Plant-gebaseerd op een budget maaltijdplannen

ZAL HET VOEDSEL SLINGER EN BOREND ZIJN?

Echt niet. Deze maaltijdplannen zijn gevuld met smaakvolle gerechten die ontworpen zijn om je te vullen en je tevreden en enthousiast laten blijven. De recepten in deze plannen bevatten ook suggesties voor manieren om het te verwarren met producten, kruiden en andere ingrediënten die je bij de hand hebt.

HEB IK NODIG OM DIT MAALTIJNPLAN PRECIES TE VOLGEN?

Nee! Voedselprijzen variëren afhankelijk van waar je woont, dus voel je vrij om de betaalbaarste vruchten, groenten en granen te vervangen die je in jouw omgeving kunt vinden. Deze maaltijdplannen zijn gebouwd om zeer flexibel te zijn en bevatten veel creatieve ideeën voor vervangende ingrediënten en invoegtoepassingen.

HOEVEEL MENSEN DOET DEZE MAALTIJD PLAN VOEDING?

Dit maaltijdplan is bedoeld om een ​​persoon drie maaltijden per dag te voeden (ontbijt, lunch en diner) gedurende zeven dagen.

WANNEER START IK?

Zodra je klaar bent! Kies een dag om te winkelen voor alles wat je nodig hebt voor de week met behulp van de boodschappenlijst die we aanbieden en begin dan de volgende dag.

ZAL DIT VEEL TIJD VERDIENEN?

Stel jezelf de vraag: "Heb ik meer tijd of meer geld?" en plan uw week dienovereenkomstig. Als je meer tijd hebt, maak je de bonen helemaal opnieuw. Als u meer geld heeft, kunt u tijd besparen door ingeblikte bonen te kopen.

U kunt ook tijd besparen door al uw groenten te snijden en uw bonen en rijst op uw vrije dag te koken. Bewaar ze vervolgens in de koelkast voor eenvoudige toegang gedurende de week. Bovendien besparen we u veel tijd door veel van de planning voor u te doen.

KAN ALLES GLUTENVRIJ GEMAAKT WORDEN?

Absoluut! Alles in dit maaltijdplan is helemaal opnieuw gemaakt met behulp van basisingrediënten, dus je maakt gewoon een paar eenvoudige vervangingen. Als u bijvoorbeeld pasta of ontbijtgranen in een recept ziet, zorg er dan voor dat u een glutenvrije variëteit krijgt (zoals quinoa pasta of corn-based ontbijtgranen).

WAT OVER SNACKS?

Onze maaltijdplanten bleven vragen om budgetvriendelijke snackideeën, dus gingen we aan de slag en creëerden dit snacks kookboek met recepten om elke hunkering tussen de maaltijden te ontmoeten. Het is een gids voor onze maaltijdplannen, en je kunt het hier vinden!

IS HET ECHT ALLEEN $ 5?

Ja! Dit maaltijdplan is slechts een eenmalige toeslag van $ 5. Als we een nieuw maaltijdplan opstellen, nemen we een e-mail van u om u hiervan op de hoogte te stellen. Als je meer honger hebt, kun je het apart kopen.

HELP - IK KAN GEEN TOEGANG TOT MIJN MAALTIJDPLAN HEBBEN!

Maak je geen zorgen, je kunt hier altijd inloggen en toegang krijgen tot elk maaltijdplan dat je ooit bij ons hebt gekocht. Proost!

Tweet