Slankere dijen in 7 dagen - we zweren dat het mogelijk is

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Heb je moeite om in die skinny jeans te glijden, "ondanks je dagelijkse workout? De waarheid is dat veel oefeningsroutines simpelweg niet de belangrijkste bewegingen bevatten die je nodig hebt om je te richten op het vaak lastige gedeelte van de binnenkant van de dijen. Gelukkig kunnen slankere, meer sexy, fluitachtige benen de jouwe zijn in slechts een week of twee.

Dat klopt, we hebben Jessica Smith, fitheidsgoeroe en ster van de dvd-serie "10 Minute Solution: Knockout Body" gevraagd om ons te helpen met het bannen van de gevreesde binnenkant van de dij. We hebben zeven eenvoudige vetverbrandingsbewegingen en workouts voor dunnere dijen .

Kleine veranderingen kunnen grote resultaten opleveren. Meld u hier aan voor onze One Small Thing-nieuwsbrief

Voor het beste resultaat, vier keer per week door de volgende oefeningen (de ene beweging na de volgende doen zonder te rusten) en voltooi dan 15 tot 20 minuten van elke cardio-activiteit.

Om je vetverbrandende ovens nog meer te boosten, verlaag je je dagelijkse voeding met 500 calorieën. Probeer enkele van deze gezonde snackideeën voor een aantal smakelijke, taille-vriendelijke voedselkeuzes.

Jan.31.201701:05

Slimming skaters

Begin met je voeten bij elkaar, tenen wijzen naar voren, armen langs je zij, met je hoofd en nek recht voor je. Om te beginnen, neem een ​​brede stap "schaatsen" met je rechtervoet naar rechts, sleep dan je linkervoet ernaartoe, reik je linkerarm naar voren terwijl je je rechterelleboog terugbrengt, alsof je aan het schaatsen bent.

Verander dan snel van richting en herhaal de beweging aan de andere kant. Herhaal zo vaak als je kunt, afwisselend van links naar rechts, voor een totaal van een minuut. Deze beweging met twee functies tonus en beeldhouwt je binnenste dijspieren, terwijl je van richting naar rechts snel van links naar rechts gaat, het verbrandt ook de kronkelige bobbel.

Zij-aan-zij lagen

Kijk recht voor je uit en ga staan ​​met je voeten ongeveer anderhalve meter uit elkaar. Je knieën en tenen moeten op ongeveer 45 graden wijzen en je handen moeten op je heupen rusten. Deze beweging van vier tellen begint met een eenvoudige ballet-plie.

Buig je knieën en laat je heupen zo laag als je kunt naar de grond zakken. Houd je schouders gestapeld over je heupen, je rug recht en de knieën wijzen over je tenen. Dip omlaag in de plie en houd deze 30 seconden vast.

Strek je benen langzaam en schuif je linkerhiel naar rechts, knijp je binnenste dijen samen gedurende 30 seconden. Maak een grote stap terug naar links en herhaal plie, schuif vervolgens de rechterhiel naar binnen.

Dat is één vertegenwoordiger. Herhaal deze beweging 10 keer.

Verwant

gezondheid
5 eenvoudige bewegingen om je lichaam te tonen

Crescent kicks

Sta met de voeten op heupbreedte uit elkaar, armen ontspannen aan je zijden, kijk recht vooruit. Stap op je linkervoet, veeg je rechterbeen naar voren van de vloer en maak een grote cirkelvormige beweging van links naar rechts met je been. Stap vervolgens op de rechtervoet en herhaal aan de linkerkant. Dat is één vertegenwoordiger.

Herhaal deze beweging 10 keer. Deze schoppen tonen en vernauwen je binnenste dijen terwijl je je been door een cirkelvormige bewegingsvrijheid helpt, terwijl je ook je binnenste dijspieren stretcht terwijl je je been opzij opent.

Innerlijke houding pols

Ga op je linkerbeen staan ​​en til je rechterbeen een paar centimeter van de grond, buigend naar de knie. Draai nu je knie naar de zijkant.

Breng de hak naar het plafond en breng het been over de voorkant van je lichaam zodat je rechterknie je linkerbeen raakt. Breng het rechterbeen naar de grond en hef het zo hoog mogelijk omhoog, zodat de hiel omhoog blijft.

Dat is één vertegenwoordiger. Herhaal deze beweging 15 keer aan uw rechterkant en vervolgens 15 keer aan uw linkerkant.

Verwant

gezondheid
De maker van de 80-daagse obsessie deelt een snelle cardio-routine van zes minuten

Handdoek knijpbrug

Ga op je rug liggen met je knieën gebogen, voeten plat op de grond, armen ontspannen op de grond aan je zijden en kijk recht voor je uit.

Plaats een opgevouwen handdoek tussen je knieën. Knijp je knieën samen in de handdoek om je binnenste dijen echt te activeren, en til heupen van de vloer, zo hoog als je kunt, naar het plafond. Houd twee tellen vast en vervolgens lager.

Dat is één vertegenwoordiger. Herhaal deze beweging 15 keer.

Feb.28.201701:03

Zittend gebogen knie

Ga naast je heupen zitten met je handen op de grond gedrukt. Je ellebogen moeten iets gebogen zijn maar niet op slot. Buig je knieën naar je lichaam toe. Houd je knieën aan en je tenen wijzen terwijl je recht vooruit kijkt.

Buig dan iets naar voren en trek uw buikspieren aan. Trek je tenen op de grond en open je knieën naar de zijkanten, trek dan je knieën samen totdat ze elkaar raken.

Dat is één vertegenwoordiger. Herhaal deze oefening 20 keer. Deze beweging beeldhouwt en vormt niet alleen je binnenste dijen wanneer je je benen sluit, maar geeft ook je buikspieren en heupen een kleur terwijl je de beweging naar voren leunt.

Kikker

Ga op je rug liggen met je armen ontspannen op de grond naast je. Buig langzaam je knieën naar je borst en trek je buikspieren erin.

Buig je voeten en draai je knieën naar de zijkanten. Je hakken moeten elkaar raken. Druk nu je benen naar buiten en verbreed ze in een hoek van 45 graden.

Met beide benen gestrekt en naar buiten gekeerd, knijp de ruggen van je knieën samen (je binnenste dijen). Buig je knieën weer naar binnen en behoud dezelfde lijn van 45 graden op de terugweg.

Dat is één vertegenwoordiger. Herhaal deze beweging 15 keer.

Dec.13.201601:06

Butterfly stretch

Om de pijn van de volgende dag te verminderen en de flexibiliteit te vergroten, voltooit u deze routine met een ontspannen stretch.

Ga zitten, met de onderkant van je voeten in elkaar geklemd en je knieën ontspannen, naar de zijkanten terwijl je je enkels vasthoudt. Leun zacht voorover en laat je borst naar je voeten zakken totdat je een diepe rek voelt in je binnenste dijen.Houd deze positie 30 seconden vast en ontspan.

Opmerking: aangezien dit een stuk is, hoeft u deze beweging maar één keer te doen.

Een versie van dit verhaal verscheen oorspronkelijk in 2013.

VERWANT:

3 obstakels die een negatieve invloed kunnen hebben op uw gezonde levensstijl

5 'ongezonde' gewoonten die echt goed voor je zijn

4 beste oefeningen voor een gezond hart

Tweet