6 geweldige en voordelige gewichtsverlieskampen voor volwassenen in 2018

Goedkope afvalkampen zijn erg gewild. Met shows zoals De grootste verliezer Het promoten van het idee van fitness-trainingskampen waar bezoekers tientallen ponden laten vallen, de rijke zwaargewichten van Amerika registreren zich in hoog tempo in resort-achtige programma's die tienduizenden dollars kosten. Die show verzilverd met zijn eigen gevestigde programma's voor het publiek, maar wellnesscentra overal hebben hun eigen systemen ontwikkeld voor het promoten van fitness, gezond eten en gewichtsverlies. Helaas hangt het al dan niet succesvol af van deze programma's, afhankelijk van hoeveel ze kosten en meer van de vraag of medische professionals ze hebben gemaakt. Als je niet de middelen hebt om een ​​mega-resort-programma bij te wonen uit onze lijst met 5 beste kampen voor gewichtsverlies, wees dan nooit bang; je hebt geen pech als je je niet kunt veroorloven op een topbestemming. Bekijk deze kampen voor gewichtsverlies voor volwassenen om te leren hoe ze meer voordelen kunnen bieden dan duurdere programma's.

De claims van goedkope afslankkampen nagaan

Het verschil tussen dure en goedkope kampen voor gewichtsverlies kan tienduizenden dollars per maand zijn. Een programma dat $ 2.400 per week kostte, was het samen in gedeelde kamers inpakken van gasten, met optionele groepsfitnessafdelingen en elke dag een klein en eenvoudig menu. Deelnemers vertrokken uitgehongerd na het verliezen van een paar kilo van niet eten hele week. Effectieve kampen zijn gericht op het bouwen van gezonde maaltijden, bewegingsgewoonten en andere verschillende methoden om u te helpen af ​​te slanken en gezond te blijven op de lange termijn. Ze proberen u niet te verkopen op luxe functies of locaties en richten zich in plaats daarvan op de voordelen van hun gezondheidsprogramma's. Als u echter van mening bent dat deze dingen moeten worden opgenomen in de kosten die u betaalt, moet u dit van tevoren vragen.

Fat Camps betaalbaar maken

Zelfs betaalbare kampen voor gewichtsverlies gaan een aanzienlijke som geld kosten. Gelukkig kun je op verschillende manieren betalen voor deelname. Vanwege IRS Ruling 2002-19 heeft de federale overheid onlangs verklaard dat obesitas een geaccepteerde medische aandoening is. Als u een verwijzing van uw arts naar uw programma van keuze kunt krijgen, is het geld dat u daar uitgeeft fiscaal aftrekbaar. Je kunt ook je kamp betalen met een healthspaarrekening. Bovendien kunt u mogelijk een deel van de kosten vergoed krijgen via uw ziektekostenverzekering of een lening afsluiten via het behandelcentrum dat u wilt bezoeken. Vaak hebben de beste goedkope kampen voor gewichtsverlies meer betalingsmogelijkheden dan andere kampen. De volgende goedkope kampen voor gewichtsverlies hebben enkele van de beste beoordelingen in de natie.

1) Red Mountain Resort - Utah

Met goedkope gewichtsverlieskampen vanaf slechts $ 200 per dag biedt het Red Mountain Resort een verrukkelijk menu, een groot aantal unieke fysieke activiteiten en spaservices zoals massages. Hun stafleden houden zich bezig met lichaamsondersteuning en hebben de perfecte omgeving om het succes van hun cliënten te stimuleren. Het gebied in de buurt van St. George, Utah, is gespikkeld met rijke rode bergformaties en diepe valleien en biedt motiverende uitzichten vanuit de beschikbare deluxe suites en villa's.

Het hotel ligt in de buurt van het Zion National Park en gasten nemen vaak deel aan rondleidingen naar het gebied, waaronder wandeltochten naar bezienswaardigheden die niet met de auto te bereiken zijn. Daarnaast biedt het personeel nuttige beoordelingsdiensten voor gasten die serieus willen zijn om in vorm te komen.

2) Shane Diet & Fitness Resorts - New York

Shane Diet & Fitness Resorts, gevestigd in New York, biedt aangepaste gewichtsverliesprogramma's voor volwassenen vanaf 18 jaar, beginnend bij $ 2.725 per week. Hun prachtige resort en spa ligt op 250 hectare grond in het Catskill-gebergte, slechts 100 mijl ten noorden van New York City. Gasten kunnen 1-10 weken verblijven en deelnemen aan een holistisch programma dat training, voeding, wellness en gedragstherapie combineert. Activiteiten omvatten alles, van wandelen tot danslessen tot begeleide meditatie, geleid door hun experts met een geregistreerde diëtist, cognitief gedragstherapeut en medische supervisor.

Shane dieet en fitnessresort in Catskill Mountains van New York

Shane Resorts hebben meer dan 47 jaar ervaring, te beginnen met hun Camp Shane-jeugdprogramma's in Arizona, Californië, Georgië, New York, Texas & Wisconsin. Shane Resorts zijn te zien op ABC's "20/20" met Barbara Walters en "The Dr. Phil Show" met Dr. Phil McGraw. Nadat gasten hun verblijf bij Shane Resorts hebben voltooid, zullen ze voortdurende hulp van hun coaches krijgen om hun doelstellingen voor het gewichtsverlies op lange termijn te ondersteunen.

3) The Biggest Loser Resort - Utah, Illinois, Californië en Hawaii

Vanaf $ 1995 voor een week heeft de Biggest Loser Resort-groep goedkope kampen in vier verschillende staten. Deze kampen bieden uitgebreide fitness- en dieettrainingsprogramma's die vergelijkbaar zijn met die van het tv-programma.

Elke locatie biedt gasten de gelegenheid om te ontspannen met fitness-gerichte vrienden, evenals excursies in de wildernis, vreugdevuren en dergelijke. Deze programma's werken uw lichaam, verbranden vet en calorieën en zorgen voor motivatie door een aanvankelijke barst van het gewichtsverlies. Ze worden aangevuld met voedingstrainingen, zoals workshops over menu-planning en emotioneel eten, evenals kookdemonstraties en tips voor het maken van een realistisch trainingsplan als je eenmaal thuis bent. Hoewel het gewicht dat je hier tijdens je week verliest niet overeenkomt met wat je gedurende de lange termijn blijft verliezen, geeft het je de tools die je nodig hebt om je gewoontes te veranderen en om een ​​afslankstijl te ondersteunen.

4) Cooper Healthy Living - Texas

Het aanbieden van een vijfdaagse wellness-retraite met lezingen over gezond eten en lichaamsbeweging, persoonlijke trainingssessies, uitgebalanceerde maaltijdplannen, groepsfitnessactiviteiten en voortdurende vaardigheidsopbouw, de Cooper Healthy Living (voorheen Cooper Wellness) pakt het prijskaartje. Voor $ 2,195 biedt het meer dan vergelijkbare programma's voor tweemaal de kosten. Cooper Aerobics biedt ook een uitgebreide beoordeling van zes tot acht uur die los staat van zijn programma's voor gewichtsverlies. Voorbeelden van reisroutes zijn ook te vinden op de website, zodat u een gedetailleerd overzicht kunt krijgen van het schema van een van hun tweedaagse of vijfdaagse programma's. Cooper Healthy Living geeft u advies over hoe u een eenvoudige en gezonde manier van leven kunt veranderen die grote resultaten zal opleveren.

5) Warrior Fitness Boot Camp - Brooklyn, NY

Dit is een kamp voor gewichtsverlies van dagen dat zorgt voor een trainingservaring in marine-stijl. Niet voor de zwakkeren van het hart, dit type training is uitstekend om u te motiveren om uw beste te zijn. Het gaat over instructeurs die geen "nee" nemen voor een antwoord en je voorbij de limieten duwen die je dacht dat je had. Warrior Fitness Boot Camp is ontworpen om je hard te duwen en geeft je vervolgens de voldoening om rond te lopen en je geweldig te voelen. Een volledige maand van onbeperkt gebruik is slechts $ 375. Combineer dat met een echt voedzaam dieet en je wordt binnen de kortste keren geript en fit. Mariniers op Parris Island hebben een strikte en evenwichtige calorie-inname. Als je hetzelfde doet voor jezelf en ervoor zorgt dat je een deel van het marcheren / wandelen naar binnen krijgt, zie je er in een mum van tijd uit als een marinier.

6) Lifestyle Fitness - St. George, Utah

Gelegen in St. George, Utah, is dit ongeveer net zo ver van Williamsburg, Brooklyn, als de maan is. Lifestyle Fitness biedt een speciale aanbieding voor slechts $ 6.999 voor een volledige maand met alles inbegrepen, behalve vervoer. Gelegen aan de rand van het Zion National Park en met wandelen door Snow Canyon State Park, is dit een reis naar enkele van de mooiste gebieden van de VS, ondertussen geleid door gewichtsverlies- en fitnessexperts die mededogen en gedreven zijn om u te helpen uw doel te bereiken doelen. Met slechts 6 gasten tegelijk is het hele programma gepersonaliseerd en ontworpen om u te helpen nieuwe levensstijlgewoonten te leren die u bevrijden van de cyclus van gewichtstoename en -verlies. Ze hebben zelfs een golffitnessprogramma dat golfers in vorm kan houden voor de links. Dit is misschien niet de goedkoopste van de goedkope kampen voor gewichtsverlies, maar het is betaalbaar voor alles wat je krijgt.

In vorm blijven in de echte wereld - optimaal profiteren van gewichtsverlieskampen

Het kan moeilijk zijn om na een week of maand terug te keren naar je oude leven in goedkope kampen voor gewichtsverlies. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om jezelf te helpen:

  • Zodra u weet wat u wel en niet kunt eten, stuurt u een lijst naar een partner, echtgenoot of familielid. Laat ze alles in je keuken elimineren dat je niet zou moeten hebben. Op die manier, als je thuiskomt, is je keuken geen directe verleiding.
  • Oefening is een belangrijk onderdeel van al deze programma's. Zorg ervoor dat wanneer je thuiskomt, je een plan hebt om het bij te houden. Dit kan betekenen dat je lid wordt van een sportschool. Het kan ook eenvoudigweg zijn dat u weet in welk park u moet wandelen en waar uw fiets zich bevindt. Als u in een koud klimaat leeft, overweeg dan binnenactiviteiten of plan buitenactiviteiten die u kunt doen als de wind koud is.
  • Zorg ervoor dat degene die thuis op je wacht ondersteunend is. Als u thuiskomt bij iemand die u een pizzadiner en bier gaat aanbieden zodra u thuiskomt, moet u mogelijk opnieuw overwegen hoe u met die persoon omgaat.
  • Neem je succes met je mee. Iedereen thuis is misschien gewend om je als een dik persoon te zien. Ze kunnen je misschien behandelen zoals ze altijd hebben gedaan. Wanneer je thuiskomt, zul je een ander persoon zijn. U kunt beginnen door uit te gaan en een nieuwe kledingkast te kopen. Ongeacht hoe mensen je behandelen, je moet op koers blijven en weten dat je dit voor je doet.

Als je een kind hebt dat worstelt met obesitas, wil je misschien onze gids raadplegen voor de beste kampen voor gewichtsverlies voor kinderen.

Tweet