Bijwerkingen van Mulberry Zuccarin

New Nordic produceert en distribueert Mulberry Zuccarin als een voedingssupplement om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Extracten van moerbeiboom hebben een langdurig gebruik in de Chinese geneeskunde bij de behandeling van verschillende gezondheidsaandoeningen. Dit specifieke supplement functioneert door de absorptie van koolhydraten te blokkeren via de verbinding 1-deoxynojirimycine - een van nature voorkomende stof in het moerbeiblad. Weinig klinische studies hebben de veiligheid en werkzaamheid van Mulberry Zuccarin geëvalueerd en er zijn geen bijwerkingen gerapporteerd. Er bestaan ​​echter standaard bijwerkingen voor het moerbextract zelf. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft de effecten van dit supplement niet geëvalueerd. U moet altijd uw arts raadplegen voordat u een kruidensupplement inneemt.

Video van de dag

Als u diabetes type 2 bent, kan het gebruik van Mulberry Zuccarin naast diabetesmedicatie zoals alfa-glucosidaseremmers, DPP-4-remmers en biguaniden ervoor zorgen dat uw bloedsuikerspiegel te laag wordt, wat resulteert in hypoglykemie. Deze medicijnen blokkeren de opname van glucose door de afbraak van zetmelen in suiker te voorkomen. Het is buitengewoon belangrijk dat u uw arts raadpleegt voordat u Mulberry Zuccarin gebruikt om mogelijke interacties te voorkomen.

Vanwege het gebrek aan studies over Mulberry Zuccarin en zwangere of moeders die borstvoeding geven, adviseert New Nordic dat aanstaande en huidige moeders dit kruidensupplement vermijden. Hoewel er geen meldingen zijn van Mulberry-zuccarinecomplicaties bij vrouwen, kunnen foetussen en baby's die borstvoeding geven reageren op het kruid.

Vanwege de aard van Mulberry Zuccarin, kunt u last krijgen van gastro-intestinale verstoringen zoals gas, opgeblazen gevoel, braken, obstipatie of diarree, vooral als u een gastro-intestinale gezondheidstoestand heeft zoals maagzweren, zure reflux of colitis ulcerosa, J.K. Aronson zegt in "Meylers bijwerkingen van kruidengeneesmiddelen." Als braken optreedt, moet u onmiddellijk een arts raadplegen, omdat dit op een allergie kan duiden.

LiveStrong Calorie Tracker

Verlies gewicht. Voel me geweldig!Verander je leven met MyPlate door LIVESTERK.COM

Tweet