Hoe vet te verliezen van de heupen en dijen

Veel vrouwen hebben het probleem van het krijgen van vet in de heupen en dijen. Lichaamsbeweging en gezonde voeding kunnen het vet verminderen. Zelfs kleine veranderingen in onze omgeving zoals de manier waarop we eten, hoeveel we slapen en oefenen, al deze spelen een grote rol in de hoeveelheid vet die we verzamelen. Vrouwen die vet in hun heupen en dijen kunnen opslaan, hebben de neiging om tijdens een droogte te bevallen en een baby te voeden; het lichaam heeft 1000 extra calorieën per dag nodig. Mensen denken dat het moeilijk is om vet uit de heupen en dijen te verliezen. Meer en meer aan die spieren werken helpt vet van de heupen en dijen te verminderen.

Een uitgebalanceerd dieet, veel water en regelmatige lichaamsbeweging zullen een effectieve manier zijn om je heupen te minimaliseren. Vet verliezen over het hele lichaam helpt je om af te vallen in je heupen. Door de hele dag door gezonder eten te eten, blijft je lichaam fit. Afvallen van heupen en dijen zal aanvallen vanuit 2 hoeken, d.w.z. dieet en oefening. Verminder de calorie- en vetinname voor gewichtsverlies. Vet voedsel bevat meer calorieën, natrium en vet. Eet goed voedsel dat magere eiwitten, volle granen en weinig of geen vette zuivelproducten produceert, die je lichaam voorziet van voedingsstoffen en minder calorieën dan verwerkt. Hier heb je enkele tips om vet te verliezen van de heupen en dijen.

Hoe je je heupen en dijen kunt versterken of versterken

Dieetveranderingen om vet in dijen en heupen te verminderen

 • Gebruik plantaardige en olijfolie voor het koken. Verminder of beperk de inname van ghee, boter, kaas, paneer en margarine.
 • Neem alleen ondermelk en wrongel, want het kan uw vet verminderen.
 • Verhoog uw vezelgehalte voedsel zoals granen, haver, gebroken tarwe, bruine rijst, bruin brood, fruit met schil en groene groenten.
 • Neem 2 theelepels tripala-churn, samen met gemberwater dat een uitstekende manier is om uw lever te helpen die vetten snel en effectief afbreekt.
 • Neem zeer lichte diners die een bord vol salade gemaakt van groenten, spruiten, fruit en soepen die zullen helpen. Vul met een zeer kleine hoeveelheid bruine rijst of daliya in. Eet een vezel- en eiwitrijk diner dat op koolhydraten kan zakken. Eet rond 19.30 uur het avondeten en maak een korte wandeling.
 • Consumeer zoveel mogelijk water en eet verschillende soorten meloenen voor betere resultaten.
 • Eet wit vlees dat eiwitten, aminozuren en ijzer bevat. En is gemakkelijk verteerbaar.
 • Probeer koolzuurhoudende dranken te vermijden die de buik kunnen doen opzwellen, omdat ze rijk aan suiker zijn.
 • Lichamelijke activiteit kan mogelijk zijn door gerichte oefeningen te doen om te werken aan het gebied waar u overtollig vet ten minste driemaal per week wilt verwijderen.
 • Vermijd het eten van aardappelen, witte rijst, sago pasta en andere producten die zijn gemaakt van geraffineerde meel.
 • Geef al het gefrituurde voedsel op zoals frites, pakodas, Samosa, gefrituurde moeders, chips en andere gefrituurde snacks.
 • Als u niet-vegetarisch bent, kunt u genieten van het eten van vis. Eet vis tot 4 keer per week door het te bakken. Maar grill of bak het niet. Eiwit voor uw ontbijt is ook een goed idee.
 • Snijd de tarwe-inneming en extra kaarten die eindigen op heupen en dijen. Voeg andere granen zoals jowar, bajra toe en meng deze bloem met paardengrammeel en sojameel.
 • Volg een uitgebalanceerd dieet dat rijk is aan fruit en groenten die rijk zijn aan vitamines en mineralen. Ze bevatten weinig calorieën.
 • Drink veel water dat ten minste twee liter per dag is, om het lichaam te helpen zich te ontdoen van overtollige toxines.
 • Verminder uw consumptie van snoepjes.
 • Vermijd junkfood dat rijk is aan calorieën.

Oefeningen om heup- en dijvet te verliezen

 • Lopen is de beste oefening voor je heupen en dijen. Lopend tot 4 km per dag zal je doel steeds dichterbij komen.
 • Als u de resultaten niet vindt, vergroot dan de afstand met een km. Zorg voor een dieet dat u volgt.
 • Lunges en squats helpen je om je houding te controleren terwijl je deze oefeningen doet.
 • Hardlopen en joggen, wandelen, wandelen helpt je om het vet op de dijen en heupen te verminderen.

Home remedies om heupen en dijvet te verminderen

Kokosolie is de beste remedie voor het verminderen van heupen en dijvet

Kokosolie helpt extra vet uit het lichaam te verliezen. Dit omvat uw dijen en heupen die zich bevinden bij middellange vetzuren. Kokosolie wordt direct in de celmembranen opgenomen en kan opgeslagen vet in energie omzetten. Kokosolie verbetert je stofwisseling en kan hongergeur verminderen. Neem wat kokosolie en masseer ze op de dijen en heupen. Masseer gedurende ongeveer 10 minuten twee keer per dag. Je kunt ook wat extra vierge kokosolie gebruiken om te koken om overtollig vet in de dijen en heupen te voorkomen.

Koffiepoeder om de bloedcirculatie te verbeteren

Koffie is rijk aan cafeïne en antioxidanten. Dit kan de teint strakker maken en gladder maken, maar te veel veroorzaakt gezondheidsproblemen. Koffie helpt de bloedcirculatie te bevorderen en kan het opgehoopte vet verminderen. Dit zorgt voor een goede scrub, waarmee ze spieren rond de dijen en heupen kunnen schrobben. Neem een ​​eetlepel koffie, die overblijft na het zetten ervan. Neem die overgebleven gebrouwen koffie en voeg er een beetje honing in toe. Maak ze een pasta en breng deze aan op je heupen en dijen. Laat het op natuurlijke wijze drogen en scrub met je natte handen. Dit helpt om overtollig vet te verminderen en verbetert uw bloedcirculatie. Herhaal dit proces 2 - 3 keer per week voor betere resultaten.

Drink veel water om giftige stoffen te verwijderen

Water helpt om je gehydrateerd te houden en kan vet omzetten in energie. Dit houdt je gemetaboliseerd en beschermt je tegen schadelijke gifstoffen. Drink minstens 8 - 10 glazen water op een dag die helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Je kunt een beetje citroen en honing toevoegen om vet te verminderen. Voeg groenten en fruit toe die rijk zijn aan water, omdat ze je kunnen beschermen tegen uitdroging.

De beste manieren om overtollig vet in het lichaam te verwijderen met yoga

Yoga is de beste oefening om overtollig vet in het lichaam te verwijderen dat te veel op de heupen en de dijen zit.Yoga helpt om de conditie, kracht en flexibiliteit van het lichaam te verbeteren. Dit helpt ook om jezelf kalm te houden en stress te verminderen. Voer Surya Namaskar uit die je hele lichaam fit maakt, ook met de heupen en heupen. Dit helpt het overtollige vet in het lichaam te verminderen.

Apple cider azijn vermindert lichaamsvet

Appelazijn helpt het vet te verminderen en helpt ook om ophoping van lichaamsvet te voorkomen. Appelciderazijn is rijk aan magnesium, kalium en calcium dat helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en het vasthouden van water te voorkomen. Neem 3 delen ACV en mix het in een deel kokosolie. Een massage met deze oplossing gedurende ongeveer 10 minuten en laat het gedurende 30 minuten op je huid rusten. Was het af met water. Herhaal deze remedie ongeveer 2 keer per dag.

Tweet