Wat gebeurt er als je alleen frisdrank of water drinkt?

Als u alleen frisdrank als uw favoriete drankje drinkt, loopt u mogelijk risico op gewichtstoename. Het consumeren van extra 3.500 calorieën leidt tot 1 pond gewichtstoename, legt het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services uit. Als u bijvoorbeeld vijf 100 calorie-soda's per dag drinkt met in totaal 500 calorieën, kunt u per week 1 pond krijgen. Begin met het uitwisselen van één frisdrank per dag voor een glas water. Hierdoor worden ongeveer 700 calorieën uit uw dieet per week verwijderd, wat kan helpen bij het afvallen als u frisdranken blijft elimineren. Omdat water geen calorieën bevat, kunt u zoveel drinken als u wilt zonder u zorgen te maken over uw gewichtstoename. Breng uw water op smaak met verse muntblaadjes, partjes citroen of stukjes sinaasappel. Deze ingrediënten voegen veel smaak toe aan je water, maar dragen weinig of geen calorieën bij.

Wat gebeurt er als je alleen frisdrank of water drinkt?

Frequent urineren

Liefdes frisdrank? Die koolzuurhoudende dranken die je in de mond doet lopen niet alleen vol met suiker, maar ze zijn rijk aan cafeïne, een chemische stof die we allemaal gebruiken om ons wakker te houden. Ze maken het misschien makkelijker om een ​​zware dag op het werk door te komen, maar dat betekent niet dat je lichaam er net zo van geniet als jij. Wanneer u teveel cafeïne drinkt, kunt u een hele reeks aandoeningen en symptomen veroorzaken.

Dit zijn de top 10 symptomen waar u op moet letten en die u vertellen dat u teveel cafeïne en waarschijnlijk te veel frisdrank drinkt.

Frequent urineren

Binnen een uur vaak urineren is niet normaal. Als je een gewone frisdrankdrinker bent, zul je merken dat je meer naar de badkamer gaat vanwege de diuretische effecten die cafeïne op het lichaam heeft. Cafeïne helpt bij het wegwerken van vloeistoffen in het lichaam, wat betekent dat uw blaas regelmatiger wordt leeggemaakt dan zou moeten. Dit kan resulteren in uitdroging en verstoort ook uw werkdag.

Tweet