Herbalife - VS - Een uitgebalanceerd dieet

evenwicht dieet afbeelding
Goede, uitgebalanceerde voeding biedt de voedingsstoffen die u dagelijks nodig heeft om uw dagelijkse activiteiten te voeden, een leven lang goede gezondheid te bevorderen en te behouden en uw beste vorm werkelijkheid te maken. De juiste voeding is evenwichtige voeding. Door zich aan deze eenvoudige voedingsrichtlijnen te houden, kan een goede gezondheid binnen handbereik komen.

"Begin elke dag met een uitgebalanceerde voeding en essentiële voedingsstoffen voor een gezonde, actieve levensstijl."

Steve Henig, Ph.D., Emeritus-lid van de Emeritus Chief Scientific, Herbalife Nutrition Advisory Board

Gezond ontbijt
Begin je dag goed! Het ontbijt is belangrijk omdat het uw metabolisme stimuleert en energie voor u biedt om de hele dag door te gebruiken.

TIP: Gezond ontbijt, gezonde keuze
Geniet voor het ontbijt van een Formula 1-shake met magere melk, fruit en gepersonaliseerd proteïnepoeder, naargelang uw behoeften.

Kleine frequente maaltijden
Gereduceerde maaltijdgedeelten, die vaak gedurende de dag worden gegeten, helpen u om energieslurpers en ongezonde snacks te voorkomen.

Voedzame snacks
Fruit, groenten en kleine porties proteïne - zoals noten, yoghurt of magere kaas in het midden van de ochtend en halverwege de middag - helpen u om te veel eten te vermijden tijdens de lunch of het diner.

Regelmatige hydratatie
Zorg voor een regelmatige inname van vloeistoffen om goed gehydrateerd te blijven.

Essentiële voedingsstoffen
Je lichaam heeft voedingsstoffen nodig om goed te functioneren of je gezondheid zal eronder lijden. Het verkrijgen van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen wordt genoemd Evenwichtige voeding. De voedingsstoffen waarvan bekend is dat ze essentieel zijn voor de mens, zijn eiwitten, koolhydraten, vetten en oliën, mineralen, vitamines en water.

Vitaminen en mineralen
Deze zijn een belangrijk onderdeel van een uitgebalanceerd dieet dat nodig is om het gezonde functioneren en metabolisme van uw lichaam te ondersteunen

Tweet