Wilt u zich ontdoen van "Cottage Cheese" dijen? Ken de trucs!

Deel op Pinterest

Cottage cheese dijenZowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van "kwark" dijen, die vaak worden veroorzaakt door cellulitis. De term "cellulitis" verwijst naar het gedimde uiterlijk veroorzaakt door vetcellen die door de celwanden gezwollen zijn tot in de middelste laag van de huid. Het lijkt erop dat dit vet, meestal afgezet op het gebied van de heupen, dijen en billen, veel moeilijker te verliezen is dan andere vettige delen van het lichaam - op de een of andere manier is het waar.

Echter, in tegenstelling tot het geloof dat cellulitis je gladde dijen levenslang zal zijn zodra de kuiltjes van de huid opduiken, kun je nog steeds het uiterlijk verminderen en zelfs je vlekkeloze, gladde huid teruggeven.

Reguliere Oefening: Sleutel in het elimineren van cellulitis

Massale spiermassa opbouwen die wordt beïnvloed door cellulitis kan helpen om vetten te verbranden. Spieren werken om de huid te strekken en gelijkmatig te maken, waardoor de benen steviger worden. Cardiovasculaire en anaerobe oefeningen moeten worden gedaan om van de hand te doen cellulitis evenals om een ​​gezond lichaam te behouden. Cardiovasculaire oefeningen verhogen de bloedcirculatie en voorkomen zo dat cellulitis zich ophoopt. Anaërobe oefeningen helpen bij het metaboliseren van vetten.

Met deze trainingen wordt een pond spieren aan je lichaam toegevoegd en kun je tot 50 calorieën verbranden. Helling lopen, traplopen en fietsen of spinnen zijn enkele manieren om cellulitis in je billen en benen te elimineren.

Hier zijn andere manieren om van deze cellulitis af te komen:

  • Je belangrijkste doel is het versterken en hydrateren van cellen en de bindweefsels in je lichaam.
  • Je maaltijd moet voornamelijk bestaan ​​uit fruit en groene bladgroenten. Biologisch voedsel is beter omdat er minder gifstoffen zoals pesticiden in zitten.
  • Vermijd junkfood, verwerkt voedsel en kunstmatige smaak, verzadigde en dierlijke vetten.
  • Overmatige alcohol en sigaretten moeten worden voorkomen om toxines te vermijden.
  • Zorg voor een gezonde levensstijl. Houd rekening met je gewicht en zorg ervoor dat het gezond is.
  • Uw dagelijkse douche moet eindigen met een koude spoeling voor huidversteviging.

Geavanceerde behandelingen

Met de verbluffende prestaties van de technologie zijn moderne behandelingen geïntroduceerd en bekend gemaakt aan het publiek. Van deze behandelingen is beweerd dat ze effectief en snel zijn. Van crèmes tot spabehandelingen tot medische behandelingen, consumenten hebben geprobeerd hun vorm terug te brengen.

Spa-behandelingen omvatten pijnloze methoden die vergelijkbaar zijn met die van een massage. Akoestische golftherapie en endermologie zijn enkele cellulitis-spabehandelingen.

Medische behandelingen zijn complexer en een arts of expert is nodig om de procedure toe te dienen. De meest voorkomende medische cellulitisbehandeling is de mesotherapie. Mesotherapie is gunstig voor het smelten van de cellulitis uit het lichaam.

Verminder Cellulite gemakkelijk

Gegarandeerde resultaten

Met alle beschikbare behandelingen moet je prioriteit geven aan de natuurlijke en gezonde manieren om de afgrijselijke "kwark" dijen te verwijderen. Het is ook gunstig voor je lichaam - het voorkomt ziektes en houdt je sterk en fit.

Cellulitis verwijst naar vetafzettingen onder het oppervlak van de huid waardoor het een ingedeukt, onregelmatig uiterlijk krijgt. De overgrote meerderheid van vrouwen heeft cellulitis, sommige schattingen zijn zo hoog als 90 procent. Cellulitis wordt routinematig gevonden in de dijen, heupen, billen en maag. Helaas is het handhaven van een optimaal lichaamsgewicht, gezond eten, actief blijven en zelfs regelmatig bewegen misschien niet genoeg om cellulitis te bestrijden.

Hieronder vindt u enkele van de meest effectieve formules voor cellulitiscrème op de markt van vandaag, naar onze mening.

Tweet