5 manieren om kaas te eten kunnen je helpen om af te vallen

Het is geen geheim dat kaas behoorlijk fenomenaal is. Volgens één enquête zouden meer mensen zelfs orale seks opgeven dan dat ze de kaas zouden opgeven (dat wil zeggen, als ze dat zouden doen) had kiezen). Als je kilo's wilt laten vallen, verwacht je in de toekomst waarschijnlijk veel minder kaas, maar we hebben goed nieuws voor je. Het zuivelproduct kan u helpen af ​​te slanken, vooral als u het in uw dieet ruilt in plaats van caloriearmere, minder voedzame opties:

Advertentie - Lees hieronder verder

Top je toast met mascarpone, not butter
De meeste mensen hebben alleen mascarpone als een ingrediënt tiramisu gegeten, maar het is eigenlijk een geweldig botersubstituut als je niet kunt scheiden van het romige spul. Mascarpone smaakt net zo rijk en toegeeflijk, maar het heeft 62 calorieën per eetlepel (vergeleken met 102 calorieën per eetlepel in boter). Dat is 40 procent minder calorieën!

Spread Sandwiches met roomkaas, niet Mayo
Elke eetlepel volle mayonaise heeft 94 calorieën en 10 gram vet. Een eetlepel slagroomkaas, in vergelijking, heeft 30 calorieën en slechts twee en een half gram vet. Als je broodjes eet op de normale manier, kan dat een enorme energiebesparing opleveren.

Snack op verse mozzarella, geen aardappelchips
Zelfs als je kiest voor een versie gemaakt van volle melk, stel je jezelf nog steeds 85 calorieën terug als je geniet van een gram verse mozzarella (veel zakken chips komen rond de 200). Bovendien neemt u meer dan zes gram vuleiwit in. In feite, in een studie gepubliceerd in het British Journal of Nutrition, aten mensen die een eiwitrijke, matig-calorie-kaassnack aten minder tijdens hun volgende maaltijd. (BelGioioso Cheese maakt ook verse mozzarella-snackkaas die handig verpakt is in porties van één ons, 70 calorieën.)

Dip Crudité in Cottage Cheese, Not Hummus
Eén procent cottage cheese bevat 20 calorieën per ounce, tegenover 50 per ounce voor hummus-all voor vrijwel identieke hoeveelheden eiwit.

MEER: Proteïne: je geheime wapen met gewichtsverlies

Top Fruit met Ricotta, Not Crème Fraîche
We krijgen het - crème fraîche doet fruit meer aanvoelen als een toetje. Maar elke ounce bevat 110 calorieën, 11 gram vet en slechts één gram eiwit. Halfschillige ricotta bevat intussen 39 calorieën, twee gram vet en drie gram eiwit - en het smaakt nog steeds heerlijk.

MEER: 7 research-back-ontbijttips voor sneller gewichtsverlies

Tweet