Tien kipdiners onder 500 calorieën | Diethood

Tien kipdiners onder 500 calorieën - Een verzameling van mijn favoriete kiprecepten met minder dan 500 calorieën per portie.

Een verzameling !? Wat zeg je?! Ja, een verzameling. Het is een goede! Vertrouwen.

Hoi! Gelukkige zondag!! Hoe gaat het, vrienden? Ik heb best een week gehad ... Ik ben blij dat het zondag is. Ik ben van plan om te vegeteren. Als je me nodig hebt, zal ik op de bank Solitaire op mijn telefoon spelen.
Ja, Solitaire. Ik ben een meisje uit de jaren 90. 😉

Dit is een van die berichten waarin ik nadenk over alle heerlijke kipdiners die ik voor je heb gemaakt. Dit is ook, zoals, de 2e razzia in 2 maanden. Zoals, dus anders me…
Maar wijsheid zegt; het is koud, maak goed, goed voor je, troost eten en deel het met je lezers.

Als je hier al een tijdje bent, weet je dat ik gek ben op kipdiners. Ik betwijfel ten zeerste dat ik ooit iets anders zal eten dan kip en salades voor de rest van mijn leven. Cake ook. Ik bedoel, laten we onszelf niet voor de gek houden ...
Gooi wat pasta erin. Rijst ook. Plus hamburgers.
…Focus!

Ahum. Dus, ter ere van mijn liefde voor Chicken Dinners en mijn liefde voor het tellen van calorieën (NIET!), Hier zijn tien van mijn huidige favoriete Ten Chicken Dinners onder de 500 calorieën.

Klik op de links om naar de recepten te gaan:

Basil-Feta Saus Chicken - Smaakvolle en pittige saus gemaakt met basilicum, knoflook en feta-kaas geserveerd over heerlijk sappige kip.

Pan-Seared Chicken Breasts met Sun Dried Tomatoes - Snelle, eenvoudige en heerlijke pan-aangebraden kip met zongedroogde tomaten en een smaakvolle saus.

Saucy Chicken - Super snelle, smaakvolle gefrituurde kip, gecombineerd met zachte groenten en een heerlijke pastasaus.

Hawaiian Baked Chicken - gemarineerd in een mix van garlicky en ananassap, dit is de meest smaakvolle kip die je ooit zult maken!

Lichte en romige Chicken Tortilla-soep - Deze stevige Chicken Tortilla-soep is gevuld met geraspte kip, tomaten, maïs en romige bonen. Al het romige comfort zonder de crème!

Cheesy Chicken Orzo - Super smakelijk, cheesy diner gemaakt met kip, cheddar kaas en orzo.

Romige Kippendeegwaren - Rijke en heerlijke maaltijd beladen met kip, orzo, asperges en tomaten gegooid in een romige saus die het allemaal samen trekt.

Knoflooksaus Kip - Gebakken kippendijen bereid met een geweldige knoflooksaus.

Wild Rice and Kale Chicken Casserole - Stevige en heerlijke braadpan gemaakt met kip, wilde rijst, boerenkool en een flinke dosis kaas.

One-Pot Lemon Chicken and Potatoes - Dit supergemakkelijke gerecht met een verbazingwekkende smaak met kip en aardappelen is een complete maaltijd, alles in één pot en in slechts 30 minuten!

Meer verlangen? Meld u aan voor de DIETHOOD Nieuwsbrief voor een frisse portie content afgeleverd in je inbox! Volg Diethood op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram voor alle nieuwste recepten en updates.

GENIETEN! XO

Tweet