedsel vinden dat levert wat ze nodig hebben en waar ze van genieten, waarom verder kijken? Houd er rekening mee dat er een kleine grens bestaat tussen voorzichtig eten en ongeordend eten. Het zorgvuldige dieet van de eter is een gewoonte en geen kwestie van controle of obsessie.

2. Ze eten ontbijt

Dit gemeenschappelijke kenmerk is bijna universeel in statistische studies van mensen die een groot gewichtsverlies hebben bereikt en behouden. Tachtig procent van degenen die minstens een jaar lang een gewichtsverlies van ten minste 30 pond hebben kunnen aanhouden, meldt dat ze altijd ontbijten. Onderzoek heeft consequent aangetoond dat degenen die met succes afvallen degene zijn die wakker worden en eten! Bovendien hebben mensen die regelmatig ontbijten een betere vitamine- en mineralenstatus en eten ze minder calorieën uit vet. Deskundigen zijn het erover eens dat de meerderheid van de mensen die worstelen met te veel eten degenen zijn die het eerste deel van de dag te weinig eten, met name degenen die het ontbijt overslaan. Het ontbijt lijkt dus echt de belangrijkste maaltijd van de dag te zijn!

Advertentie - Lees hieronder verder

Waarom helpt het ontbijten mensen om te verliezen en uiteindelijk gezonder te blijven? Eén theorie suggereert dat het eten van een gezond ontbijt de rest van de dag de honger vermindert, waardoor de kans op overeten en het maken van slechte voedselkeuzes tijdens de lunch kleiner wordt.

3. Ze drinken water

Geen frisdrank. Geen ijsthee. Gewoon oud water. Dit is de biggie. Het drinken van voldoende water is een essentieel onderdeel van elk programma, omdat het je lichaam in de homeostase doet functioneren en elk aspect van de lichamelijke functie ondersteunt. Zeer succesvolle fit-mensen drinken minstens zes tot acht 12-ounce glazen water per dag, plus meer als dat nodig is tijdens het sporten. Opmerking: het is mogelijk om te veel water te drinken, waardoor de elektrolyten van het lichaam (kalium, natrium, chloride, magnesium) worden verdund. Drink niet meer dan een liter per dag tenzij u ook uw elektrolyten aanvult.

4. Ze eten klein-en vaak

Het vaker eten van kleine maaltijden vermindert de cortisolspiegel, suggereert onderzoek. In een studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, mensen die zes kleine maaltijden per dag gedurende 2 weken aten, in tegenstelling tot drie grote maaltijden met hetzelfde totale aantal calorieën, verminderden hun cortisolwaarden met meer dan 17 procent! Ze verloren ook buikvet.

Wanneer u op lange termijn kleine, frequente maaltijden eet, wordt het lichaam efficiënt in het laag houden van cortisol, waardoor zowel mannen als vrouwen buikvet kunnen verminderen.

Door de hele dag door te eten word je ook minder verleid door de enorme emmers van popcorn en supersize frites en drankcontainers met drievoudige en viervoudige porties. Geleid door hun voedingsbehoeften en diepgewortelde gewoonte om kleine maaltijden gedurende de dag te eten, staat de superfit standvastig, zelfs tegenover een heerlijke jumbochocolade-chipmuffin.

Advertentie - Lees hieronder verder

Advertentie - Lees hieronder verder

5. Ze eten eerst heel voedsel

Hele, natuurlijke voedingsmiddelen - appels, staal gesneden havermout, broccoli, salades, bruine rijst - zijn wat voedselonderzoekers voedsel met een lage dichtheid noemen. Dat wil zeggen, ze nemen veel ruimte in uw maag in beslag, omdat ze veel vezels bevatten, die de honger met weinig calorieën bevredigen. Voedingsmiddelen met een hoge dichtheid zijn het tegenovergestelde; het zijn dingen zoals boter, olie, snoep of ijs. Bedenk hoeveel glazuur je in je maag zou kunnen stoppen als je het echt probeerde. (Oké, denk er niet over na - het is te goor.) Het eten van voedsel met een lage dichtheid is de gemakkelijkste manier om je gewicht onder controle te houden zonder honger te lijden of alsof je jezelf berooft.

6. Ze kennen hun voedsel

Net zo belangrijk: ze weten hoe een portie van het eten er echt uitziet. Je kunt een moeiteloos fit persoon een volkoren kraker laten zien, en zelfs zonder naar het etiket te kijken, kan hij of zij nauwkeurig voorspellen hoeveel crackers tellen als één portie. Het is eigenlijk geen cadeau. Het is een vaardigheid en alle gewoontes zijn vaardigheden die je kunt beheersen.

Deze vaardigheid is gemakkelijker te verkrijgen dan het klinkt. Een paar weken etiketlezen is voldoende. Er zijn zelfs apps voor uw telefoon en websites die deze informatie snel en gratis verstrekken.

7. Ze eten hun favoriete eten - voorzichtig

Ondanks het feit dat ze alles over hun voedsel weten en de neiging hebben om dag in dag uit hetzelfde voedsel te houden, stellen fit-mensen zelden melding van het elimineren van voedsel. Als het iets is waar ze naar hunkeren, genieten ze van een beetje smaak. Ze weten dat het simpelweg elimineren van voedsel waar ze absoluut van houden hen alleen maar zal laten falen als de verleiding te groot is. In plaats daarvan passen mensen met succes in dat ze weten dat het ok is om af en toe te genieten. Ze genieten van die momenten in plaats van het voedsel op te zuigen alsof ze bang zijn dat het de enige keer is dat ze het ooit nog zullen zien.

Advertentie - Lees hieronder verder

8. Ze houden geen eten van de Red Zone in het huis

Als u in de koelkast, pantry of kasten van een goedwerkende persoon kijkt, vindt u meestal geen koekjes, crackers, chips, chocolade, vetijs of frisdrank. Waarom? Omdat ze niet naar deze dingen hunkeren. Ze weten ook dat je ze niet kunt eten als je ze niet hebt. Slim, toch?

Wat interessant is aan deze trimtypen, is dat ze niet dezelfde innerlijke strijd hebben tussen gezond en junkie-voedsel dat de gemiddelde persoon die worstelt met gewicht zou kunnen hebben. Ze kunnen met chips en frisdrank langs het gangpad lopen en er niets van denken. Of ze ontwikkelden nooit de junkfood-gewoonte of ze trapten ermee.

9. Ze sluiten de keuken na het eten

In tegenstelling tot de meeste Amerikanen eten mensen met succes hun laatste maaltijd op een redelijk uur, in tegenstelling tot het avondeten gevolgd door een overdadige 10.00 uur 's middags. snack en een ander dessert. Meestal gaan ze slapen, geen honger, maar op een lege maag. Hierdoor kunnen ze zich dun, uitgerust en hongerig voelen voor het ontbijt. Het kan een beetje moeite kosten, maar eerder naar bed gaan en gaan slapen zonder voedsel in afwachting van de spijsvertering in je maag, houdt het metabolisme van je lichaam in een vetverbrandende staat. In plaats van te verteren, wat zorgt voor rusteloze slaap, kan je lichaam zich concentreren op andere dingen, zoals het repareren van cellen!

10. Ze zijn vindingrijk en beleefd kieskeurig in restaurants

Ze blijven over het algemeen vrij van gebakken vlees, gevogelte en vis. In plaats daarvan bestellen ze hun eiwitten geroosterd, gestoomd, geroerbakt of gepocheerd. Ze spreken zich ook uit in restaurants, waarbij ze beleefd speciale verzoeken doen, zoals vragen of hun gerecht bereid moet worden met weinig of geen boter of sauzen en met dressings aan de zijkant.

Tweet