Ananas om maagvet te verminderen

Ananas kan je buik plat maken, maaguitzetting voorkomen en je lichaam helpen een paar extra calorieën te verbranden. Pineapple is een voedingsrijk fruit met vitamine C, mangaan, thiamine, koper, vezels en vitamine B-6. Bovendien bevat ananas één zeer belangrijk enzym: bromelaïne, dat wordt aangetroffen in de stengel en in het sap van een ananas. Dit enzym metaboliseert eiwitten, wat bijdraagt ​​aan een aantal gezondheidsvoordelen, waaronder een plattere buik.

Video van de dag

Bromelaïne verteert eiwitten, wat helpt bij het verlichten van brandend maagzuur of een maagklachten. Volgens de Universiteit van Maryland bleek uit één dieronderzoek dat de antibacteriële eigenschappen van bromelaïne de bacterie helpen bestrijden die diarree veroorzaakt. Voorlopig onderzoek toont aan dat bromelaïne effectief is bij het genezen van darmaandoeningen. Vrijstelling van maagcondities kan een minder opgeblazen buik en een slanke taille produceren.

Pineapple bevat een combinatie van spijsverteringsenzymen die ontstekingen en oedeem verminderen, zoals gemeld door de Universiteit van Californië in San Diego. Pijn en ontsteking veroorzaakt door trauma, inclusief chirurgie, artritis of sportletsel, worden verminderd wanneer bromelaïne wordt verbruikt. Dit belangrijke enzym helpt bij het genezen en regenereren van de spijsverteringswand van de maag. Buikvet kan worden aangezien voor waterretentie en maaguitzetting door ontsteking van de darmen. Pineapple helpt deze ontsteking te verminderen, wat resulteert in een plattere, slankere look.

Volgens Clayton College of Natural Health kan vers gepaneerde ananas helpen om vet te verbranden. Bromelaïne kan werken in combinatie met andere enzymen, zoals lipase, een enzym dat helpt bij het verteren van vetten. Volgens Purdue University wordt aangenomen dat bromelaïne helpt bij de remming van eetlust en de vetuitscheiding verbetert. Bovendien is ananas een katabool voedsel, wat betekent dat je lichaam meer calorieën aan het verteren is dan het aantal calorieën dat de vrucht bevat. Dit resulteert in een algeheel calorietekort.

Over het algemeen is ananas een zeer veilig voedsel. Sap van onrijpe ananas kan echter braken veroorzaken. Allergische reacties kunnen optreden bij mensen die allergisch zijn voor honingbijengif of olijfboomstuifmeel. Bromelaïne kan anticoagulantia overprikkelen. Praat met uw arts over bromelaïne-consumptie als u een bloedverdunner gebruikt. Het consumeren van meer dan twee tot drie porties ananas per dag bij zwangere vrouwen is niet grondig onderzocht om te concluderen of bromelaïne veilig is voor aanstaande of moeders die borstvoeding geven.

LiveStrong Calorie Tracker

Verlies gewicht. Voel me geweldig! Verander je leven met MyPlate door LIVESTERK.COM